nece montenegrina. te pojedinacne su razdijeljene sponzorima!
nece montenegrina. te pojedinacne su razdijeljene sponzorima!
pa u novine je pisalo da ce se karte prodavati od 12 pa nisu. tek sada! provjereno je da nece biti pojedinacnih karata!
ne shvatam svrhu POJEDINACNE karte.....koja bi iznosila koliko???Ako je za 4 meca 3 ili 5 eura...1 euro ili nesto manje od 1 eura....ne znam sto dizete halabuku oko cijena...cijene su vise nego smijesne...dzab dzabe...SVETSKA LIGA JE!!!
Pravi navijac bi dao 20 eura za svoju reprezentaciju...
vi kukate...a kako je meni...radim popodne u nedelju vece...i gledacu na plazmu finale...vidite moj hendikep..a vi kukate sto ne moze biti karta za jednu tekmu...itd...sram vas bilo![]()
:)
Bazeni stvarno lijepo izgledeaju!
Last edited by Stradivari; 13-06-09 at 21:35.
Pojedinacnih karata ce bit samo na dan utakmice. A danas su paketi karata kasnili zbog problema u prevozu... Cijena 24e.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
sa sajta savezaCijena je tri eura za prvu fazu takmičenja po grupama, a pet eura za drugu fazu.
Kapacitet zapadnih tribina je 2400 mjesta. Ulaznice, ukupno 308, za sjevernu tribinu, su podjeljene klubu navijača. Glavna tribina sa 900 mjesta rezervisana je za ekipe - učesnice,visoke zvanice i medije, kazao je menadžer VPSCG, Miloš Mračević
Klubu navijaca samo 308 karata i sjeverna tribina...bruka...
:)
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
ko hoce medju navijace cg, neka mi se javi na pm, paket od 6 karata za cg reprezentaciju je 15e za navijacku tribinu
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Nocas mi se jos jednom smucilo nakon sto sam jos jednom shvatio gdje ja zivim.Zapanjeno sam slusao 10-minutno svrsavanje retarda iz jadnog servisa koji je u sklopu dnevnika pricao o novom bazenu jadrana.Te to je najstariji,najtrofejniji nas(hahahaha)klub te novi vaterpolo kolijevka,skver vaterpolo hram,jadran ima drim tim,hebace oca svima iduce sezone,trla prla...sto mi nije skratila muke i jednostavno rekla-ko jebe to sto je primorac sampion evrope,sad ce jadran da ih guzi,dobije novi bazen,da osvoji evroligu 16 puta ako treba.A o timu koji je ucinio CRNU GORU ponosnom ni rijeci sve od 3 dana nakon osvajanja evrolige!!!
Btw da cestitam novljanima na novom bazenu teskom 4 miliona,kad vas vec drzava tako gura iskoristite to
i kakav je taj novi bazen?koliko će moć stat ljudi, s obzirom da se priča da će na njemu bit final4 iduće sezone?
Potpisujem.
Uz napomenu onoj amaterki od novinarke da jadran nije najstariji CG klub i da u istoriji vaterpola nije dao vise reprezentativaca od Primorca (po tome Novi nije veca kolijevka vaterpola od Kotora), te da je od skoro trofejniji samo po broju trofeja.
I jos nesto, Vlada Crne Gore jos nije uplatila onih 100 hiljada, pa bi bilo dobro da pisani mediji to napisu.
P r i m o r a c
Cattaro nabavi li karte?
Još da te pitam da ne znaš što o Đoku Radoševiću? Družili smo se ka mali pa reko da vidim igra li još u Primorac i juniorsku reprezentaciju...
Taman karte, jer ove sto preko Didija dobijamo vaze samo za utakmice CG reprezentacije, pa cu vjerovatno nabavit' jos jednu za istok...Nisam malog Radosevica odavno gledao, a nisam ni siguran da li je ove sezone uoste igrao za Primorac (za razliku od ostalih iz Vala - Paunovica i Gopcevica).
Bio je veliki talenat svojevremeno, ali izgleda da stagnira. Igrace za univerzitetsku rerepzentaciju jer je on '89. Ta generacija i mladji ce igrat' za tu ekipu.
P r i m o r a c
Cim se zavrsi turnir bazeni ce bit pusteni u upotrebu nama smrtnicima.
Kakva ce to navala da bude...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
ali zato ce karta za bazen da bude po cijeni 5 eura po danu pa nece biti tolika navala!![]()
Danas se prodaju karte od 14h do 17h na stadionu Buducnosti (sluzbeni ulaz)! Narucite karte, jer ih ima jos samo malo. Karta kosta 15e, za sve utakmice Crne Gore, samo za clanove Kluba navijaca reprezentacije Crne Gore (inace za druge kosta 24e).
Sve informacije na broj telefona 068 41 51 61.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Ljudi moji odakle tolike pare!
Ovo je 2009 godina, recesija, velika ekonomska kriza...
Evo čujem da će maksimalno da popune i pozicije desnog beka i bilo što da im treba.
Odakle novac?
Pominjete bazen, pa F4...
Kao da je sve ODRAĐENO za Jadran!
Znam i svi znamo kada se od šverca cigareta gradio šampionski tim Budućnosti u košarci i Lovćena u rukometu ali sada šverca nema, kako sada...
Zemlja nam se guši u dugovima, radnicima se ne izmiruju plate a oni milione sipaju u Jadran!
Neko MORA da nam da odgovor za ov RASIPNIŠTVO!
Jednostavno MORA!
Bojim se da će sada svi mrziti Jadran kao Proreka ...
Ovo je klasično PUMPANJE KOJE NEMA BRATE NIKAKVU MJERU!
Libertas
svi kukate kako malo ulazu u sport a saada kada krenu da to rade onda su lopovi i ovo i ono..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks