Quote Originally Posted by cattaro View Post
Ne sporim ja da Sukno moze bit' Kasas, ali sporim da ce bit' najbolji na svijetu pored ovakvog Ivovica i govorim ti da nije bolji igrac od kapitena nase reprezentacije.
Nikola Janovic nikad u zivotu nije igrao krilo, prije vjerujem da ce na krilo Ivovic, jer sumnjam da ce neko od njih dvoje biti na klupi.
Kad poredim dva tima ja obicno volim poredit' igrace ne po pozicijama nego u zavisnosti ko koga cuva.
S tim u vezi Sukno ce ic' na Bebica ili ko god bude bio nezgodno krilo u jadranu.

Gojkovic na Markovica, Jokic na Dobuda, Janovic na Boskovica, Ivovic na Jokovica, Zlokovic na Busljea...

Sem te kriticne pozicije dje je Sukno nidje drugo ne vidim Jugovu prednost.

A pricati da je Jug bolji od reprezentacije Hrvatske mi je smijesno koliko i izjava koju si dao za Sukna
Hina je i dalje centar br. 1 u Hrvatskoj, Buric je sasvim dobar bek (ne ide bilo ko u Recco, zar ne?), mali Muslim bi imao mjesta u Jugu...
prvo da se pospem pepelom. možda sam se malo zaletio s usporedbom sukna i janovića. dobro kažete, još je rano za to.

kad ovako gledaš ko koga čuva onda bi moro gledat i posebno kad jedan iz para napada a kad drugi napada. recimo na gojkoviću možeš igrat mrtvu zonu, a neće zabit (oće jedino hr repki ). ili janović može svaki put uplivat s boškovićem jer miho očajno igra u obrani.itd...
a nigdje nije takva razlika ko upravo na toj poziciji gdje je jadranovo nezgodno krilo. ostale su razlike u nijansama.

osim kvalitete igrača u ekipi je vrlo važna i atmosfera i ozračje, uigranost, pobjednički mentalitet... u svemu tome je jug puno jači od repke. a po pozicijama. vićan je bolji od pavića, bušlje i burić su podjednaki, a dobud je kvalitetom ispred hine (hina je još veće ime što je u vaterpolu dosta važno. nažalost). repka nema azeveda, a ima neke igrače koji ne zaslužuju bit ni na pripremama buljubašić, antonijević, perić, pa čak i karač.