Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
Meni je House banja. Simpsons extra, 3rd rock from the Sun isto tako... CSI Miami mi nije medju favoritima, prvi CSI mi je bio najbolji. Ali, bez konkurencije, najbolja serija Baltimore Homicide. Boli koliko je dobra...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
To bi bilo najbolje, ali se plašim da ne odrade na kraju jedan lijepi happyend.
Jel gledao neko Scrubse? Prva sezona je bila sigurno najbolja, finale me nije oduševilo.
I ima li nekoga ko je upoznat sa likom i djelom Seth MacFarlane-a? Family Guy i American Dad su animirane serije ranga South Parka ili Simpsonovih
Last edited by BooQy; 31-05-09 at 00:38.
.
Zaboravih da pomenem, Drawn Together - sigurno najekstremnija animirana serija. South Park je porodični program u odnosu na ovo.
.
Scrubsi su odlicni u prve cetiri sezone. peta je dobra. a 6, 7 i 8 - negledljivi neduhoviti krsh.
ja se izvinjavam ali moram opet: ako ti se svidja homicide - gledah the wire. trust me, josh je bolja od homicide. isti pisci, isto o baltimoreu. najbolja serija ikad.Ali, bez konkurencije, najbolja serija Baltimore Homicide. Boli koliko je dobra...
Homicide je isto jako dobra, jedna od najboljih ikad, ali je duža i samim tim kvalitet jako varira. The Wire je koncizna, planirana, i gotovo ujednačena od prve do zadnje epizode.
Slažem se za Scrubs, prve sezone su briljantne, legendarni likovi... trebalo je odavno da je upokoje i sjećali bi je se po dobrome.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Meni se scrubs uopšte ne svidja, masu dosadna serija
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
Daleko bolja od Friends...Originally Posted by Mojsije
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Meni je Office zvek.lud humor potpuno
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Uh, Office, tragikomedija. Gledao sam samo englesku verziju, kažu da ni američka nije loša.
.
Skinuo sam 1. sezonu 3rd rock from the sun,i sve prevode za 1.sezonu,ali za ostale ne mogu da pronadjem prevode,pa ako neko zna dje ima,i ima li uopste neka javi,hvala
Uh kako dobro zavrsi druga sezona Breaking Bad-a , vrhunska serija ...
Kreč, kolica i mešalica.
Moja preporuka je da nađete talijansku seriju CAPO DEI CAPI,serija o SALVATORE TOTO RINI,i sicilijanskoj mafiji...Mislim da od petka počinje i na RTS1.
Serija je u Italiji oborila sve rekorde u gledanosti.
A snimljen je i nastavak o životu i dugogodišnjoj potjeri najvećeg mafijaša Italije Provenzzana...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks