Cipar - Montenegro
2 - 2
Dosta dobra utakmica,cak smo mogli i do pobjede,al jbg.
Kako se zove onaj sto je trenira Zetu kad je Zeta bila najjaca, a sad trenira Mogren, koji je prvi put posta prvak Crne Gore. Je li Dejan Vukicevic?
Bi li on bolji bio od Filipovaca, ka selektor?
Cipar - Montenegro
2 - 2
Dosta dobra utakmica,cak smo mogli i do pobjede,al jbg.
-Ba® ®uLe§-
Svako bi bio bolji od Filipovica,ali bi definitivno najbolje rjesenje bio Njemac...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
nazalost, Vucinic je takav igrac ceka loptu, sebican, ponekad smotan, spor dosta itd..CG trebaju igraci koji igraju brzi fudbal i konstantno tracanje sa i bez lopte kao sto cestoo rade Jovetic, Zverotic i neki drugi samo fali nam dobar selektor da to namjesti kako treba a i Vucinic bi igrao bolje da je neki drugi bolji selektor tu, ovaj Filipovic ne valja ni casu pi;;'ine vode
ove kvalifikacije su gotove. treba sada izbaciti tanasijevica, bataka, pekovica,... i da ubacimo mlade igrace da se vec od sada uigravaju a i bolje sa njima da izgubimo 2:0 nego sa ovim starcima koji nemogu ni 45 minuta da trce.
ubaciti knezevica, fatica, vujadinovica, delibasic bi mozda dosao, nikolic, adrovic,...
ajde drugo poluvrije ali prvo poluvrijeme stvarno bruka kako su odigrali....
i miSa promasi penal, pi
<3 damjanovic![]()
bi ako bi mu svaku namjestali
kakav je vucinic stoka neopjevana, nidje ga nema prvo, onda bljesnu onim dodavanjem damjanovicu, i kod gola i kod penala, i uze penal, i odma sam vidio da ce da ga promasi jos saljem drugu poruku promasi ga, i kakav sut, majko mila nidje snage u momka, e pockem mu se za vrat, i onda ga je to unistilo potpuno poceo je da sili, kod zadnjeg kornera ima sansu da vrati povratu al jok on oce i golmana da dribla i stativu i mrezicu i malog sto lopte dobacuje, srecom da je kipar ostrvo pa ne bi moga dalje od obale
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
filipovic samo da mi je zdravo i pojedini igraci, nema jovetica, nema boskovica, nema vukceciva i odma smo san marino kakva tuga, imao sam mucninu cijeli mec od tuge
kascelan mi se svidio, ne znam jel mu ovo prvi mec, al momak je odigrao odlicno, bez straha ni da sutne ni da doda, za ovu ekipi odlicno
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
neces gledat onaj trans zbog mirka![]()
D: )salim se naravno)
stvarno je govedo neopjevano mirko
kako ga nije sramota, i burzo zbog njega ne moze da igra u repku, a isti su ponasanjem
mirko me sve vise podsjeca na mihajlovica, kad je u pitanju klub leti i daje lopte, za repku samo se svadja sa sudijom
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Ljudi kad bi mogli organizovat da se potpise peticija da se ona splacina od Vucinica vise ne zove u reprezentaciju.Aloooo rezervni golman Kipra ejj Kipra mu brani penal,a doduse svako od nas s foruma bi mu ga osbranio kad onako preko k...a sutira.I po ko zna koji put,Filipovicu mrs iz reprezentacije,dje god si dosao to je propalo,od tebe je krenula i propast Crvene zvezde.Inace da mi je srest nedje onog Bataka da ga nabodem uff....
Analizirat utakmicu a ne reci da je odbrana rupa,bunar,provalija...sve samo ne ozbiljni igrachi!!!Kao da su prvi put izashli da igraju sa loptom!!!Sve u svemu vishe sluchajevi koji treba da nauche kako se lopta ponasha kad na nju utiche sila gravitacije :-(
Damjanovic odlichan,Zverotic borac i Vuchinic tragichar ali KAPITEN pa nemam obraza komentarisat!!!
deuscroix
Kako nismo imali sanse da se kvalifikujemo, nadao sam se porazu, samo da Fileta ne gledam vise i da se sa nekim pristojno pocnu kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje nam nam s obzirom na podmladak prva i poslednja sansa.
@ sinisam nadji posao motivatora u Al Kaidin kamp za samoubice. Crn si, svaka ti je ko da sunce nikad nece izac, na bilo kom sportskom topiku.
Vidok,dugujem ti nestoA ovo je sramota.Ali pogledajte,opet se blati koliko mozhe,a kad se izjednachi,svi srecni,ura,dobar ovaj,dobar onaj.Te igrache shto pohvaliste,u prvo veze nisu imali.I samo laik moze rec da odbrana valja,jer nidje veze,i to ne samo oni 4ica,nego jos dvojica koji se pridodaju.
Dajte ljudi da cinimo nesto,nagrdise nam svetinju,maknut po tima,i selektora,a onoga sto ima klasu a nema glavu treba dobro ispangijat,posto i on evo spisak kroji,a i neuspjeh.Neka mu rece neko da ne umije pucat penale.Ovaj remi tj 2 gola su samo bljesak Damjanovica i prosjek Ciprana,nista drugo
Takodje.
Koliko sjutra ce ovo u novinama bit "velika utakmica i fenomenalan preokret", i kako ovi iz Kipra igraju u Anortozis i sto je Anortozis cinio u Ligu Sampiona, i kako je Kipar zamalo dobio Italiju a nas ne moze, ihaa...
Vucinicu ne fali nista, covjeku koji je igrao u organizovanim klubovima od pocetka karijere se ne moze zamjerit sto je u ovakvom neredu potpuno izgubljen. Njegovom karakteru ne fali nista, fali mu samo selektor koji moze bit autoritet za njega i citavu ekipu i stvoriti disciplinu u igri, a ne ovaj stocar. Price kako mu puce k. za reprezentaciju su totalna glupost.
potpisujem...takodje mislim i da treba vratiti Lakica, Raicevica, Burzanovica, Purovica, konacno isprobat Brnovica...
mozda bi bilo bolje da smo pukli jedno 4:0, mozda bi se neko $etio da makne ovog nesretnog filipovica...ovako ga vec vidim dje se fali kako je on "otkrio" Damjanovica, kojem za ovo veceras jedan veliki
inace Mirko ovako igra evo otkad se vratio posle one povrede...zadnjih mjesec dana je bio ubjedljivo najgori Romin igrac
Last edited by c00li0; 06-06-09 at 21:32.
Treba razumjet toga coeka, ipak nije lako nac motivaciju kad imas pored sebe Bataka i Tanasijevica
Posto je topic sa poll-om za ostavku obrisan da se ne bi ista prica pricala na 2 topica, neka neko napravi grupu ili sta vec na fb pa neka postavi link odje.
Last edited by Mad_dog_KO; 06-06-09 at 21:33.
Bijo si poziw koi se neodbija
Svi veliki igrachi su nikakvi za penal!!!Baggio,C.R.,Maradona...nemaju osjecaj za laki go i shteta shto ga je pucao!!!Jesam li samo ja chuo Filipovica koji vrishti da izadju???NEMOJ DA VICHESH KAD SU NA UTAKMICU NEGO KAD SU NA TRENING ILI PUTUJ !!!Odbranu treba pocerat pa stavit mladje i vjezbat offside zamke jer ja pretrnem kad god lopta predje na nashu polovinu a sve je regularno!!!Ovaj bod je samo dobar rejting ali nikako za neki hvalospjev!!!Ili ce imat radno ljeto ili ce pakovat kofere!!!
deuscroix
Upravo.Iz danashnjeg preokreta(koji nije ni spektakularan ni fenomenalan) ipak se vidi da ljudi imaju motivaciju.Da,chak i Vuchinic.Ali fali autoritet,jer je svima vishe jasno da chovjek jednostavno ne umije da radi posao koji radi.Filipovicu,no hard feelings,ali brate red je da se pakujes polako.
A imamo mnogo primjera oko nas kako se radi posao.Ne moramo dalje od Beograda gledat.O Zagrebu da i ne pricam...
Deserve's got nothing to do with it.
Daj kakvi ste vi navijaci..sta pricas ti gluposti..splacina vucinic,peticija da e on ne zove u repku itd..sta lupas...taj Vucinic je majstor i vrhunski igrac.....ali on nema sa kim da igra i nije na vikao da igra sa ovakvim saigracima,ovvo su dvije vrste strategije..repka-roma....u romu je 11 prvoklasnih igraca koji mogu da igraju u bilo koji evropski klub...mi u repki nemamo svih 11, osim vucinica,jovetic i vukcevic....njih nije bilo...i odmah je to lose po vucinica...on nema saigrace na sredini..evo kascelan je bio odlican..i damjanovic..nadam se da ce u buducnosti biti bolje...
u svakom slucaju, i ja sam poludio kada je promasio penal....ali necu da kazem da je splacina...jer nije fer....stvarno nije fer.....
:)
Covjek koji govori da je ovo utakmica za rizik i da ce rizikovat i ic na pobjedu kod 2-2 UBACUJE IVANA FATICA UMJESTO LUKE PEJOVICA?! Nevjerovatno!
Bijo si poziw koi se neodbija
fali mu jer nije lider ekipe, to je pokazao dosta puta, i ako ne ide treba da gura on ostale pa znali ne znali, treba da je potpora tima i da ih tjera vise i bolje, znaci da bude uvijek skoncetrisan i motivisan, a ne da se svadja sa sudijama saigracima i sl, kapiten je jedna jako velika obaveza a mirko je dokazao da nije dorastao tom pozivu
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks