So-so-so-solletico.. Podigao sam se uz ovo. Tu sam naucio da parlam italijanski. I isto tako, l'albero azzuro sam gledao..
Pa nostalgijaKoliko sam ovo gledao kad sam bio mali, mislim da i dalje imam par epizoda na nekim kasetama.
![]()
.
So-so-so-solletico.. Podigao sam se uz ovo. Tu sam naucio da parlam italijanski. I isto tako, l'albero azzuro sam gledao..
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
soletiko je zakon bio. ona tri misa na motore i zoro poslije njih. eh... i kartun netvork subotom ujutru.
aaaaaaaaaaa! Biker Miceeeeeeeeeeeeeee, jbteeeeeKako sam opcinjen bio ovim, cini mi se da sam moga` po cio dan da gledam ovo i jedem gumene bombone, a da mi ne dosadi
e, ljudi.. a Iznogud?
![]()
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
Hahahaha, zaboravih potpuno na miševe! Evo![]()
.
E sad ste me vratili u proslostMoram naci ovo nedje, da dam braci da gledaju.. Da se edukuju djeca, a ne da gledaju ove japanske gluposti, sto su moderne sad... Manga tranga i slicno..
EDIT: Sjecam se jos, da sam gledao kao dobro mali, magarca Kadishona. Jeli jos ko to gledao? Ne mogu nidje da nadjem ni intro, ni nista vezano za taj crtani.. A extra je bio![]()
Last edited by trojkam; 29-05-09 at 11:46.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Podsjeti me malo, jel to onaj što ide sa nekom djevojčicom, putuej neđe? Ima jedna scena đe uči da jede špagete sa viljuškomJel to taj?
.
Italijanski Branko Kockica.
![]()
viđi, viđi koliko nostalgicara (taman mozemo pricat o tome kad su se zavrsile sve ove silne US serije) ;-)
yeah Solletico... prije toga Big!
Gargoyles... (imam sve epizodes)
L'uomo ragno (solo)ili sa e i suoi fantastici amici (takodje)
genijalna italijanska sinhronizacija... jednostavno mi je zao, kao sto Trojka kaze, danasnju djecu sa Narutom, Gokuom etc...
ma blah, generalizacije rulaju. kad vidim one japanske, ruzno nacrtane, intergalaktichke gay kauboje smuchi mi se.
nego, kad smo vec kod japanaca - jel gledao neko sasuke aka ninja warriors challenge? ishao na foxu donedavno. skroz carski. kao igre bez granica, samo daleko zabavnije.
Ev opet poce legendarni nesh na in...prava serija da se opustis i nasmijes popodne![]()
Rules of engagement sa David Spade-om,zna li neko nesto vise,valjali li sto...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Odlichno finale 5 sezone House-a, još će jednu sezonu snimit i to ce biti to.
Ubjedljivo najjacha serija u svojoj kategoriji
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
Tek si sad gledao?Serija je odlična, House mi je najjači lik sa tv-a, još od Crne Guje. Odakle ti to da je sledeća sezona poslednja?
.
alo alo je evergrin.
ne treba zaboravit ni 3rd rock from the sun. usudio bih se rec da je bolja od friends-a. odavno se ne ismijah ka' na ovu prvu sezonu serije, bruka kako je dobra.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks