- Bila je ovo utakmica za pamćenje, gubili smo 2:0, mogli smo i sa 3:0, u nastavku smo zaigrali ofanzivnije, izjednačili na 2:2, promašili penal, mogli čak i da pobijedimo. Ipak, na osnovu prikazanog ne smijemo da žalimo. Dobro je što smo uspjeli da se vratimo u igru, što je malo ko očekivao nakon onakvog poluvremena - rekao je Filipović.
on sad misli da je osigurao svoje mjesto kao selektor, jer smo gubili 2:0 pa izjednacili na kraju i zato sto je Damjanovic postigao oba gola...koga je jelte...on izvukao iz Koreje i doveo 'vamo :hammer:
sto je najgore...mislim da je u pravu...ostace ovaj jos dugo vremena ...
Igrac koji je toliko dobar da prima platu koja je manja jedino od Totijeve, treba da je lider reprezantacije, da ih sve za usi cupa ako treba, ali ne ono u smislu "moze mi se", nego da im jednostavno bude uzor.
Nikad necu osporit njegov kvalitet, majstor je bio i ostao, ali je u nekoliko utakmica pokazao da ima problem s motivacijom, sto je jako cudno, igra za svoju drzavu, kapiten je.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ima problem sa motivacijom zato sto nije neka pamet ... ali je jako dobar igrac ...i stalo mu je.
Npr...igrac koji odigra protiv Real Madrida onako dobro prosle godine i protiv Milana, zakaze svaki put u sledecoj utakmici...i protiv Sportinga ...igra fantasticno tri i onda cetvrtu zasere...
To je takav (nas) mentalitet...
I normalno je da ponekad zakaze,ali Mirko je vrlo nepredvidljiv sto se tice ''zakazivanja'' ...kad nam najvise treba zna da zajebe situaciju... ipak, on je kapiten i nas najbolji igrac, tkao da necu da ga osporavam
I Mirko nema liderski karakter... jedini razlog sto je on nas kapiten je zato sto je najbolji...On ne umije da motivise ekipu i da ih natjera da ''vamos'' ...
Ne znam, nije ni Simon anonimus (nije kao Mirko ali opet) ali je njegov mentalitet drugaciji. Ista stvar je sa Jovetom, jednostavno momci grizu bukvalno, trce, trude se, pa nije problem i ako se pogrijesi i ne ide, samo je bitno da se pokaze da ti ipak ne puca racku za taj dres koji nosis, pogotovo kad imas kapitensku na ruku.
To je tacno ... ali sumnjam da Mirku puca racku za repku, pa i igrac kao Terry cije srce kuca za Chelsea je promasio penal...desi se.
Jovetic je odlican igrac i potencijal...trudi se na svakoj utakmici reprezentacije , bilo da igra sa mladima prijateljsku protiv Slovenije ili sa seniorima protiv Italijana ili sa Fjorentinom protiv Atalante ili JUventusa. Jako je profesionalan sto se toga tice, na pozitivan nacin.
Simon ima veliko srce...i mogao bi da bude sjajan fudbaler,ali ima malo preku narav...samo da se srede ramena i bice super![]()
Ali dzabe nama Jovetic,Mirko ,Simon ...Drincic i Boskovic ...kad imamo jednog Filipovica na klupi i jednog Vlaisavljevica na drugoj...
da jesam zensko...
pa znam da mu zamjerate odnos prema dresu, meni se cini da je njegov odnos sasvim korektan... dao je gol protiv slovenije ,estonije,madjarske, bugarske, ITALIJE...
Ja ne razumijem kako odmah mozete da se korenete tako lako protiv nekog, ko nam toliko znaci...kao na primjer, Vucinic.
22:45 eurosport, highlights - novi pregled... mozda i ubace nesto, ko zna... Sve svoje radno vreme potrosih na trazenje snimaka tekme i nista... Havarija...
Ne kazem ja da samo imali neke sanse da se plasiramo, nismo, ali mene nervira taj odnos...FSCG-a
''Znate, mi smo mala zemlja i reprezentacija...a nikad ni debitantskoj reprezentaciji nije uspijelo da bude 4 ili 5 u grupi''
Nesto je tako Dejo rekao...
Ah ...super...I zbog toga ne trebamo da se trudimo?
Ili
''Pokusacemo da izvucemo bod.'' (omiljena recenica Vlaisavljevica)
Cek, jel Batak igrao? Cudno mi,ako jeste, da nije dosudjen penal protiv nas ili tkao nesto...
ne, trenutno sam u Srbiji a RTCG nije prenosio, nemam IN...(kakva je to nacionalna televizija koja ne prenosi utakmice reprezentacije?)...
Zato ne mogu cvrsto da branim Vucinica, jer ne znam kakav je bio juce...ali znam da ono sto sam ja gledala , bio je vise nego dobar (to jest, sve utakmice osim protiv Rumuna i ova)
Kiprani su nas nadtrčali na sredini terena, a smireni ranim vođstvom čekali su šansu da brzim istrčavanjem u napad naprave pometnju pred našim golom. Minut prije kraja prvog poluvremena Poleksić i Tanasijević nisu se sporazumjeli, Aloneftis im je uzeo loptu, a Batak bez potrebe napravio penal nad Konstantinuom koji je bio okrenut leđima našem golu.
qq custe li nocas filipovica u sporting sa sofrom,ko da sam buksovce sluso-ja sam se poslije utakmice cuo sa sinom,pitao sam ga jeli batak napravio penal on mi je rekao,ne tata to nije bio penal.Coek potpuno izgubljen strasno,strasno.
Intresantno da imam snimljene sve utakmice u ovu godinu ali ovu sam bukvalno zaboravio da snimim!!!Ako me vjerujesh to je jedna od onih utakmica koje zelim shto prije da zaboravim iako postoje neki likovi koje definitivno vishe ne zelim da vidim!!!Batak i Tanasijevic su sigurna dvojica i ako opet istrche u nacionalni dres stvarno ce to biti sprdnja za ukupno takmichenje!!!Nemaju kvalitet za nashu ligu i to sam 100% siguran...BEZ DILEME!!!Uff...
Krenu u utakmicu donekle dobro ali posle pretrchanih 2 km njima se cio stadion okrece oko glave!!!
deuscroix
:yipiiii:
Toliko je katastrofa da je cak i smijesno...Koji je ovo penal koji je nacinio Batak?2-3? Samo bi retard kao Batak mogao nesto tako da uradi
i retard kao Filipovic da ga zadrzi u reprezentaciji posle svega...
A Tanasijevic je isto biser...svaku utakmicu ''za medalju igrao''
Je li igrao Basa (ne bi trebao sa obzirom da su TANASIJEVIC i BATAK IGRALI)?
nEKI imaju teoriju da to Batak radi namjerno...Mislila sam da lupaju gluposti,a sad se stvarno pitam kako neko moze da igra usolidnom Turskom sampionatu i toliko gresaka da pravi sa reprezentacijom ...slucajno?!
katastrofa.
Hahaha.A bogami i ja mislim da penal nije bio,kardinalna sudijina.Nego,da se ukljuhcim malo o golmanima - statistika apsolutno nishta ne znachi,vjerujte.Gledao sam oba,i moje skromno misljenje je da je Bozovic mnogo bolji golman,i refleksniji,gledah ga mnogo puta u Partizan,napredova je strasno.Kad vec uporedjujemo lige i klubove,sto,veci je Debrecin od Partizana ? Plus blistao i u LS.A ta greshka protiv Deportiva,jbg,a Poleksic je branio na Sutjeska- Partizan,kad bjese neshto oko 0:6 ili slicno
bravo U21 sto su digli rpku Kazahstana na strani...svaka pobjeda na straani je veliko plus...ima tu u toj mladoj repki buljuk igraca koji ce za dvije tri godine biti vazan dio A-repke...Beciraj i Jovetic, Adrovic, Vucinic, i sa boljom sredinom/vezni red bice CG vrlo dobar tim. Odbrana je cesto najtezi dio repke da se sastavi zadovoljavajuce tako treba gledati vec sada na uigravanje [i pobjede naravno] za sljedece prvenstvo itd...za pocetak bi bilo novi selektor, zasto cekati da se kvalifikacije zavrse...bolje neka taj novi selektor vec sada pocne sa uigravanje/pobjedama za to evropsko prvenstvo jeli 2112....
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks