View Poll Results: Ko ce, po Vasem misljenju, osvojiti titulu Prvaka Crne Gore u fudbalu u sezoni 08/09?

Voters
180. You may not vote on this poll
  • Grbalj

6 3.33%
  • Kom

3 1.67%
  • Jedinstvo

5 2.78%
  • Decic

1 0.56%
  • Lovcen

14 7.78%
  • Jezero

8 4.44%
  • Buducnost

83 46.11%
  • Rudar

5 2.78%
  • Sutjeska

10 5.56%
  • Petrovac

4 2.22%
  • Mogren

35 19.44%
  • Zeta

6 3.33%
Page 111 of 117 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115 ... LastLast
Results 2,751 to 2,775 of 2910

Thread: Prva Crnogorska Liga 2008/2009

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

brao, brao...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Zavrsili se ova liga vishe? Vise se nacitah ove godine o CG ligi i Buducnosti i Mogrenu no`o Mancesteru i Barceloni i ostalim Evropskim skalamerijama. Cestitke Mogrenu na osvojenoj tituli i zelim im puno srece u kvalifikacijama za ovu mrcnu LS.Sto se tice Buducnosti i njima zelim srecu dje god igrali u ovim kupovima. Sto se svadjate ovuda pa cak i teske rijeci padaju(tstststs),Buducnost je sama izgubila titula jer je kiksala na par meceva dje nije smjela i tu je kraj price. Iskreno, vala su ga muljali ovo prvenstvo manje vise svi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    ,Buducnost je sama izgubila titula jer je kiksala na par meceva dje nije smjela i tu je kraj price. Iskreno, vala su ga muljali ovo prvenstvo manje vise svi.
    Tacno, Buducnost je sama izgubila titulu ali poslije pobjede u BD je opet dobila sansu za istu, pa krenuse "cuda" da se desavaju!
    Tacno je i to da manje vise svi muljaju ali Buducnost, Sutjeska i Lovcen cini mi se nisu u "muljatore"!Pogledah sinoc "slavlje" Mogrena u BP...jadno i zalosno je to kad skoro kompletan tim, ukljucujuci i trenera,proslavljajuci titulu objasnjava da su titulu uzeli potpuno cisto i da nema mrlje....aaahaa!Trebali su se javno zaFalit Zeti, pojedincima iz Rudara i Jezera i jos ponekome... pojedinim sudijama za prvenstvo bez kartona i naravno fizioterapeutu koji ih je tako dobro "pripremio" da su ih povrede zaobisle skoro citavo prvenstvo narocito pred kraj!Dovoljno je samo to sto su u zadnje nekoliko kola davali golove kao zeta u "zlatno" vrijeme u 80 minut!Brao Mogrene, cestitam ti "titulu" koju ces vjerovatno proslavit sa svih 28 navijaca sem ako ne "narucite" navijace kao i vasi vam prijatelji iz zete!
    Last edited by bassflora; 31-05-09 at 08:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://fscg.co.me/20090530539/Vijest...najboljih.html

mozete vidjeti na sajtu isto stoji, dako se sjete pa promijene

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvo i osnovno:
    Budućnost nije izgubila titulu svojom lošom igrom ili slabijim rezultatima.
    Budućnost je izgubila titulu jer je Mogren pobjeđivao na NEPOŠTEN I NEREGULARAN način!
    Mora se jasno i javno reći kako jedan klub , danas, u 21 vijeku postiže svoje ciljeve!
    Lično sam veliki kritičar Budućnosti jer uvjek želim više i bolje ali ovaj put imaju moje pune čestitke.
    Za mene su oni šampioni.
    Pričeti da je Budućnost sama kriva je LAŽ, VELIKA LAŽ kojom hoće da se opravda KRAĐA I SRAMOTA!
    Ovog puta to neće ići.
    Ponavljam niko, ama baš niko iz Podgorice zbog FUDBALA, ZBOG VARVARA ne SMIJE, NIKADA da čestita Budvanima.
    lOPOVIMA SE NE ČESTITATA NA KRAĐI!
    AKO SE SVI PRAVE LUDI NEMOJMO MI!
    Naši momci su zaslužili na terenu ono što su izgubili van terene -to je jedina istina i nijedna više.
    Ja sam danas ponosniji nego ikada na BUDUĆNOST jer je igrala POŠTENO i za svaku svoju pobjedu je sama zaslušna.
    Zato momci , za one koji ne prihvataju PREVARE I LOPOVLUK vi ste naši šampioni!!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Prvo i osnovno:
    Budućnost nije izgubila titulu svojom lošom igrom ili slabijim rezultatima.
    Budućnost je izgubila titulu jer je Mogren pobjeđivao na NEPOŠTEN I NEREGULARAN način!
    Mora se jasno i javno reći kako jedan klub , danas, u 21 vijeku postiže svoje ciljeve!
    Lično sam veliki kritičar Budućnosti jer uvjek želim više i bolje ali ovaj put imaju moje pune čestitke.
    Za mene su oni šampioni.
    Pričeti da je Budućnost sama kriva je LAŽ, VELIKA LAŽ kojom hoće da se opravda KRAĐA I SRAMOTA!
    Ovog puta to neće ići.
    Ponavljam niko, ama baš niko iz Podgorice zbog FUDBALA, ZBOG VARVARA ne SMIJE, NIKADA da čestita Budvanima.
    lOPOVIMA SE NE ČESTITATA NA KRAĐI!
    AKO SE SVI PRAVE LUDI NEMOJMO MI!
    Naši momci su zaslužili na terenu ono što su izgubili van terene -to je jedina istina i nijedna više.
    Ja sam danas ponosniji nego ikada na BUDUĆNOST jer je igrala POŠTENO i za svaku svoju pobjedu je sama zaslušna.
    Zato momci , za one koji ne prihvataju PREVARE I LOPOVLUK vi ste naši šampioni!!
    Ne nego je izgubila titulu mojom losom igrom,gledaj sad:
    Grbalj - Buducnost 2-1 (1 kolo) ..... izgubljena 3 boda
    Buducnost - Mogren 1-2 (4kolo) .... izgubljena 3 boda
    Lovcen - Buducnost 3-0 (9 kolo) ... izgubljena 3 boda
    Jezero - Buducnost 1-1 (11kolo) ... izgubljena 2 boda
    Buducnost - Grbalj 2-2 (12 kolo) ... izgubljena 2 boda
    Zeta - Buducnost 3-2 (13 kolo) ..... izgubljena 3 boda
    Mogren Buducnost 1-0 (15 kolo) ... izgubljena 3 boda
    Sutjeska - Buducnost 0-0 (19 kolo) ... izgubljena 2 boda
    Buducnost - Lovcen 1-1 (20 kolo) ..... izgubljena 2 boda
    Buducnost - Sutjeska 1-1 (26 kolo) ... izgubljena 2 boda
    Buducnost - Rudar 1-1 (33 kolo) ..... izgubljena 2 boda
    Jezero - Buducnost 2-2 (33 kolo)
    ... izgubljena 2 boda

I sad ti meni pricas price kako buducnost nije sama izgubila titulu nego joj sad krivi svi odreda,pa covjece od svih oovih navedenih utakmica da je uzela makar 4 boda vi bi bili prvaci.
    Izgubljenih cijelih 29 bodova i oces da budes prvak ajde ne budi smijesan,ne pricam ovdje ni o Mogrenu ni Zeti i svima ostalima pricam o vama Buducnosti,da ste znaci od ovih 29 bodova uzeli samo 5 bodova nema toga ko bi vas stigao sa sve namjestanjima i ostalim avetlucima.

Last edited by Montenegrino-CT; 31-05-09 at 10:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... izgubljena 2 boda

I sad ti meni pricas price kako buducnost nije sama izgubila titulu nego joj sad krivi svi odreda,pa covjece od svih oovih navedenih utakmica da je uzela makar 4 boda vi bi bili prvaci.
    Izgubljenih cijelih 29 bodova i oces da budes prvak ajde ne budi smijesan,ne pricam ovdje ni o Mogrenu ni Zeti i svima ostalima pricam o vama Buducnosti,da ste znaci od ovih 29 bodova uzeli samo 5 bodova nema toga ko bi vas stigao sa sve namjestanjima i ostalim avetlucima.

Shvatas li ti da nije stvar u tome?
    Pa sto ako mi grijesimo Mogrenu treba odma da se preda titula?
    A makse

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... izgubljena 2 boda

ne shvatas poentu da je mogren namjestao koliko mu je trebalo, i da je buducnost uzela jos 4 boda mogren bi namjestio jos utakmica da dobiju ta 4 boda....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Shvatas li ti da nije stvar u tome?
    Pa sto ako mi grijesimo Mogrenu treba odma da se preda titula?
    A makse
    Shvatio si me pogresno,ovo maloprije sto sam napisao je samo cinjenica koja pokazuje da ni Buducnost nije najbolja jer da jeste trebala je pola ovih utakmica navedenih da dobije i da joj puca kako ce igrati Mogren i dali ce Zeta izvesti drugu ekipu protiv Mogrena. Imala je kikseve koji su je kostali titule i tu je kraj price. Ne pricam o tome da mogren nije namjestao i dali je namjestao vec pricam o tome d aje Buducnost tako jaka trebala je obrijati makar pola ovih navedenih utakmica i sad bi se varvari veselili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    ne shvatas poentu da je mogren namjestao koliko mu je trebalo, i da je buducnost uzela jos 4 boda mogren bi namjestio jos utakmica da dobiju ta 4 boda....
    Sad zalazimo u neke druge dimenzije,
    Odkud znas da bi Mogren namjestio, to su vec predpostavke da je "ovo" bilo bi "ono" i da je "ono" bilo bi "ovo"..

Liga je zavrsena i sad nema sto pametovati,pozelimo Mogrenu da se sto bolje pokaze u kvalifikacijama jer Mogren je Crnogorski klub isto kao i vi i kao svi drugi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad zalazimo u neke druge dimenzije,
    Odkud znas da bi Mogren namjestio, to su vec predpostavke da je "ovo" bilo bi "ono" i da je "ono" bilo bi "ovo"..

Liga je zavrsena i sad nema sto pametovati,pozelimo Mogrenu da se sto bolje pokaze u kvalifikacijama jer Mogren je Crnogorski klub isto kao i vi i kao svi drugi.
    E pa bas zbog ovakvih stvari im zelim sve najgore.
    Normalno potpuno bih drugacije mislio da je osvojio bilo ko drugi,pa i Mogren,ali na posten nacin

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... izgubljena 2 boda

Tu je poenta svega!
    Sve što si naveo dešavalo se u IGRI.
    Svaki tim gubi i osvaja bodove na sportskom polju i to je normalno!
    Pa ni Barselona nije pobjedila sve utakmice u Španiji , zar ne !?
    Stvar je u tome što su ZETA i RUDAR svojim pristupom utakmici, zalaganjem, ponašanjem na terenu direktno pomogli Budvanima i učinili prvenstvo neregularnim!
    Protiv Mogrena Zeta je izvela rezervni tim sa jasnom željom da naudi Podgoričanima a da pomogne Budvanima.

Što ima koristi Budućnost što je Zeta kažnjena ,kada je Mogren šampion!

Protiv Budućnosti, Zeta je izvela najjači tim, igrali su kao da im je zadnja šansa za klub

Protiv Mogrena , Rudar se ŠETAO PO TERENU, NIJE BILO STRATOVA, PUBLIKA SE SMIJALA PARODIJI

Protiv Budućnosti , Rudar je izgarao za svaku loptu, trčao kao navijen ...

O tome se radi a ne o gubljenju ili dobijanju bodova regularnim, poštenim načinom!

Lično se osjećam kao da mi je neko iz kuće ukrao namještaj a da me ubjeđuju kako to nije bila krađa nego da sam ja za to dobio pare ali da se ne sjećam...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad Buducnost ne osvoji nikad nije posteno prvenstvo..
    "PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja samo obicni navijac Buducnosti i u ovu ligu bih pohvalio samo varvare,zbog volje da idu po raznih chuka i trpe frustracije domorodaca.Al uprava treba da se zapita sta ona u stvari radi,grad koji ima 200 000 stanovnika,tolko bogatih firmi,pojedinaca i jedan pristojan stadion ima tako jadan tim koji od bukvalno svakog tima u ligi moze da izgubi bodove

dave020 Guest

A dobro i vi gubite živce u raspravi sa ovima što mrze Podgoricu i Budućnost, i samo zbog toga slave titule drugih timova. Batalite rasprave s njima. Mi znamo kako je i što je bilo, više je nego očigledno, ali smo drugi i kraj priče. U ostalom, ni to nije loše, imamo Kup UEFA-e, i biće Evropskih utakmica, sa možda i više šanse za prolazak nego u LŠ.

Dakle batalite rasprave s likovima koji mrze Podgoricu i Budućnost (i to je usput vjerovatno sve fudbala što prate ova naša liga), a vikendom jedva čekaju da se šljegnu u Podgoricu, da vide 2-3 semafora. I sve bi dali da jednog lijepog dana žive u gradu...

Mi znamo koliko vrijedi naš grad, naš klub i naša grupa, a ostali kompleksaši neka se liječe ovako preko postova na forume.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

pozelimo Mogrenu da se sto bolje pokaze u kvalifikacijama jer Mogren je Crnogorski klub isto kao i vi i kao svi drugi.
    Ma nemoj.
    Nadam se da ce bit pune tribine pod Goricom,da pokazemo kako se navija PROTIV Mogrena i njihove lopovske,nepostene rabote.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    629
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Evo recimo ja nemam ništa protiv Podgorice, ni Budućnosti, ali ne vidim da imate neki poseban i jači tim od svih ostalih da bi na osnovu toga uzeli titulu. Eto, ako mi se to može objasnit, zašto je Budućnost više zaslužila titulu od Mogrena? Po zalaganju igrača sigurno nije. U dva navrata vam je Mogren uzeo po 3 boda, ne velim da su oni neka jačina, al nije ni Budućnost definitivno, kad su im drugi timovi tipa Lovćena (velika pobjeda od 3-0) i drugih otkidali bodove.
    Namještanja može bit da je bilo, ja to ne znam, neću da zborim da sam siguran da nije bilo .. liga je ionako raspad, tako da i sva ova rasprava nema neku poentu.
    Možda prvo da vidimo što ćemo sa ovim raspad stadionima, terenima i terenima za trening, ... kao i ostalim bitnijim stvarima, koji sigurno utiču na lijep fudbal, koji je po meni bitniji od toga ko će uzet titulu, da se vrne taj narod na tribine malo, a?

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post
    Po zalaganju igrača sigurno nije.
    Istina ziva.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Овако ја навијам за Будућност и искрено мило ми је што не узесмо титулу чисто да нам оду ова говна из клуба и циркусант јешић.И овом приликом честитам титулу Будванима без обзира како су је освојили ,јер ниједна титула до сад у ову лигу није сто одсто чисто освојена.УПРАВА НАПОЉЕ!!!

dave020 Guest

Quote Originally Posted by Winamp View Post
    Možda prvo da vidimo što ćemo sa ovim raspad stadionima, terenima i terenima za trening, ... kao i ostalim bitnijim stvarima, koji sigurno utiču na lijep fudbal, koji je po meni bitniji od toga ko će uzet titulu, da se vrne taj narod na tribine malo, a?
    Evo npr. u Podgorici, pod Goricom se održava dobar prosjek posjete. Prosjek koji je na visokom mjestu kada su u pitanju posjete u svim ligama Ex Yu. Što znači da pored kvaliteta fudbala treba voljeti svoj tim, a ne puniti stadione samo kad se igra protiv Budućnosti.

A da su stadioni raspad, složićemo se, naravno.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Da,posebno zadnja utakmica na nasem terenu,bas je bilo DOSTA ljudi. Nece vise niko da gleda ove nase raspade,ne znam ni dolazi li im familija na utakmice.
    Ako se nesto ne promijeni,bice sve manje i manje ljudi..
    Are you suggesting coconuts migrate?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Ma nemoj.
    Nadam se da ce bit pune tribine pod Goricom,da pokazemo kako se navija PROTIV Mogrena i njihove lopovske,nepostene rabote.
    pitanje je oce li ih pustiti pod goricom da igraju...

dave020 Guest

Nadam se da neće. Kad može Sveto da kupuje titule, i kad može da gradi hotele po Bd, neka sagradi i jedan mali stadion, kako dolikuje šampionu jedne države... Stvarno. Da se ne cima onih 15 navijača iz Budve da dolazi u Podgoricu. Neka ih dolje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam je li ko to spominjao,ali je li ziv onaj igrac Jezera sto se povrijedio dok je proslavljao gol?Onaj ga saigrac povuce s ledja,a on pade na ledja sa nogom savijenom u koljeno.Mora da je ligamente nagrdio i ko zna sto jos

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Ne znam je li ko to spominjao,ali je li ziv onaj igrac Jezera sto se povrijedio dok je proslavljao gol?Onaj ga saigrac povuce s ledja,a on pade na ledja sa nogom savijenom u koljeno.Mora da je ligamente nagrdio i ko zna sto jos
    prvi put cujem da se neko povrijedio dok je slavio svoj gol, xaxaxaxa

Page 111 of 117 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)