E ja necu, ajde i nekako da je ima ko prenosit...
Sad vidjeh na sajt RTCG,Formula ide na 1. a RG na 2.nema brige...ali propusticu 1.set jbg F1 je F1...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
E ja necu, ajde i nekako da je ima ko prenosit...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Kakvi crni SoderlingFedex to rijesava bez problema
))
Nezadvoljan zavjerom koja je napravljena da bi federer osvojio RG, ljuti navijach, drzhavljanin crne gore, inache nash forumski prijatelj sinisha, upao na teren tokom odigravanja finalnog mecha u namjeri da omete rodzera u svojoj paklenoj zamisli da pokori svijet...![]()
#fakenews
I u tenisu mogu se vidjeti neke BUDALE koje upadaju na teren,no ne umiju da primaknu kameru,da malo bolje vidimo,Federer rutinski,sve podsjeca na proslogodisnje finale
Last edited by Jakuza; 07-06-09 at 14:59.
Bogomi evo sinisamu materijala za teoriju zavjere.Soderling fenomenalan zadnja 3 meca,danas ko da je grom u njega zazdio
Rodžeru je Aco završio ovaj meč![]()
I am patiently waiting here
to see which of us survives
when all of this collides
with reality..
Kako odradjen tie break fantazija... Nego ne bi me chudilo da neki pochnu da tvrde i da su ovi as poeni namjeshteni... :mrgreen:
#fakenews
kakav cas tenisa federera. pogotovo onaj prvi set, za udzbenike.
Kakav opuv od strane Fedexa za sad. IDEMO RF!!
DICIOTTO
Fedex privodi ovu rabotu kraju i postaje zvanicno najbolji teniser u svijetu! SINISA placiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! na zalost Nole nije stigao do finala pa da "pocisti parisku sljaku Rogerom"!![]()
Nole će uvijek imati Serbian Open![]()
I am patiently waiting here
to see which of us survives
when all of this collides
with reality..
Eh ko sve ima danas Roland Garos,pih
Jbt kako su neki ovdje optereceni,Djokovic i Federer ne mogu da se porede(teniski),Federer od danas i zvanicno NAJBOLJI SVIH VREMENA(zbog kompletnosti),ali ne omalovazavajte Djokoviceve rezultate,on ipak ima svega 22.godine...
Od djokovica niko ne mozhe imati komplexe posebno ne federerovi navijachi... Sva ova pricha je okrenuta prema forumashima koji novaka dizhu u nerealne visine...
#fakenews
@MeDo_JE
Ne znam ko je ovdje dizao Novaka u neke visine osim sinisama,ciji postovi idu iz krajnosti u krajnost,iz totalne apatije u nevjerovatnu euforiju.Pa on je Djokovicu u januaru predvidjao ispadanje iz top 10 i brzi kraj karijere.Tacno ne znam ko je gori da li on sa njegovim smijesnim postovima ili ovi koji ga shvataju za ozbiljno i po citav dan odgovaraju na njegove umotvorine.
Kakva igra Federera!
Švajcarac je igrao fantastično, Šved se nije vidio...
Očigledno i on kao i prethodni, odjednom, je počeo igrati katastrofalno...
Naravno sve je čisto, samo se ovi protivnici kao nešto izgube , kao nešto zaborave da igraju...
Za mene je ipak najvažnija da i ova već pripremljena farsa prođe.
I onda Vimbldon.
Mislim da će i Soderling biti srećan jer je konačno i ova predstava završena...
Libertas
i napokon osvojen i Roland Garros!!!!
toooo
Kakav plačko, plačkulja... dobro je da je pobjedio jer bi u suprotnom nesrećni Soderling stradao.
Plačko...
Libertas
Fedex!!!! Oleeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!:joint::dring::hardrock:
DICIOTTO
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks