Na momente seljacko navijanje kad se pocela zvizdat hrvatska himna sto je cijeli bazen prekrio aplauzom pa su neandertalci ucutali.
Isto tako nije mi jasno kako se to navija za CG i pomaze istoj vrijedjajuci 10 minuta hrvatskog golmana.
Sem ovih nepotrebnih i glupih ispada, navijanje i atmosfera na bazenu je bila dobra.
Nasa ekipa je vec u zavidnoj formi, pogotovo Nikola Janovic. Izgleda da su u Posillipo tempirali formu za kraj sezone pa su vratili Nikolu i Borisa u vrhunskoj formi. Samo da ne izduse do Rima.
Zabrinjavaju povrede. Mladjan i Damjan Danilovic imaju problema sa ramenom pa bi bilo lose da im se to zakomplikuje. Vukcevic je blizu povratka a Ivovic ce se valjda do Rima ful oporavit.
Release Yourself
i za slike igi
nocas barem pustise pravu himnu, tj melodiju a ne ono od juce...
Italijanskoj himni se zvizdalo, pa bosanskoj box kad je bio, nocas ovoj, brao nam ga! Sramota!
Bijo si poziw koi se neodbija
ITA himni se aplaudiralo... Za Bosnu necu da komentarisem jer smatram da to nisu ni N od navijaca koji su bili onu noc u SC Moracu i koji su navijali odnosno zvizdali... Nocas je opet sacica zvizdala koji nisu CG navijaci...
Originally Posted by Nk-001
To se desilo u ITA sa nasom himnom, a odje se odmah krenulo sa aplauzom.. E sad ne znam na koju si ti utakmicu bio...
A zvizdanje himni je kucno vaspitanje i nista drugo...
Originally Posted by Nk-001
Sto se tice igre momaka, moram reci svaka cast.. Iskreno, mislim da trenutno malo ko na svijetu moze da nam parira.
Sto se tice zvizdanja himnama, sramota. Zar hocem tako da predstavljamo drzavu kroz svijet??
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
U Podgorici se citav dan trazila karta vise, eto da pomenemo i to.
Preko 3000 ljudi je bilo, zvizdalo je nekoliko desetina. Aplauzi su to prekrili i sad ne bismo o tome trebali cijelu noc da pricamo.
Ja na to gledam kao stvar nekulture prije svega.
Scena sa kraja, kad su svi pjevali je bila fantasticna.
P r i m o r a c
necu se vadit na ono kako bi nama u hrvatsku zvizdali i sl, oni su dobili aplauz a vidjeces kad cemo mi dobit kod njih na nasu himnu, suvise su svjeze rane od ovog zadnjeg rata, no necemo o tome
poenta je da golmana isprovociras da lose brani, pjevalo bi se bilo kom koji razumijen nash![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
mada meni je ostalo prozivanje ovih VIP-ovacasminko javi se, sminko javi se
i oni se ladno javljaju
hahahhaha mada su me iznenadili na kraj sa pjevanjem
i nesto su mi kotorani mirni bili nocjas, kako sam ih navikao
![]()
ps: sjutra svi po francuski kljuc da zatezemo onu tribinu![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
@Didi,
pa mirni su bili kad je malo ko pjevao dok se golman napusavao... I to u momentima dok utakmica nije bila rijesena.
Isto tako, ne znam jesi li primijetio da su se nekoliko puta istovremeno pjevale dvije pjesme.
Dalje, dosta puta je bila situacija da pjevamo dok hrvati imaju loptu (treba li naglasit da tada velika vecina ostalih, sa istoka, zvizdi), a onda kad uzmemo loptu pjesma stane...
Nocas su falili niksicani, bice to extra u polufinale, a u finale ce da bude haos...
Edit: Propascemo kroz onu tribinu...Zabranili su mi da skacem.
![]()
Last edited by cattaro; 17-06-09 at 23:15.
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks