Page 74 of 863 FirstFirst ... 246470717273747576777884124174574 ... LastLast
Results 1,826 to 1,850 of 21573

Thread: Serije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Čekao sam da izađe, evo sam stavio da se skida cijela druga sezona.

Prvu sam odgledao u dahu, i pošto vole da nastave epizode direktno jednu na drugu, rekoh da sačekam da sve izađe. Stvarno je vrh serija. Zasluženi Emmy za Cranstona.
    U drugoj sezoni ima par tzv filler epizoda , ali opsti utisak je odlican posebno kraj... I da , bice trece sezone (jednostavno mora)
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Scrubsi su odlicni u prve cetiri sezone. peta je dobra. a 6, 7 i 8 - negledljivi neduhoviti krsh.

ja se izvinjavam ali moram opet: ako ti se svidja homicide - gledah the wire. trust me, josh je bolja od homicide. isti pisci, isto o baltimoreu. najbolja serija ikad.
    potpisujem...zavrsio sam sa drugom sezonom,jos bolja od prve...kakva serija sto je to,daleko,daleko ispred homicide-a,koji mi je isto odlicna serija i koju sam rado pratio,ali the wire...
    poceo sam da gledam supernatural...ne znam ali sa mukom je gledam i cisto sumnjam da ce mi se zadrzavat na hard disku,gluma katastrofa,espesli onaj lik din,mis'im ,pa ja bih bolje glumio,a i sama radnja,blah...nekako mi je prava teenage serija,takav sam utisak stekao...mada,tek sam odgledao 5 ep.cujem da je mnogo bolja kasnije,da ne gleda ko???
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Wertigo View Post
    Skinuo sam 1. sezonu 3rd rock from the sun,i sve prevode za 1.sezonu,ali za ostale ne mogu da pronadjem prevode,pa ako neko zna dje ima,i ima li uopste neka javi,hvala
    samo za prvu sezonu ima ser/cro titlova,za ostale nema cak ni engleskih...au jes,ima poljskih...
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dje cu kupit DVD prazne jeftino
    ilew hvala ti,steta da takva serija nije prevedena,da stavim onda taj the wire da se skida,ima li prevode

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ilew hvala ti,steta da takva serija nije prevedena,da stavim onda taj the wire da se skida,ima li prevode
    u alti kod autobuske stanice,za 5 i po ojra imas da uzmes 25 praznih verbatima ili ako ti je daleko poc do gore imas u matriks isto pakovanje ali 2 eura skuplje...
    skidaj the wire obavezno,prevedene su nazalost samo prve dvije sezone a ima ih 5...komplikovana je serija i bit ce ti iz pocetka tesko povatat radnju,likove-kojih je na tone ...ali nemoj odustajat,cisto sumnjam da ti se nece svidjet...
    i ubuduce podji na www.prijevodi-online.org ,da ne bi vise bio u nedoumici koja serija ima a koja ne titlove...pozZ...
    Last edited by ILEW; 09-06-09 at 01:58.
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ilew zahvaljujem,stavio sam the wire,a nabavio sam fringe,battlestar galactica,dexter,himym,the big bang theory,rome,ako si ista od ovoga gledao preporuci sto prvo da gledam i ako ih ima jos slobodno preporuci,ako te ne maltretiram naravno ,pa cu ih skidat,znam dobro eng,ali je lakse sa titlovima,prastaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Knezevic u novoj zgradi kod trgovinske skole ... Tacnije stotinjak metara gore ulicom Kralja Nikole , 5e 25 kom. verbatim i 7.5e 50 kom sony
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

ma dje nadje ilewa za diskove da pita, a taj nema rezac, a ni njegovi drugovi i komsije, cekam ga godinu i kusur za neki disk sto mi je ostao duzan :mrgreen:
    TCK rules sto se cijena tice, i sa Sony do sad nikakvih problema...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tck je sta,to u ulici Kralja Nikole ima li ime,ljudi doselio sam se skoro u podgoricu

Thanks Thanks Given 
    4,440
    Thanks Thanks Received 
    8,578
    Thanked in
    3,298 Posts

ilew zahvaljujem,stavio sam the wire,a nabavio sam fringe,battlestar galactica,dexter,himym,the big bang theory,rome,ako si ista od ovoga gledao preporuci sto prvo da gledam i ako ih ima jos slobodno preporuci,ako te ne maltretiram naravno ,pa cu ih skidat,znam dobro eng,ali je lakse sa titlovima,prastaj
    dextera obavezno pogledaj.

ajmo preporuke nekih dobrih sitkoma osim friends, 3rd rock from the sun, how i met your mother i reymonda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

tck je sta,to u ulici Kralja Nikole ima li ime,ljudi doselio sam se skoro u podgoricu
    TCK ili Tehno Centar Knezevic je isto to sto sam ja rekao u ulici Kralja Nikole , sto , dvjesta metara od trgovinske ka ZabElu...

edit : @mojsije , pominjao je neko gore (big giant head ?) 'Its Always Sunny In Philadelphia' , nije klasican sitcom , ali je vrhunska serija. Imas je po netu , a emituje se i na HRTu...
    Last edited by the_sorrow; 09-06-09 at 10:09.
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by the_sorrow View Post
    TCK ili Tehno Centar Knezevic je isto to sto sam ja rekao u ulici Kralja Nikole , sto , dvjesta metara od trgovinske ka ZabElu...
    Zahvaljujem

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne zezaj,sto bi me maltretirao,tu je verbalni/wanna be hater... :mrgreen:
    uzmi prvo the wire odgledaj,pa dekstera,serija koja me prijatno iznenadila,i dje su sve 3 sezone odlicne,doduse prve dvije stvarno odvajaju,fringe je isprva crnjak,prvih 4-5 ep.su stvarno bzv,i razmisljao sam da odustanem,ali je dobro sto nijesam,jer serija ima potencijala da bude uz jedan lost koji je po meni bez premca po svemu,e jes,jesi gledao lost??? vrati se par strana nazad komentarisali smo fringe,serija je masu dobila na mitologiji,i kako koja ep.bivala je sve bolja,dalje...pa ne znam,carnivale je odlicna serija,ali i za nju treba imat strpljenja jer je nekako spora,californication je dusu dao za ubit vrijeme,kao i surface i invasion-jedan potpuno drugaciji prikaz invazije aliena a i njih samih,how i met your mother obavezno skini,serija rastura,ako ni zbog cega drugog onda zbog maestralnog nila patrika harisa je skini,lik je looood...weeds je isto fina serija,evo je pocela 5-ta sezona sinoJ,vec ima da se skine prva ep.eto tako...pa ti vidji sto ces
    edit:
    nije mi jasno kako sam smiJo ovo zaboravit:
    http://www.imdb.com/title/tt0290978/ - ovu prvu obavezno,ali obavezno skini...
    &
    http://www.imdb.com/title/tt0386676/ a ni ova druga ne zaostaje mnogo,bez obzira na katastrofalnu zavrsnicu 5-te sezone ukljucujuci i finale,koje je uz finale skinsa 3-ce sezone nesto najgore sto sam gledao par godina odnazad
    Last edited by ILEW; 09-06-09 at 14:21.
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

lost sam gledao,himym imam skinutu vec,the wire se skida,a ove sto si naveo skidacu vremenom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Ja samo da kazem da, ako koga interesuju, imama Smogovce komplet (38 epizoda TVRip)

Thanks Thanks Given 
    4,440
    Thanks Thanks Received 
    8,578
    Thanked in
    3,298 Posts

Quote Originally Posted by the_sorrow View Post
    'Its Always Sunny In Philadelphia' , nije klasican sitcom , ali je vrhunska serija. Imas je po netu , a emituje se i na HRTu...
    evo stavih pilot da se skida. javljam utiske

EDIT: nema prevoda na prijevodi online?

big giant head Guest

nema, ima samo engleskih titlova na podnapisima.
    inace, vec rekoh, meni je 'it's always sunny' kao mjesavina seinfelda i south parka [pogotovo od druge sezone, u prvoj je ta politichka nekorektnost manje izrazena]. i trenutno je, po meni, najbolja humoristichka serija. nemoj odustati ako ti u pocetku ne bude izgledala spektakularno, treba malo vremena da se naviknes na likove

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i ja se danas iscimah za 'vazda je sani u filu' ali vidjoh da nema titlova...steta,do sad sam sa engleskim titlovima mogao odgledat jedino skinse s3,the office us i kako sam zajebao vasu majku,i ono...povatao sam sustinu,ali kad sam recimo krenuo fringe da gledam na isti nacin,nije mi bas islo...*ebi ga srednji nivo poznavanja jezika...
    sto da cinim???ocu li vuc kakve single linkove ili torente???nego,jeli ko gledao premijeru 5-te sezone 'granja' ???je li cemu???ima li mitologije???
    Last edited by ILEW; 10-06-09 at 00:20.
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije losha ona serija the big bang theory
    Nick potiche iz doba Counter-a,
    Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Ne,ona dva strebera nijesu normalna,nije presmijesna,ali nije losa serija...
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

The Big Bang T. je extra serija... Ima jedna scena... ova trojica igraju HALO (to zovu HALO NIGHT) i ulazi komsinica (dobra riba) sa jos 3 dobre ribe i govori s vrata "momci bilo nam je dosadno u grad i mi smo dosle da imamo sex sa vama" i ova trojica nisu ni culi to nego samo igraju a komsinica se okrece prema drugaricama i kaze "eto jesam li vam rekla".

Znaci ova tri strebera su u neki totalno svoj svijet ali nemaju veze sa stvarnim zivotom.

Odgledao sam prvu sezonu WHALE WARS ... serija je vise dokumentarnog tipa ali nije lose valjalo bi samo da su extremniji.

How i met ur mother je isto ok ... ima dobrih fora i likovi su dobro odradjeni i definisani.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad su izlazile nove epizode prison breaka? Gledao sam do one pauze kad je bila, ali se ne śećam koja je zadnja epizoda prije pauze bila?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

16-ta ti je zadnja prije pauze , i zavrsilo se sa srecom vise...
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li kraj sezone ili cijele serije?

Thanks Thanks Given 
    670
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Kraj cijele serije
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Page 74 of 863 FirstFirst ... 246470717273747576777884124174574 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)