Klanjanje velikom majstoru,svaka cast!!!!!! Najbolji je ikada!!
Tesko da se vratio...kad bi osvojio,ko da bih se ponovo rodio.
Klanjanje velikom majstoru,svaka cast!!!!!! Najbolji je ikada!!
Stvarno nisam mogao komentarisati dok traje mec, na 4-4 u trecem sam se pomirio da gubi mec. Ipak, profesor je jos jednom odrzao cas tenisa i pokazao zasto je do sad igrao u 19 uzastopnih polufinala. Potpuno dekoncentrisan prva tri seta, greske kakve odavno nisam gledao, kratki forhendi po sredini terena, potpuno atipicno za njega. Ipak, cim je poceo da trazi linije forhendima Haas nije imao nikakve sanse. Doduse, i on sam se raspao u igri u 4 i 5 setu. Ovo mu je sesti put da gubi mec nakon vodjstva od 2-0Kakav choker!
Mislim da je ovo dobro po njega, jer je ocigledno vec mislima bio na pobjednickom postolju nakon ispadanja Nadala i Djokovica. Ovo ce ga malo otrijezniti, ipak se mora do titule ici set po set, nema lakih protivnika. Ova dva luda ispadanja kao da su dala krila svim preostalim takmicarima da mogu dobiti favorite, i nema vise toliko respekta. Mislim da je cijeli ovaj turnir dobar za tenis, dosta je vise bilo projektovanih polufinala i finala, sad ce i slabiji igraci sa mnogo vise entuzijazma i mnogo manje respekta ulaziti u meceve sa najboljima.
Kohl gubi 2-1 protiv Robreda, a Bjorn Borg najavljuje da bi Soderling mogao do titule. Da nije Svedjanin pa da pomislim da je ozbiljan![]()
Ne znam sto da kazem za Federera. Ispizdio sam prva 2 seta ali ono bas. Ono je bio uzas od tenisa. Ne znam sto se kasnije desilo.
Del Potro dosta lako pobijedio Tsongu 6:1;6:7;6:1;6:4
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Evo ovaj na eurosport napravi biser isto!!!Rodiku odskochila lopta dva puta posle dropshota a sudija se nije oglasio a ovaj kaze da Monfils pita sudiju jel sve ok sa njegovim protivnikom jer je chudno uklizao :-)
deuscroix
Monfils pocistio Roddick-a,bice to strasan mec Federer - Monfils...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Federer se i dalje spašava...
Valjda će ga Monfils isprašiti
Libertas
Spasava
A sa to sinisam prica, tako da who cares![]()
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Ahahahahhahaahhaha car...![]()
#fakenews
Jedva čekam da pukne Federer, isključivo zbog vas koji potpuno nerealno sagledavate njegov sadašnji nivo igre.
Niko ne spori da je Federer poslije Samprasa najbolji teniser na svijetu.
Međutim, sada, to je čovjek koji redovno igra po 4-5 setova sa pacerima što indirektno znači da je i on PACERČINA!
Naravno, ovo se odnosi samo na ŠLJAKU!
Jednostavno je zreo za ,,pljusku". Vidjećete tu veličinu od individue kada izgubi. Plakaće i kukati kao dijete. Nije on veliki i nikada neće biti zato što je LOŠ, VEOMA LOŠ ČOVJEK.
Dokazao je to poslije poraza i odnosa prema svojim kolegama, potcjenjivanja...
Pogledajte Nadala koji nam može biti antipatičan ali, brate, kada izgubi ČESTITA!
Zato, navijam da sa Federerom očiste POD!
Jedan od najvećih tenisera ali najmanjih ljudi!
Zato, derite ga!
Libertas
Pa znas li ti SECTOR da je sinisam jedna moralna gromada, i on ima bas svako pravo da presudjuje kakav je ko covjek.
Evo sad citam da se Rodick sinoc zalio da je bio mrak, i da nista nije vidjelo. Ja nisam gledao to, je li moguce da je pao mrak? Zamisli da igras tenis sa crncem po mraku, samo vidis lopticu, a ne vidi se ko je udara![]()
a najgore od svega sto je Monfils nosio majicu iste boje kao sto je loptica tako da je za Rodika katastrofa :P stv ne znam sto je bilo sinoc jer se na prenosu cinilo kao da je 16 h a ne 21.30 h a nerealno mi je da se nije bilo smrklo tako kasno, e sad Rodik se zestoko posvadjao sa Enrikom Molinom cak mi se cini da ga je i opsovao nekoliko puta , bio je to spektakl :P Monfis zuri da zavrsi mec, a Endi sve polako lagano po 30 sek izmedju poena hehehe ... Inace Gael mnogo opasan protiv Federera ako bude servirao kao sinoc mogli bi vidjeti svasta, narocito ako Rodzer zapocne mec lose kao juce. Francuz def nije choker kao Has...
A dobro,Roddick je poznat po objektivnosti...Kids go to school or you'll end up being an umpire,sjeca li se ko toga?![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Ovo je jedan od mečava u mojoj karijeri za koji osećam da sam mogao ili da je trebalo da pobedim. Teniser ne može celog života ići i pobeđivati na svakom meču, mora da živi za te pobede. Ali još više boli kada ste tako blizu, kao na Vimbldonu ili ovde na Australian openu i to je teško. Ali, ne žalim tako da će sve biti u redu", rekao je Švajcarac. ( poslije poraza od Nadala u finalu Melburna)
Niđe čestitke Rafi, niđe pohvala za boljeg...
E zato je MALI čovjek.
Ako smatraš da nije odgovori konkretno ali nemoj da filozofiraš.
Znači , da li smatraš da ova izjava i plač i kukanje nakon nje može da se mjeri sa ovom izjavom:
„On je igrao veoma dobro, a ja sam slao previše kratke lopte. Nisam igrao najbolje kako umem i zato sam izgubio. Moram da prihvatim poraz na isti način kao što sam i pobede – mirno. Treba još da učim, a lakše se uči iz poraza nego iz pobede. Poraz u Parizu nije tragedija,moralo je jednom da se desi. Ovo je odlična sezona. Naravno da sam tužan, ali moram što pre to da prevaziđem“.
“Soderling me nije iznenadio, znao sam kako igra i koliko opasan može da bude. Jednostavno, nisam igrao svoj najbolji tenis, ni u jednom trenutku nisam napao. Čestitam mu na pobedi, a ja ću vredno raditi za naredni turnir”, dodao je Španac.
( poslije poraza od Soderlinga na Roland Garrosu)!
Ne ocjenjujem ja Federera ili Nadala nego oni ocjenjuju sebe svojim izjavama!!!
Nađi negdje izjavu Federera gdje čestita protivniku nakon poraza!
Javno, glasno i jasno kao Nadal!
Nema je!
Libertas
Ja nikog ne cuh (mimo par ljudi odje) da se zali na ponasanje Federera i dok traje mec i poslije njega, nego ajde. Ovdje se ide iz krajnosti u krajnost.
Ovdje se djokovic, nadal, federer, kaka, ronaldo, mesi dozivljavaju kao da su iz familija pojedinih forumasa.
Ovaj mali ima neki problem....
nadal je tri puta veci coek od federera... federer je vrlo arogantan i snishodljiv
I don't necessarily agree with everything I say.
ti znas ko je veci coek.ajde odmarajte.
da ne znate mozda ko vise para daje u dobrotvorne svrhe? kad saznate , kazite nam.
E pazi, sad ce ti se neko javit i rec da to ima veze sa porezom :mrgreen:
Živio mi Srđane Aleksiću!
znas ti dobro kakav je bio nastavak.
sinisa, meni nije jasno kako neko smatra da ima kredibiliteta da osudjuje Federerovo ponasanje ili izgovorene rijeci nakon nekog izgubljenog finala. U tom finalu je imao priliku da izjednaci rekord Samprasa, jedinog covjek koji je osvojio 14 GS naslova u istoriji. Jednog od preko 6 milijardi ljudi na planeti. I taj poraz ga je odaljio od tog cilja. Koliko tesko to moze da padne covjeku zna samo onaj ko je u takvoj situaciji. Sinisa, kad ti budes u situaciji da obaras neki svjetski rekord, da uradis nesto sto niko nije onda slobodno izigravaj moralnog medijatora. Do tada, uzivaj u svojoj malenkosti, citaj sta ko govori nakon meca, a ja i ostali istinski ljubitelji ove igre cemo uzivatu u onome sto se desava na terenu. A tamo je Federer i dalje u vrhu, pa ti placi zbog toga koliko hoces.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks