Quote Originally Posted by Tivatech View Post
@Desha, interesi firme se ne brane nemarnim odnosom prema potrošačima. Uzeću za primjer opet naše susjede Hrvate jer smo SLUGE istog GAZDE! Njihova udruga za zaštitu potrošača je tražila i dobila iste uslove za svoje korisnike kao što imaju i njemački korisnici Deutsche Telekom-a , nakon tužbe koja je uslijedila na ustavnom sudu , sud je donio odluku da svi potrošači imaju besplatni razgovor u visini pretplate! Šta ti dobijaš za pretplatu ? Ja konkretno za 8,9 € **** od ovce! Svaki mjesec t-comu ostavim od 50 € pa naviše! Za taj novac očekujem uslugu kao što ima i svaki Nijemac koji još uz to ima 3x veća primanja od mene. Ja lično imam dobre kontakte sa ljudima iz Makedonskog i Hrvatskog telekoma i znam kakav je njihov odnos prema korisnicima koji gle čuda, pripadaju istom narodu kao i oni. - Ali to je već druga tema , pa ću o poslovnom moralu i patriotizmu drugom prilikom.
u potpunosti se slazem
ima za pretplatu telefona 6,1 100 ili 1000 min ali nebitna stvar
ne treba radnik firme od koje prima platu da se pita vec STA RADI AGENCIJA ZA TELEKOMUNIKACIJU?????
ona odobrava cijene
sto se ne pitas sto radi ta firma koja se finansira od tvojih i mojih para
zasto ona naplacuje radio difuznu pretplatu ako ja placam EXTRA TV koji placa tim istim kanalima pa i njoj nadoknadu za emitovanje domacih kanala

nije isti mentalitet u HR MK ili CG kod nas je zajebi bliznjeg svog ako platis

nadam se da si me razumiosto sam htio da ti kazem