osvajanje evro kupa za tebe je san,
ti si samo mali partizan...![]()
![]()
Godisnjica trofeja u Bariju.
Predsednik Lukic drzi govor,nadahnut atmosferama na seoskim slavskim proslavama u rodnom Sopotu.
Nakon toga,bice uprilicen veliki molitveni posni dorucak(maslinka na cackalicu),kao logican rezultat 18 godisnjeg lopovluka u klubu.
I to sve na oci vernih,casnih delija,cije se vodje sepure u velelepnim vilama po eminentnim gradskim naseljima..... :lolblue::lolblue:
Eh zemljo Srbijo.
Last edited by Interceptor; 30-05-09 at 12:03.
Mila majko,podigni me malo
barem vodje nemoj uporedjivat..
grobari-policija=koalicija
You'll Never Smoke Alone..
pozdrav za narko kartel alcatraz dorcol...
ovo si im ti po kucama iso jel?
'kokain utoke *****asi,ceo svet sad vas se plasi'
"real football factory-urnebesna komedija,drugari sa juga nasmejace vas do suza"
ps.ti si samo mali partizan...
Za interceptora i saborce mu:
Neko pamti Bari a neko Fljamurtari.
Last edited by Interceptor; 30-05-09 at 16:20.
Mila majko,podigni me malo
Kad pocinje Evropsko za mlade do 21god?
---Chelsea Fc---
i ima onih koji su presli da zive u "eminentna beogradska naselja" nakon sto su postale vodje navijaca?ja ne znam za te slucajeve...to ce prije bit kod vas...cuvena pjesma "mi smo grobari bez kuce,kola,kesa nismo uzeli pare ko..."da ne navodim dalje-znaces ti![]()
Brazilac Zuka iz Partizana presao u Deportivo.
Steta.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Po završetku utakmice Albert je skinuo dres Čukaričkog, a ispod je nosio dres Partizana.
xaxa, legenda![]()
to sve u sklopu politike da se 'nashoj talentovanoj deci' da prostora. idioti. mislim, drago mi je sto je otisao iz partizana, to ih chini slabijim, ali stvarno, koliki idiot treba biti pa jednog ozbiljnog igracha pustiti da ide ne pokushavshi da mu obnove ugovor i zarade nesto na njemu.
Voša vicešampion Srbije!
Rad - Vojvodina 2:2
Opširnije
Čestitke Voši što joj nakon 20 godina Crvena zvezda gleda u leđa. Iz lige ispada Banat, Partizan je šampion, a Sevojno, Vojvodina i Crvene zvezda će u UEFA ligu Evrope.
Napred Voša
Partizan je poslednjim utakmicama u šampionatima širom Evrope dobio mogućnost da se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, koje se igra 14. i 15. jula, odnosno, 21. i 22. jula, sastane sa komšijama - crnogorskim Mogrenom ili makedonskim Đorče Petrovim, ali i sa Bakuom iz Azerbejdžana ili Aktobeom iz Kazahstana.
Potencijalni rivali crno-belih su: Bohemijans (Irska), Zrinjski (BiH), Debrecin (Mađarska), Šerif (Moldavija), Vit Tbilisi (Gruzija), Đorče Petrov (Makedonija), Baku (Azerbejdžan), Levadija (Estonija), Tirana (Albanija), Aktobe (Kazahstan), Pjunik (Jermenija), Ril (Vels), Strejmur (Farska Ostrva), Glentoran (Severna Irska), Didelanž (Luksemburg), a mogući rivali su i pobednici prvog kola u kojem se sastaje samo četiri ekipe: Mogren (Crna Gora), Santa Hulija (Andora), Hibernijans (Malta) i Tre Fiori (San Marino). Žreb za drugo kolo održaće se 22. juna, a za treće kolo 17. jula.
Partizan će ukoliko prođe dalje biti nosilac i u trećem kolu. Potencijalni rivali, pored onih koji prođu drugo kolo su: Salcburg (Austrija), Kalmar (Švedska), APOEL (Kipar), Stabek (Norveška), Slovan (Slovačka), Ventspils (Letonija), Maribor (Slovenija), Hafnarfjordur (Island), Inter Turku (Finska), Ekranas (Litvanija).
U četvrtom kolu kvalifikacija srpski šampion će, ukoliko dođe do te faze, takođe biti nosilac, a mogući rivali su: Makabi Haifa (Izrael), Dinamo (Hrvatska), Cirih (Švajcarska), Visla (Poljska) i BATE (Belorusija).
Last edited by Sidewinder; 02-06-09 at 09:06.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
posten co'ek
Rijesio covjek da pocne da igra za platu :mrgreen:Brazilac Kleverson Gabrijel Kordova Kleo postigao je dogovor sa upravom Partizana pa će sledeće nedelje najverovatnije potpisati ugovor sa srpskim šampionom.
Prema nezvaničnim informacijama, Kleo, koji je u prethodnoj sezoni nastupao za Zvezdu, načelno se dogovorio sa Partizanom, pa će sledeće nedelje doći u Beograd kako bi postigao konačan dogovor i postao prvo pojačanje ’crno-belih’ pred sledeću sezonu. Brazilski napadač će tako biti prvi fudbaler u poslednjih 20 godina koji je dres jednog ’večitog rivala’ zamenio drugim.
Kleo je proteklu sezonu proveo kao pozajmljen igrač u Crvenoj zvezdi za koju je postigao osam golova. ’Crveno-beli’ su imali pravo da do aprila potpišu 24-godišnjeg Brazilca ali to iz nepoznatih razloga nisu učinili pa je Kordova od četvrtog meseca zvanično bio slobodan igrač.
Transfer iz Crvene zvezde u Partizan i obratno, pre Klea imali su Milko Đurovski 1986, Goran Milojević 1989, (oba iz Zvezde u Partizan), a poslednji je bio Dejan Joksimović 1989
Kreč, kolica i mešalica.
jbga, ko ponudi vise njegov je...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks