potpisujem...zavrsio sam sa drugom sezonom,jos bolja od prve...kakva serija sto je to,daleko,daleko ispred homicide-a,koji mi je isto odlicna serija i koju sam rado pratio,ali the wire...
poceo sam da gledam supernatural...ne znam ali sa mukom je gledam i cisto sumnjam da ce mi se zadrzavat na hard disku,gluma katastrofa,espesli onaj lik din,mis'im,pa ja bih bolje glumio,a i sama radnja,blah...nekako mi je prava teenage serija,takav sam utisak stekao...mada,tek sam odgledao 5 ep.cujem da je mnogo bolja kasnije,da ne gleda ko???

Reply With Quote
,pa ja bih bolje glumio,a i sama radnja,blah...nekako mi je prava teenage serija,takav sam utisak stekao...mada,tek sam odgledao 5 ep.cujem da je mnogo bolja kasnije,da ne gleda ko???

ali vidjoh da nema titlova...steta,do sad sam sa engleskim titlovima mogao odgledat jedino skinse s3,the office us i kako sam zajebao vasu majku,i ono...povatao sam sustinu,ali kad sam recimo krenuo fringe da gledam na isti nacin,nije mi bas islo...*ebi ga srednji nivo poznavanja jezika... 

Bookmarks