Hoce li ikad vise biti RTL-a?
Ali USKORO, evo mislim da vas vise necu smarati, jer definitivno idem na EXTRA TV!
BBM je neozbiljan,ali kao i svi ostali kablovski operateri.Imao je sjajan start ali onda kao i sve sto krene kod nas...prc...nema desavanja osim nekih glupih noviteta kao sto je apsurdni FAMILY PAKET!Sad mijenja i ime...sto je jos gore...i samo govori o KVALITETU...ali da ne bude da napadam BBM to govorim i za EXTRA TV koji je od starta dodao 2-3 kanala,ponuda im je katastrofalna,da cak ni sjajan resiver ne moze popraviti utisak...TOTAL TV opet nista ne radi po pitanju HRVATSKIH i CRNOGORSKIH KANALA (ne moze se ni primaci SBB-u)...M CABAL je stvoren za devedesete...sve u svemu kada se sabere BBM ima najbolju od svih najgorih ponuda.
p.s.kazu da ce uskoro proci i svetska ekonomska kriza)) buahahaha :o
USKORO cemo i mi imati pravog kablovskog operatera...do tada,sta je tu je![]()
Nama svima bi trebali da vratite 70 eura za resiver ili pustite ljudima full paket 18 mjeseci. Prodaje se raspad od resivera za 90 eura :mad: Resiver koji cesto zablokira, daljinski koji poslije mjesec dana upotrebe je nikakav - isprobao resiver na satelitskoj anteni, skenirao astru i hot bird - sa preko 1000 kanala resiver samo sto nije eksplodiraoMijenjanje kanala na hot bird i astru traje sigurno 3-4s iako su Fta kanali. Ne vjerujem da je prozivodnja resivera u Aziji kostala vise od 5-6 eura - znaci cista vasa zarada oko 80 eura samo od jednog resivera * prodatih preko 30 000 resivera = zarada preko 2 400 000 eura samo od resivera.
Kakvi ce kanali da budu - a bice Cinemax 1 i 2 (stim sto informacija za pretplatnike koji budu to uzimali Cinemax 2 ima isti program kao i Cinemax 1 samo sto daje filmove mislim (neznam sad tacno) 1 sat kasnije ili bude sjutradan isti filmovi), a programi ne vrijede 0.40 centi mjesecno. Jedino sto ce valjati je MGM filmski kanal.A ovo ostalo Dsf i slicni lijevi kanali - bespotrebno gomilanje svacega. I onda ce ici reklame na televizijama - uzivajte u 100 kvalitetnih kanala samo uz BBM :yipiiii: Cijena full paketa preko 200 eura a samo vrijedi od toga nekih 20 kanala
![]()
ja kad se sjetim do prije 2 godine nismo imali bez 6 kanala u cg...ne znam sto se toliko nervirate, zaista mislim da je ovo dovoljno sto daje BBM...ne vidim da sad treba svakog mjeseca dodavati po 5-10 kanala...ne kapiram...
meni se desi na nacionalnu geo. ima super emisija a i na diskaveri super...i ne znam sta cu da gledam...poludim...e sad zamislite 150 kanala i na 50 nesto sto vas zanima..i sta ce te onda???
:)
mogli bi vala dati neki popust za nas koji imamo vise recivera (npr. da se na treci reciver ne placa dodatna pretplata):mrgreen:
...
ja sam redovan platisa :0
a vidji...jel vazi i dalje ono da se obnovi novi ugovor za sve kanale...posto ja nemam samo hbo...
5,6 kanala?!?! vecina ljudi je preko satelitske televizije pratila na hiljade kanala...to su danas najvece kablovske platishe...nemojmo brkati babe i zabe,jer je definitivno procenat ljudi koji su imali tih 5,6 kanala a danas se odlucuju recimo za HBO ili dodatni paket blizu nule!a znajuci da je televizijska obrazovanost ipak u cg bila velika (zahvaljujuci kodovima i piratskim karticama najpoznatijih ino satelitskih paketa),tako je i veliki broj zahtjevan povodom kablovske televizije.ni BBM ni EXTRA TV ni ni jedan kablovski operater nije uradio nista veliko!da nije TOTALA i SBB-a od kojih se vecina kanala reemituje,mi bi smo sanjali dobar program.neka BBM bude prvi pa otkupi recimo DISNEY CHANNEL koji niko ne emituje,pa ce zaista biti PRVI u necemu!
makse,najbolju tv nasu ne ubacaju ko zna zasto..pricam o tv vijesti,naravno
upravo sada mozes da gledas i sa kodovima i sa titlovima preko satelita,citav HBO je dostupan Adria + HBO mnogih drugih zemalja,njih desetak-petnaest...na kraju ja ipak legalno placam taj paket BBM-u ali ako USKORO sa novinama i kvalitetom postane 2010 okrenucu se alternativi...plus je dostupan i RTL HR...a engleski vise razumiju i ptice na grani,valjda![]()
Jel moguce da u osnovni paket nema Animal planet?!
evo official info sto se tice DISNEY-a :
Croatia & Montenegro
Disney will start broadcasting its shows from May 1st, 2010 on the channels broadcast on Max TV (Croatia) and Extra TV (Montenegro)
izvor WIKIPEDIA : http://en.wikipedia.org/wiki/Disney_...ound_the_world
znaci li to da ce BROJ JEDAN stvarno biti BROJ JEDAN pa preduhitriti ostale ili se ceka 2010?
Ukidanje SOS???
bravo kompleksaši ..
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
znam za te nove mogucnosti...
prije 10 godina nisi imao titlove....to sad imas...jer se preko interneta KRADU signali svih operatera iz regiona...postoje likovi kojim das 100 eura godisnje i oni ti na godinu dana otkljucaju sve programe koji postoje na satelitu...
to je super stvar....ali ti treba te ovo te ono...ja se ne mogu oko toga smarat
ali prije 10 god nije bilo titlova
evo stigao je juče, čini mi se da su kanali na extra tv bili "čistiji" da se tako izrazim..
al evo vidjecemo..![]()
Ne svatam se zalite na sve i svasta ovdje. Prije BBM-a imali ste 7-8 programa od kojih je 2-3 bilo vrijedno gledat, i rijetko ste kad mogli da znate sto ce bit na programu u toku dana. A o signalu da ne pricamo. A sad, za manje od 20 eura imate 80 programa, dosta njih strani i titlovani, imate i epg, ne treba vam vise antena no je slika vazda dobra. Ali vi morate odma da skacete kad se nesto desi. Kao da imate 7 godina...ako vam toliko smeta vi fino raskinite ugovor pa gledajte onih 7-8 programa od prije. Ne bi vam po volji bilo ni da je besplatno.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Slazem se sa svim , ali je cijena preeeeeeevisoka za naš standard. 17,95 za Super Paket je preeeeviše.
Možda je isplativo za ljude koji puno vremena provode ispred TV-a.
Što se tiče prijema nikad nisam imao problema , ali kvalitet signala može biti mnogo bolji.
I još jednom - 17,95 je puno novaca , neka realna cijena ne bi smjela prelaziti 10 eura
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks