Ljudi...ja ne znam sto ste se iznervirali toliko...
Racunica je jasna...mi igramo baraz...
Irci ne mogu uzeti 3 boda kipranima...ne mogu uzeti 3 boda italiji...igraju zadnji mec sa nama...
mi ako dobijemo BUGARE...igramo onda kod kuce sa kiprom i gruzijom..sigurne pobjede....imamo onda 13 bodova...irci kazem ne mogu uzeti vise od 2 boda imaju 15 i zadnji direktni duel odlucuje o ekipi koja igra baraz...
na kraju
1.itali #
2.montenegro 16
3.Irska 15 bodova...
zapamtite ovaj datum i moj post....
ali ali samo ako bugare dobijemo...
a vi mi se sad sprdajte
p.s.bravo za nasu mladu selekciju...
:)
Ne znam samo na osnovu cega ocekujete da mi dobijemo ikoga ,a ne Bugare i Irce u gostima ,kada je mnogo objektivnije da primimo po 3 gola u obije utakmice ... Mislim da se lako moze desiti da kvalifikacije zavrsimo bez jedne pobjede ... na zalost ...
Sto se tice tv-a kako je Dejo i na tv rekan treba da omoguci prenose i da dodje do sredstava za prenos utakmica jer to je javni servis.
Treba se mnogo vise ulagati u fudbal a pogotovu u omladinske pogone jer bez toga nema nista. Previse smo svi ocekivali od ove ekipe ipak su ovo prve kvalifikacije i kada bi bili 3 ili 4 opet je neki uspjeh.
Vec dva dana ne mogu da vidim golove sa utakmice.
Pa ovo nije zdravo :burp:
Aj da probam jos jednom. Da nema ko drugo poluvrijeme protiv Madjarske voljan da okaci. (ne treba mi ono sa youtube-a nego cijelo poluvrijeme mi treba)
Ja tek sad pogledah tabelu, za baraz ce VJEROVATNO trebati 15-16 bodova a to se realno moglo ostvariti![]()
-------Damjanovic
Vucinic-----------Jovetic
------Bosko-Simon
---------Drincic
ovako jednom da pocne i sve je dobro![]()
kako to drug...
irska ima sad 13 bodova a mi 4.
irska igra sa sledece meceve
kipar irska *ne mogu uzeti vise od boda*
irska itaalija *ne mogu uzeti vise od boda*
posle ova dva kola imaju najvise 15 bodova pred mec sa nama...
znaci moje misljenje da irska iz 2 meca bez pobjede...ima 15 bodova...
irska montenegro...
\
bugarska montenegro
montenegro-kipar
montenergo kipar
irska montenegro...
crna gora dobije bugare,kiprane i gruziju...ima 13 bodova...
ODLUCUJE ZADNJI MEC...NAMA TREBA POBJEDA...SAMO POBJEDA...A NJIMA I NERIJESENO DOVOLJNO...
NE ZNAM KAKO SI IZRACUNAO TO STO PRICAS![]()
:)
fino... Rekao je da se nada pobjedi Kipra. Vjerovatno racuna i na pobjedu Italije i onda bi nam i nerijeseno protiv Irske bilo dovoljno ali mi necemo dobiti Bugare tako da se ne treba opterecivati oko toga.
E da smo dobili Bugare i Gruziju....postojale bi realne sanse ovako...
Dzoni je u pravu. Mi jos uvijek imamo neke sanse za baraz. Veoma male, ali ipak postoje.
Ipak Tanasijevic-Batak-Dzudovic ubijaju svaku nadu.
A Filipovic treba da ode jer ne moze da rijesi sukob dva igraca.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Brate to su matematicke sanse dje ni sa 4 pobjede ne zavisimo od sebe,realno sanse za tako nesto su jako male.Ali ako bi bili drugi sa 16 bodova lako bi se mogl odesit,cak bi i vjerovatno bilo,da bi bili najgori drugi i ne bi isli u baraz
Drugoplasirani iz ove grupe najvjerovatnije nece vidjeti baraza, mnogo je bilo nerjesenih rezultata, CG da sve pobjedi do kraja imala bi -12 bodova (ne racunajuci zadnju Gruziju)..
A i Irska ako i bude druga tesko ce do baraza, do sada su "prosuli" 8 bodova a imaju jos dva teska meca u gostima sa Kiprom, i kuci sa Italijom (ne racunajuci mec sa CG)..
Grupa 1 je u slicnom teskom polozaju, osim Danske koja ce biti prva svi ostali su "prosuli" mnogo bodova, Portugal pogotovo...
Edit:
http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...474/index.html
Drugi u grupi 3 ce isto imati problema da dodje do baraza
Last edited by Vukasin Micunovic; 08-06-09 at 11:13.
Ako Italija pobijedi Gruziju i Bugare(shto je realno) a Irska izgubi od Kipra ja cu da igram 1 na derbi u Dablin ka kuca :-) i zbog toga ovaj bod moze biti velik ako dobijemo Bugare (leze nam ukupno gledano ako zanemarimo go u 93min.) Kipar i Gruziju!!!Imali bi 13 Irska 16 i uz pobjedu bi mogli do 2 mjesta zbog medjusobnog skora!!!Sve je to ipak u domenu nauchne fantastike ako odbrana bude ista a struchni shtab ne bude pragmatichan po pitanju novih igracha!!!Sve JAVNO I TRANSPARENTNO!!!
deuscroix
Dajte ljudi vec jednom, nek' okaci neko tekmu sa Kiprom, nije valjda da niko nije snimao...?????
Ako budemo kompletni a trebalo bi da budemo,moze se lako desit da klepimo one irvase od Bugara u Sofiji,sto da ne,nisu vanzemaljci pa da se ne mozemo nosit s njima,a i pokazali smo im da smo bolji od njih......
nece se filipovic izbaciti dok se nezravrsu kvalifikacije, pa makar sve utakmice izgubio.
nadaj mo se da cu biti spremni vucinic, vukcevic, joveticu boskovic u bugarsku kao i da je laksa povreda drincica.
a da vidimo sta ce se desiti sa odbranom. hoce li igrati pejovic od sada na ljevoj strani
P.S.: Milan Jovanovic potpisao za Rapid Bec
I jos ako bude invazija na Bugarsku,kao sto je najavljeno,imamo se cemu nadat.........![]()
Gledam onu emisiju sinoć sa Šofrom i Blažićem, i momak je ove godine u Grčkoj dobio priznanje za najboljeg golmana prvenstva, ali od poziva u reprezentaciju ništa (bez za meč sa Slovenijom, kad je bio bolestan i nije mogao da dođe).
Ok, Poleksić jeste osvojio titulu sa Debrecinom, Božović sa Partizanom, ali momak brani za prsli Levadijakos, u ligi koja je ovih par godina jača od mađarske i srbijanske zajedno, i opet je najbolji.
Okacio sam i post na http://rapidserbia.com/viewforum.php?f=18 pa ko zna mozda nesto i natrci od video materijala... Stvarno su nevidjeni shabani owi sa RTCG...
A i ovi lokalci koji su prenosili... Pa kakwi su to carewi... Nigde upload-a... Pa sta ce im uopste sajtovi, najava programa ima i u novinama... Dok danas informacije prste na sve strane mi jos uvek funkcionishemo preko goluba pismonose... Cirkus !!!
AJDE BRE LJUDI OKACITE TEKMU.... !!!!!!!!!!!!
Bogomi ako Filipovic pozove Bataka koji je napravio do sad 2 penala i bio direktni krivac za nekoliko golova nisam bash siguran da ce biti selektor!!!TO BI BIO PRESEDAN SVJETSKIH RAZMJERA!!!Mada mislim da ni on nece prihvatit poziv kad vidi da mu bash ne ide!!!To isto vazi i za Tanasijevica iako on nije izraziti tragichar ali nema sigurnost djao popio!!!
deuscroix
@milaxen - josh nismo vidjeli golove mladih a ne snimak utakmice!!!Nije valjda da niko nije ni amaterskom kamerom snimio te detalje :-(
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks