Page 220 of 830 FirstFirst ... 120170210216217218219220221222223224230270320720 ... LastLast
Results 5,476 to 5,500 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    324
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

ja imam u kuci "extra" TV, ako na to mislis
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Odgovore ce dobiti oni korisnici koji imaju Extra TV (i naravno da zvanicne odgovore mogu da dobiju samo preko call centra).

A ovi koji samo spamuju, treba da budu "problem" moderatora ovog foruma.
    Ne znam da lli moj pokušaj da saznam šta znači formulacija "unapređenje platforme" koje je korišćena u ovoj temi spada u spamovanje, i da li i za razjašnjenje ovog termina treba zvati korisničku podršku, ali ja nikako da dobijem odgovor.

Znači, taj euro poskupljenja pretplate, ili najmanje 250.000 eura dobiti koje će na godišnjem nivou prihodovati T-com, odlazi na "unapređenje platforme". Mogu li od tebe dobiti detaljnije objašnjenje za poskupljenje osnovne pretplate, ili za to moram zvati tehničku podršku?
    Last edited by butters; 15-06-09 at 16:44.

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    435 Posts

To je vec objasnjeno u saopstenju u vezi poskupljenja. Ako to nije dovoljno, napisi prigovor u T-Shopu ili u najgorem slucaju imas mogucnost da raskines ugovor odmah, bez posljedica.

Thanks Thanks Given 
    324
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

ja mislim, a i vecina ce se sloziti, da i nije bas objasnjeno. Uz sav profit, zasto da se placa dodatno 1e za sve korisnike, i koji imaju i koji nemaju HDTV, a i oni koji imaju, kada bude vise HD kanala, morace dodatno da ih placaju? Sta ste to vi ulozili, kupili, da bi morali novi namet na korisnike da stavljate?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    To je vec objasnjeno u saopstenju u vezi poskupljenja. Ako to nije dovoljno, napisi prigovor u T-Shopu ili u najgorem slucaju imas mogucnost da raskines ugovor odmah, bez posljedica.
    Ko je spominjao prigovore i raskidanje ugovora? Ako hoću da znam zašto dajem svoj novac, to se odmah tumači kao nezadovoljstvo?

Ja samo pokušavam da saznam zašto je došlo od povećanja cijene, a termin "unapredjene platforme" mi ne znači ništa. Kao korisnik koji redovno ispunjava sve svoje ugovorene obaveze prema T-comu, imam pravo da pitam, i da očekujem smislen odgovor. Sad mi je, nakon nekoliko pokušaja, konačno jasno da ga ovdje neću dobiti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Sale, nijesam te bas najbolje razumio oko mogucnosti promjene naziva kanala? Ako je to tehnicki izvodljivo zasto to ne omoguciti korisnicima kojima TREBA DATI PRAVO IZBORA. Takodje vazi i za interfejs, recimo nekome se ne svidja default crna boja pozadine i bijeli text pa izabere plavu boju sa palete boja (5 do 10 boja) i zeleni text. I tako kombinuje...vise KORISTI nago stete, sto za korisnika sto za vas.

Sto mislite vi ostali za ovaj moj prijedlog?

SVE POHVALE za prvi HD kanal!!! MyZen je solidan opustajuci kanal, pravo LJETNJE OSVJEZENJE!!! Prelijepi kadrovi prirode, cool music...

Nazalost nema svako u CG HD televizor, ali posto su Crnogorci ljubitelji novijih tehnologija (sjetite se mobilnih), za dvije do pet godina oko 90% stanovnika ce imati takve televizore. Bitno je samo da se pocne sa HD televizijom, ostalo ce samo doci.

Treba dodati i HD paket sa nekoliko HD kanala kao sto Vlado predlaze Eurosport HD, Discovery HD, Viasat HD, M HD, ...

Pohvale i za konacno uvodjenje Pro TV!!! Imaju dobru muziku sa kadrovima citave CG, a uskoro bi trebalo poceti sa kompletnim programom.

SUN TV je prosjecan kanal, "ulazio" sam tamo i uglavnom se daju strani filmovi i spotovi domace muzike, trebali bi je malo Sale docerat da nije u onom okviru...

E sad da se dotaknem i "osinjeg gnijezda" zvanog poskupljenje pretplate
    za 1€, Sale trebao bi na "tehnicki jezik" objasniti sta oznacava "poboljsanje platforme" kako ste i na zvanicnom saopstenju rekli.

Dali je to veca propusnost parice, zamjena nekog terminala, novo hardversko rjesenje, novi softver, nova usluga.... Znaci detaljnije nama korisnicima objasni, da se nebi stvarale nepotrebne kolone kritika na vas.

Meni licno ne smeta sto ce poskupiti pretplata, ako se zna da je ExtraTV trenutno najbolje rjesenje digitalne televizije i ostalih pratecih usluga u CG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zbog cega su izbrisali moju poruku. Jer sam mozda nesto pogresno napisao ili lazno! A????? Ja jos jednom mogu napisati da svi koji rade u T-COM to su rodjaki i kumovi. Nisam to ja izmislio to mi je rekao covjek koji sam radi u T-CoM.
    A vi ako hocete mozete brisati moje poruke. Ja nisam nista izmislio, 90 posto radnika u t-com ne znaju nista. I to je istina. Rad bi bio da grijesim.
    Najvece mi je zadovoljstvo otici negde na primorje i kad nemamo sa drugovime sta da radio idemo u t-com centar i pitamo radnike t-com sta je FullHD? koja je razlika izmedju komponenta i HDMI? Kako to kanali u HD razoluciji? Ako bi nam dozvolili to snimati na kameru bila bi super komedija!

I ponovno pitanje ko radi u t-com Sale ili winer???
    Last edited by TMB68; 16-06-09 at 08:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sale, steka ti ovaj HD, da budem precizan ton je ponekad los, cuje se zujanje...
    Imao bih i jedan predlog da se poput BBM uvede super paket evo recimo za 18Eura da dobijemo komplet ponudu

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    435 Posts

@wwinerr
    Ukratko tehnika ne odredjuje cijene servisa. Ako ti nesto nije jasno na osnovu ovog saopstenja http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=1889 mozes da posjetis T-Shop i napravis prigovor.

@Poseydon
    Hvala na prijavi. Anyway prijavi to preko call centra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

izgleda da se moram u Tursku selit da gledam NBA TV...oni ga imaju tamo))))

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    576
    Thanked in
    323 Posts

ne moras u Tursku se seliti imas ga na satelitu Badr 2-3 na 26 E SHOWTIME paket!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

sad mi treba i satelitska jel...bice mene dvoriste jos malo kao ona reklama za fantu))

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Sale dajte wwinerr-u jedan mjesec HBO i FREE X tv, zaslužio je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

http://www.t-home.mk/mk/?z=1183

Pogledaj sto sve dobijaju Makedonci...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    http://www.t-home.mk/mk/?z=1183

Pogledaj sto sve dobijaju Makedonci...
    Ma ista boranija kao kod nas, Matav! Jedina razlika je ta što su zaposlenici mtk-a ljudi iz naroda i imaju sasvim drugačiji odnos prema potrošačima. U našem T-comu vlada opšte rasulo a zaposleni razmišljaju samo o tome kad će dividenda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nije isto, kod nas komletna Extra Tv ponuda, FLAT6 i FLAT razgovori u T-com mrezi(comfor paket) bi bila 83 Eura kod njih dobijes za skoro 60% brzi net 10Mbps, komletnu IPTV ponudu i Flat razgovore za 45EURa. Plus imaju sve FOX kanale i Viasat

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Nije isto, kod nas komletna Extra Tv ponuda, FLAT6 i FLAT razgovori u T-com mrezi(comfor paket) bi bila 83 Eura kod njih dobijes za skoro 60% brzi net 10Mbps, komletnu IPTV ponudu i Flat razgovore za 45EURa. Plus imaju sve FOX kanale i Viasat
    A bilo bi i kod nas tako da imaju ozbiljniju konkurenciju kao što je to slučaj u MK. Ovi naši , pri tom mislim na sve provajdere umjesto da se takmiče međusobom, testiraju nam živce i probaju dokle mogu da nas hebu a da se mi ne bunimo. Da nije m-tel ponudio onaj jadni flat vjerovatno bi kao i oni još uvijek imali ograničen protok. ( mk u adsl ponudi još nemaju flat paket zato što se sva konkurencija kači na njih ) - Kakvi smo možda bolje i ne zaslužujemo, da nam za 3 mjeseca podignu još za 5 € opet ćemo sraćkati po forumima ali ih niko neće odhebati. - Kad se pojavio ISDN naručio sam ga među prvima, pušačina, pojavio se ADSL ja opet među prvima, i naravski, opet pušačina, da sam uzeo i extra tv kad je startovao bio bih pušač-šampion koga je t-com tri puta olešio. I zamisli , ovaj put sam "uštedeo" 99 € zato što im nisam platio nešto što je i dalje njihovo. Ma ajde !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi budite strpljiviji malo. Juce sam saznao da se u PG otvara novi IT centar, neki rusi su dosli da investiraju. Kazu da ce kod njih paketi pochinjati ot 10 mbps po ceni ot 20 eura. Kazu de se vec pripremaju neobhodna dukumenta za otvarenje te firme.
    Sacekacemo pa da vidimo je to istina, jer ako je istina t-com Flat nece biti nikomu potreban.

Thanks Thanks Given 
    324
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

znaci brzo ce, vec se papiri pripremaju :mrgreen: Za 2-3 god mozda i bude nesto
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da je sve to tacno, znas li koliko je vremena potrebno za tako nesto ? pitas li se preko cije infrastrukture ce obezbjediti link ka nadprovajderu ?
    U svakom slucaju ozbiljan konkurent je dobrodosao...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam da tu postoji 1000 njuansa. Ali kazem stra sam cuo i meni se to cini malo fantastichno, ali videcemo.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Talking

A i ja sam čuo za tu rusku mrežu , evo su počeli da kopaju kanal za kabel od Moskve do Podgorice,

Thanks Thanks Given 
    324
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by TMB68 View Post
    Znam da tu postoji 1000 njuansa. Ali kazem stra sam cuo i meni se to cini malo fantastichno, ali videcemo.
    sta su njuansi? :?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

male formalnosti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

valjda nijanse...

Page 220 of 830 FirstFirst ... 120170210216217218219220221222223224230270320720 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)