View Poll Results: Ko ce, po Vasem misljenju, osvojiti titulu Prvaka Crne Gore u fudbalu u sezoni 08/09?

Voters
180. You may not vote on this poll
  • Grbalj

6 3.33%
  • Kom

3 1.67%
  • Jedinstvo

5 2.78%
  • Decic

1 0.56%
  • Lovcen

14 7.78%
  • Jezero

8 4.44%
  • Buducnost

83 46.11%
  • Rudar

5 2.78%
  • Sutjeska

10 5.56%
  • Petrovac

4 2.22%
  • Mogren

35 19.44%
  • Zeta

6 3.33%
Page 112 of 117 FirstFirst ... 1262102108109110111112113114115116 ... LastLast
Results 2,776 to 2,800 of 2910

Thread: Prva Crnogorska Liga 2008/2009

dave020 Guest

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    prvi put cujem da se neko povrijedio dok je slavio svoj gol, xaxaxaxa

Recimo:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Ne znam je li ko to spominjao,ali je li ziv onaj igrac Jezera sto se povrijedio dok je proslavljao gol?Onaj ga saigrac povuce s ledja,a on pade na ledja sa nogom savijenom u koljeno.Mora da je ligamente nagrdio i ko zna sto jos
    Brate nisam znao sinoc kad sam vidio dal da se smijem ili da placem.Kako se mrco razdra,ka da mu je samrtna umra,nisam imao srca da se smijem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E sta radi Crnogorska elita..prvo je Rajo namjestanjem osvajao,pa Mugi i ostala kompanija,a sad Sveto i Brano...Jos samo Aco Djukanovic da uzme Sutjesku...Ni jedan prvak do sad nije imao chistu sezonu iza sebe,ali mislim da se ove najmanje namjestalo pored svog ovog medijskog cirkusa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Brate nisam znao sinoc kad sam vidio dal da se smijem ili da placem.Kako se mrco razdra,ka da mu je samrtna umra,nisam imao srca da se smijem
    ima li klip ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo sad sam ga trazio po youtube ne nadjoh ga.Ako bude glasanje za najjaci trenutak sampionata necu imat dileme

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odakle znash da nije Aco uzeo Sutjesku ? Ali ljudi,kako se povrijedi onaj,umro sam od smijeha,nije kukavac kriv,no onaj Chekic sto ga povuche...e jbg,sad Moranr ima vishe shanse
    Ko ono pomenu da Lovcen nije namjestao?Loshe si pratio onda
    Montenegrino,odlichne si cinjenice izveo,ali poslusaj me nema ti prepirke za zagrizenim ljudima koji ne vide dalje od navijachke tribine,njima ce uvijek bit drugi krivi.Svaka chast izuzecima koji vide stanje svog kluba i nekako prihvate.
    I posle se chude sto ih niko ne voli,blate koliko mogu,navijace za protivnika u LS a mozda nece ni dat stadion da se igra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Definitivno, ovih 20 godina mraka i valorizacije nevrijednog i poremećenog sistema vrijednosti je uzelo maha!
    Zar postoji čovjek u Crnoj Gori koji je pošten i koji je pravičan a da kaže da je Mogren zasluženo osvojio titulu!
    Sramno je da se poslije onih lakrdija sa Rudarom i Zetom i pominje ime formalnog prvaka lige ...
    Ovdje se lopovi, pravi dokazani promovišu u šampione i što je najgore ne mali dio ljudi sa ovog foruma im čestita titulu.
    Znači i oni bi krali da im može biti.
    I oni bi bili Sveto Marović, kada bi im se pružila šansa!
    E moja Crna Goro!
    Na konkretno ukazivanje na krađu , oni pominju utakmice đe se nije kralo- kao u transu...
    Ja kažem lopovi su opljačkali banku a oni odgovaraju ali nijesu prodavnicu!
    Tuga, tuga a i priznajem moja velika ogorčenost na takve individue koje mogu i da pomenu ime formalnog prvaka!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Evo sad sam ga trazio po youtube ne nadjoh ga.Ako bude glasanje za najjaci trenutak sampionata necu imat dileme
    ako nadje ko ovaj klip neka ga da obvzn

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znate smijesnije je bilo kako je sudija cijelo vrijeme navijao za buducnost ka da mu zivot zavisi od toga. Ono jest bio banalan momenat ali nikako za smijeh jer desavalo se to na mnogim utakmicama. Vama koji sad tugujete jedino sto je ostalo je to da sad vadite neke gluposti. Pricate cijelo vrijeme o namjestanjima a sto je onda sudija juce bio namjestio covjek sve sudio za buducnost. A jel imalo potrebe za tim naravno da nije buducnost je pocela i odigrala dobro, bolje od jezera prriznajeem ali nije imalo potrebe za tim da sudija sramno navija. Zao mi je takodje sto je veliki broj navijaca koji je dosao iz pg vracen odma ali tu ja mogao nijesam nista. Na kraju samo u inat sudiji nikako ekipi buducnosti milo mi je sto je rez bio 2-2 i sto su igraci Jezera igrali srcem i na kraju sreca te nijesu i dobili buducnost. Pricate toliko o namjestanjima svaka cast toga ima ali to je tako kod nas i pomirite se sa tim, svako je namjestao i tu stavite tacku. da je mogren gubio juce kojim slucajem buducnost bi dobila svi mi to znamo ali da ste gledali sudije to je bio cirkus(Ovrebo je nista za ovaj komplet sudija). Inace svaka cast igracima buducnosti na korektnosti. A vi sto se smijete ili radujete onaj banalnoj situaciji doziveli isto pa vam se svi smijali.

Gledajuci zadnje postove sve isti bre, pa prebolite vise sve sto vam je sto ste pukli. Niko ne mrzi buducnost (za Zecane neznam )ali vi mrzite druge a to ne valja, morate znati da je svim manjim klubovima kao npr Jezeru privilegija igrati sa vama a vi stvarate neku novu filozofiju shvacanja.
    Last edited by djsenco; 01-06-09 at 00:48.
    Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

podrzavam ovaj post donekle...

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,071
    Thanked in
    2,316 Posts

Kad bi se rachunali samo bodovi stecheni na poshten nachin sutjeska bi bila prvak, tako da ni navijachi buducnosti ne treba previshe da se ljute...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

najvise su za izgubljenu titulu krivi igraci i uprava, al buducnost ne igra jedan ili 2 derbija, protiv buducnosti se igra kao da je pitanje zivota, kao da je potonja ura, mec prije toga protiv mogrena se seta,
    mogren nema povrijedjenog igraca, mogren nema problema sa kartonima, uzmite odgledajte utakmicu protiv rudara u pljevlja sve ce vam biti jasno, pa kad je odgledate uzmite da vidit kako su igrali nedelju dana posle protiv buducnosti, kakve je petrovac golove primio protiv mogrena, da ne pominjem zetu sa 3 timom protiv mogrena a full protiv buducnosti, i onda ce neko da mi kaze da nije kriv mogren zbog toga, kako da ne,
    i da su htjeli igraci buducnosti da se izdugnu iznad svega prosto nisu mogli, sve se vraca sve se placa
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    najvise su za izgubljenu titulu krivi igraci i uprava, al buducnost ne igra jedan ili 2 derbija, protiv buducnosti se igra kao da je pitanje zivota, kao da je potonja ura, mec prije toga protiv mogrena se seta,
    mogren nema povrijedjenog igraca, mogren nema problema sa kartonima, uzmite odgledajte utakmicu protiv rudara u pljevlja sve ce vam biti jasno, pa kad je odgledate uzmite da vidit kako su igrali nedelju dana posle protiv buducnosti, kakve je petrovac golove primio protiv mogrena, da ne pominjem zetu sa 3 timom protiv mogrena a full protiv buducnosti, i onda ce neko da mi kaze da nije kriv mogren zbog toga, kako da ne,
    i da su htjeli igraci buducnosti da se izdugnu iznad svega prosto nisu mogli, sve se vraca sve se placa
    A ako je bilo ovako kao sto se nama cini (a jeste) , osjetice se rezultat u Evropi ove godine ...
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Ovako,sluša sinoć Brana Milačića.
    Čovjek je u pravu.Od dva trofeja Budućnost nije uzela ni jedan,ako je već prvenstvo bilo namješteno,zašto onda klub nije jurišao na Kup?Zasluge za ovako dobru sezonu plavih imaju podjednako i igrači i uprava.Trener i ne toliko.Uprava se uvjek vješto krije iza Ješića,a i iza Varvara.Da su drugi trebali su reć nećemo da se meč igra dok naši navijači ne uđu na stadion.
    U Budućnost treba prvo malo tu upravu promjenit,pa malo i te igrače na zemlju spuštit...
    Sezona bez trofeja favorita,dovoljno za ostavke i promjene...
    Last edited by rain_wind_storm; 01-06-09 at 09:04.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Mislim da je vrijeme za pocetak nekoga bojkota utakmica,dragi navijaci.
    Da ne recem na koga da se ugledate po tome pitanju....
    Ne zamjerite.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Mislim da je vrijeme za pocetak nekoga bojkota utakmica,dragi navijaci.
    Da ne recem na koga da se ugledate po tome pitanju....
    Ne zamjerite.
    da se ugledamo na kriminalce prvog reda? nikad!!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nije toliko bitno sto FCF nije uzela trofej u ovome "cirkusu" (sto bi reko Jesic), koliko ce to lose uticat na klub. Jesic je vec otiso, covjek s kojim je FCF igrala najljepsi fudbal za oko, uvijek napadacki. S druge strane, vjerujem i da ce se bar pola tima prodat. Burzo svakako ide, Misdongard nista pokazao nije sto bi opravdalo vjerovatno velike pare koje uzima. Fatos je malo stao ovu polusezonu, nadam se da ce to odvratit klubove od njega, jer ako ode i on bojim se da nema nista od pehara ni sledece godine. Zaboravih Ivana Vukovica koji je imao nevjerovatnu polusezonu, tako da je i on u opticaju.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A pa ne bih se slozhio da Misdongard nije nishta pokazao,na utakmicama koje sam ga ja gledao je chak djelovao najprofesionalnije,ali za strance ima malo mjesta.A sto se potrazhnje tiche,vise Vukovica i Fatosa tesko da ce jos ko dobar transfer napravit.
    Slazem se s ovim navijachem Jezera po pitanju igranja protiv Buducnosti,vama treba da je chast da svi igraju 100 % protiv vas,sami kazete da ste institucija,a to ne mozete bit ako ne probijate bunkere i ne dobijate manje ekipe.Umjesto da ste ponosni,vi se bunite.Sto,bilo bi i vama banja da vas pustaju kao Mogrena ove godine?Pravim varvarima i onima koje ja poznajem,sigurno ne bi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gospodar samoce View Post
    A pa ne bih se slozhio da Misdongard nije nishta pokazao,na utakmicama koje sam ga ja gledao je chak djelovao najprofesionalnije,ali za strance ima malo mjesta.A sto se potrazhnje tiche,vise Vukovica i Fatosa tesko da ce jos ko dobar transfer napravit.
    Slazem se s ovim navijachem Jezera po pitanju igranja protiv Buducnosti,vama treba da je chast da svi igraju 100 % protiv vas,sami kazete da ste institucija,a to ne mozete bit ako ne probijate bunkere i ne dobijate manje ekipe.Umjesto da ste ponosni,vi se bunite.Sto,bilo bi i vama banja da vas pustaju kao Mogrena ove godine?Pravim varvarima i onima koje ja poznajem,sigurno ne bi
    ko se zalio sto igraju protiv nas kako igraju? poenta je bila da se protiv mogrena seta po terenu, a protiv buducnosti gine, jadnoooo
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gospodar samoce View Post
    Naravno da je cast, ali kad tako igraju sa svima!Ne bi se bunili da je tako, ali nije, nazalost!Na to ukazujemo, kao sto smo ukazivali i na nesposobnost nase uprave, samo ljudi citaju, opet SAMO, ono sto im odgovara!Postena liga, kakva god bila donijece i dobar fudbal i navijace a to ovih par timova koje smo vec pominjali nece sigurno, sto se i pokazalo!Ako se i pojave, bice to poslije nekoliko dobrih rezultata i to mozda..poslije ih neces vidjet vise nikad!

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

da se ugledamo na kriminalce prvog reda? nikad!!!
    Ondak,uzmi jedan transparent,napisi uprava napolje,i cekaj sa bocom infuzije da mugosu ubije kap od sala,vucelica slog itd...
    PS.
    Nadam se da ce te penzija nac na tribinu,a poslije Mugija seniora-junior.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ondak,uzmi jedan transparent,napisi uprava napolje,i cekaj sa bocom infuzije da mugosu ubije kap od sala,vucelica slog itd...
    PS.
    Nadam se da ce te penzija nac na tribinu,a poslije Mugija seniora-junior.
    ima nacina, a kriminalci nam nece biti uzor sigurno
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

ima nacina,
    Velis li mene ovo da ima nacina?
    Mojne me zasmijavat,please

I da,opusti se,niko nije stavio patent i licencu na odredjene radnje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Velis li mene ovo da ima nacina?
    Mojne me zasmijavat,please

I da,opusti se,niko nije stavio patent i licencu na odredjene radnje.
    opusten sam ja, samo ti kazem na kriminalce se necemo ugledat, a naravno da nisu oni izmislili bojkot protiv kluba na onaj nacin
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

To da će te mać Mugija i company iz FK Budućnost...Neka de...Evo svaki dan stiže oprema za policiju,pa ne bi bilo lijepo na vas da se proba...
    Što uprava nije stala uz vas sad kad vam MUP nije dao da uđete?
    J*** se njima moj DIDI za sve vas...
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Page 112 of 117 FirstFirst ... 1262102108109110111112113114115116 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)