dobro te ne izgubismo, al sto nam znaci remi kad smo igrali bolje i zasluzili pobjedu, ali mirko oce da dokazuje kako je najbolji..... samo covjek da izgubi zivce
Piiiiiiiii 2-2 FT
dobro te ne izgubismo, al sto nam znaci remi kad smo igrali bolje i zasluzili pobjedu, ali mirko oce da dokazuje kako je najbolji..... samo covjek da izgubi zivce
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Nista, imam osjecaj da ce ovaj rezultat samo produzit agoniju (tj. Filipovicevu karijeru na klupi).
Ako ista, ovaj mec je pokazao da se moze igrat i kad igraju Kascelan, Zverotic i Damjanovic, dakle nije u igracima problem i njihovom kvalitetu.
jbg-a da smo zadovoli od 2:0 dosli na 2:2
a sto promasi vucinic penal .....
I dalje nema pobjede! A aj dobro je! File ce lijepo sad u svlacionicu da udje i da se "zahvali" Damjnaovicu! E sad ajmo utisci?! Jesmo igrali ka pi*kice?
Aj da ustanovimo jednu stvar ljudi. Moze li Mirka boljet ***** za reprezentaciju vise nego nocas?!?
Ja ne vidim nikakvu gresku u igracima....mislim da je greska u ovim kvalifikacijama onaj remi sa bugarima....mislim da im je taj remi jos u glavi....mozda djeluje budalasto ali je tako....
Jednostavno se nesto desava....vidi se da kad oce znaju da igraju...mogu, zele....pokusavaju...a ima perioda kada nema takve energije...
Ne znam...sve u svemu....na kraju mozda i da zalimo...jer smo ipak kvalitetnija ekipa...ma kako to nekom izgledalo...
:)
Eto dobismo dva nova covjeka za reprezentaciju, Damjanovica i Kascelana.
I Filipovic ce da ostane opet, PI!
Bijo si poziw koi se neodbija
Svaka cast za povratak u mec
Damjanovicu
:hammer:Vucinicu:hammer:
Filipovicu IDI
Odbrana :burp:
:mad:Morao je ONAJ da komentarise i da nas obavjestava sto odgovara ITALIJI,a sto ne(JEBALA ga Italija:trashcom
Mogli smo do POBJEDE![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Vucnicu, Vucinicu,... Ima li ko *uda u ovaj Savez, pa da pricera FIlipovica, a da ovome shminkeru rece:"Igraj ka drugi, ili mrs napolje..."?? Koliko propustenih sansi.. mogli smo ladno bit u trku za 2. mjesto..
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
-
Ja i dalje vjerujem da mozemo da budemo treci, pa i sa ovom mrcinom od selektora.
Naivno sam se nadao da ce Irci igrati na pobjedu, ali zabarski um je predvidiv.
-
ja mislim da nije ni ODBRANA generalno losa,vec da su losi pojedini momenti u odbrani....kada su neke lopte skocice,oni se pogube...generalno...protiv talijana smo pokazali da nam je odbrana sasvim ok...
Pojavi se anonimus :-)!!!Vidio sam ga konachno!!!Dozivjeh i to!!!Ne mogu da vjerujem!!!Damjanovic se zove!!!Igra u Koreju!!!Preletio je hiljade kilometara!!!Svaka mu chast!!!
deuscroix
ajmo sad...znaci igraci su ok..ali nam treba selektor sa jacim karakterom.....
ajmo da se osnuje na facebook-u klub za smjenu filipovica...
pa postavite link odje...
Samo cu rec' igraju kao buducnost igraju kao *****..Vucinic je shimnka kakvu Crna Gora nije gledala.Ukupno gledano POJMA NEMAJU , i dobro je ovo da bar znamo dje smo.Fili[povic kretencina totalna jebao mu pas majku!
Dzoni dobra odbrana nema tih momenata, mi ih imamo i previse...
E kako me Vucinic iznervira, pi!Slobodni udarac i sa 40 m on uzima loptu, ne da nikome da nabaci nego on mora sutnut.Kao kad djeca igraju ispred zgrade, pa vazda najjaci sutira..i onakvo izvodjenje penala, stid ga bilo.
Steta sto ne dobismo, bilo je na periode dobre igre, ali nema predaje, AJMO CRNA GORO!!!![]()
eh, a kad sam ja govorio kako je filipovic diletant, popljuvashe me ovdje. meni je on chak polu-simpatican lik, ali on jednostavno nije sposoban da bude autoritet ni omladincima, a kamoli zvijezdama [bilo pravim ili umishljenim]
Ne zaebavajte se, cak je i nesrecni Filipovic vidio kolko grijesi odbrana kad ima loptu u noge pa ih je podigo na 40 metara od gola samo da ih makne iz danger zone-a.
Bijo si poziw koi se neodbija
za prikazanu igru extra rezultat...damjanovic to sto je odigrao odigrao je na vrhunskom nivou, mirko ispod ocekivanja, ne moze se na silu go dat mirko!! zao mi je drincica, opet koljeno, steta...
Treba dovesti trenera, i to sa strane. Nekog Holandanina, ili Njemca. To treba nasima.. karakter i disciplina. I neko ko zna promijeniti tri formacije u toku meca (normalno, formacije koje se isplate nama, ne protivnicima). I zvati ove mlade, da se uigraju za iduce kvalifikacije. Luka Pejovic, hvala, ali blje dati Faticu priliku da igra konstantno. Vujadinovic i Knezevic da se zovnu, da mijenjaju ove babe iz odbrane... Pa bi tu bio i Delibasic.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Ako sad pocnu da se mijenjaju stvari, moze se dosta uradit za sljedece kvalifikacije da bi se unaprijedila igra! Ove starce iz odbrane pocerat, hvala im, bili su tu kad su trebali, ali jbg, trebaju nam mladji igraci i kvalitetniji! Odbranu znaci komplet promijenit, ostavit Basu, i to je to! Neka zove onog Knezevica iz Partizana, on je bukvalno molio da zaigra za nasu repku, mladi momci nam trebaju, golmane imamo vrhunske, tu nema price! Ja ne mogu da vjerujem da onog Bozovica jos nije uzeo neki jaci klub, strasan je momak! Napad moze se reci imamo za jos jedne kvalifikacije lagano! Samo bi ja onog Vucinica po usima ubio!!
Tesko je igrat protiv svog trenera, kapitena i protivnickog tima.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks