View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 45 of 941 FirstFirst ... 354142434445464748495595145545 ... LastLast
Results 1,101 to 1,125 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Dobro došao na forum Lapađaninu
    --
    A ovi su dosadili više sa raspravljanjem jadran vs primorac. Ima tu i drugih zanimljivih stvari iz svijeta vaterpola..
    Hvala, vidim da ima ... ali neka, kod vas barem ima druge strane. Mi iz DBK se više nemamo sa kime kontrestat, rijetki se iz Zagreba javljaju ovih dana, mjeseci, godina ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poslano je jedno 50-ak.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Lapade moj View Post
    Evo prijavio se na forum da čestitam VK Primorac i navijačima. Ovdje upadam malo off usred rasprave, ali veliku utakmicu ste odigrali i navijali. I sad gledam festu koja je bila kod vas - svaka čast Kotorani.
    Hvala na cestitci, drago mi je da si dosao. Eto, ja na onaj vas sportnet.hr forum ne idem otkad ste zakljucali teme o vaterpolu nakon EP-a.
    Odje se takve stvari ne desavaju, a kvalitetne rasprave o vaterpolu su vazda dobrodosle.

Rivalitet izmedju jadrana i Primorca je toliko veliki da su sva poredjenja i kojekakve doskocice normalna stvar. Kome smeta neka preskoci...
    BGH, nisi u pravu vezano za finansiranje. Niko Denisu Mandicu sa vrha nije naredio da od Primorca napravi kvalitetan tim. To je velika nebuloza i mislim da si sam svjestan sto si rekao. A isto tako, samo nekoliko mjeseci prije nego je Mandic preuzeo klub bili smo na ivica da se ugasimo. Izvedi sam zakljucak... Za to vrijeme vi ste od DRZAVNIH PARA vise nego stabilni, redovno uzimate trofeje skoro deceniju, niste imali NIKAD situaciju da klubu kasni plata. Vi jeste DRZAVNI PROJEKAT. No, nije to poenta, poenta je da svi ovi koji sad tapsu po ramenu nisu htjeli ni da pogledaju u oci te igrace do 22. maja.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

sacekaj, mi nismo nikad imali kasnjenje plata? daj chovjeche, pa jadran je bukvalno slucajno postao prvak prije par godina, kada su mu u sred sezone odlazili igrachi, kad je domacin bio u kotoru jer nije imao para da plati struju banji isl. pa su onda dobijali pare od nekih 'privatnih' firmi, pa su onda opet bili na ivici raspada. jedan od razloga sto je mogao da dovodi igrache je pero. a znam dobro i kako su zadrzavali neke igrace da ne pobjegnu u sred sezona. daleko od toga da je jadran i ove zadnje 2 godine bez problema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znamo i mi da je Pero jedan od razloga za dovodjenje igraca i znamo kako su zadrzavali neke igrace.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ser Ex Miteser View Post
    Bice Jadran skoro cijela CG reprezentacija sa srpskim zastavama na tribinama!Zamisli tu bolest?!Ljudi koji su mrzjeli i gadili se, (mislim samo na odredjenu masu sa srpskim oboljezjima) na to sto smo evropski prvaci i govorili da je Milo kupio EP, da smo kupili sudije i sl...hm..a sad ce kao da navijaju za isti taj Jadran...maaajko mila!Bas me interesuje sta ce radit onaj dio populacije iz "okoline" koji je 90 tih kupovao licne karte o docekan domacinski a vratio je tako sto mrzi domacina!UH
    To sto ima takvih navijaca Jadrana, ne znaci da nema i onih drugih koji su se radovali toj medalji nista manje nego Kotorani. Igraci Jadrana su sami izabrali za koju ce reprezentaciju da igraju, sto govori da im je ipak CG u srcu. Ne vidim sto bi oni kome smetali...

Zaboravih najvaznije. Cestitke Primorcu na tituli, zasluzili ste je!! Ja jeste da sam iz Novoga, ali isto navijah za vas.
    Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlican docek.
    Vrhunski dok igraci nisu dosli, a kad su stigli sve se malo pobrkalo. Catovicka je mogla preskocit ovo al eto sama je trazila "podrsku". Trebalo je binu ostavit igracima a bestije da sa trga bodre, a ne bestije u prve redove na binu pa iza njih igraci.
    Mislim da i finansijer kluba nije zasluzio neke zvizduke. Jeste da herojima nije isplacivao plate ali da nije bilo njega nebi bilo ni Kiss-a ni Steinmetz-a ni ko zna koga jos.
    I steta je sto niko od igraca nije dobio priliku da kaze nesto. Na binu su se svi ispricali sem onih zbog kojih smo svi tu bili.
    Eto, ja samo s kritikama koje su detalji ali generalno je bilo dobro.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Buba_mara View Post
    To sto ima takvih navijaca Jadrana, ne znaci da nema i onih drugih koji su se radovali toj medalji nista manje nego Kotorani.
    Nisam ni rekao svi

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    sacekaj, mi nismo nikad imali kasnjenje plata? daj chovjeche, pa jadran je bukvalno slucajno postao prvak prije par godina, kada su mu u sred sezone odlazili igrachi, kad je domacin bio u kotoru jer nije imao para da plati struju banji isl. pa su onda dobijali pare od nekih 'privatnih' firmi, pa su onda opet bili na ivici raspada. jedan od razloga sto je mogao da dovodi igrache je pero. a znam dobro i kako su zadrzavali neke igrace da ne pobjegnu u sred sezona. daleko od toga da je jadran i ove zadnje 2 godine bez problema.
    Opet ja u shpade, a ti u bashtone. Ja sam rekao za vrijeme dok smo mi bili pred gasenjem, vi niste nikad imali problema. Medjutim, ne samo da si tu pogrijesio, nego si pogrijesio i u svom primjeru. Jer, ako se dobro sjecam, tad kad ste bili prvaci bio vam je blizi Nis od Kotora za treninge. Kotor vam se nudio, vi niste htjeli... Cini mi se da se i o tome na ovom forumu pisalo...
    Nikad niste imali ni dio problema koje je imao Primorac, sjeti se samo 90-tih koliko smo igraca davali tada najboljim klubovima (Beceju i Budvi)... Vazda se ta kotorska skola u samoj CG omalovazavala od strane drzave. To je poenta moje price.
    A pogledaj koliko vi imate danas vasih igraca u timu. Tako je i ranije bilo, a svim medijima puni stupci o vasoj skoli.

I nemoj meni o odlascima igraca. Otimali ste nam najbolje igrace, kapitene (a to vam se vratilo prilikom slucaja "Prlainovic"), a sad govoris kako ste imali problema sa odlascima igracima...
    Last edited by cattaro; 26-05-09 at 23:52.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Odlican docek.
    Vrhunski dok igraci nisu dosli, a kad su stigli sve se malo pobrkalo. Catovicka je mogla preskocit ovo al eto sama je trazila "podrsku".
    Potpisujem.

Trebalo je binu ostavit igracima a bestije da sa trga bodre, a ne bestije u prve redove na binu pa iza njih igraci.
    Bestije su ovaj status zasluzile i cak mislim da su umjesto onog utripovanog pjesnika oni trebali i da vode cijeli program, da najavljuju igrace isl. Sto rece kozak napravise veliku gresku u zastiti gradonacelnice, ovo je za svaku osudu!

Mislim da i finansijer kluba nije zasluzio neke zvizduke. Jeste da herojima nije isplacivao plate ali da nije bilo njega nebi bilo ni Kiss-a ni Steinmetz-a ni ko zna koga jos.
    Potpisujem.

I steta je sto niko od igraca nije dobio priliku da kaze nesto. Na binu su se svi ispricali sem onih zbog kojih smo svi tu bili.
    Eto, ja samo s kritikama koje su detalji ali generalno je bilo dobro.
    Potpisujem.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

uh, bio sam opet krenuo da pishem duzi post. ali ne mogu, majke mi. ovdje je pricha od pocetka ista, primorac chestit i posten, bez idje ikoga, svi ga maltretiraju, miniraju i tome slicno. uzivajte

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Poslano je jedno 50-ak.
    Ahahahahaaha,dobra fora. :mrgreen:
    Are you suggesting coconuts migrate?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uh, bio sam opet krenuo da pishem duzi post. ali ne mogu, majke mi. ovdje je pricha od pocetka ista, primorac chestit i posten, bez idje ikoga, svi ga maltretiraju, miniraju i tome slicno. uzivajte
    I bolje da ne pises nista, jer nemas sto pametno na tu temu napisat.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne treba ti duzi post.
    Od kad pratis vaterpolo? Od 90-e? 95-e? Pogledaj od tada kome je drzava vise pomogla, ko je u kontinuitetu imao sponzora, ko je imao drzavnog generalnog sponzora. Primorac ga nikad nije imao (Jugopetrol je bio privatizovan i drzava je klub dala grcima!)

Jadran je DRZAVNI PROJEKT, vec duze vrijeme! Isti taj Porobic je potpisao za Primorac pa se drzava umijesala i ostao je u jadranu... Radic je bio pred potpisom za jadran, pa je noc uoci potpisa Mandic uleceo i ostao je u Ko!

I jos nesto, ovo vec duze vrijeme zaboravljam otkucat. Bilo je krajnje nekorektno prema Primorcu to sto su celnici jadrana uoci F4 najavili svoja pojacanja. Mediji su vise pisali o mogucim pojacanjima jadrana (jer jos uvjek nijedan nije potpisao) nego o ucescu Primorca na F4! Psihicki ste nas lomili...

E sad ste gospodo napravili tim, a od nas dobili domaci zadatak i veliku obavezu dogodine!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by perper View Post
    poslano je jedno 50-ak.
    ludilo!!:d:d

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by loyal_boy View Post
    ludilo!!:d:d
    Moralo se brate, ipak su nam oni prve komsije, zna se sto je red

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam da vam je to rivalstvo i sve ,ali ne bix ja mnogo na njih obracao paznju isto su to posrovi koji nemaju veze sa navijanjem i cisto dolaze samo protiv primorca jer su iskompleksirani..
    Inace fora ludilo ne izlazi mi iz glave:mrgreen::mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poslano je jedno 50-ak.
    Hahahaha... Prejako! Kakav bezobrazluk! :mrgreen:

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bez politike ubuduce!!!
    Last edited by DIDI; 27-05-09 at 06:48.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i kad se krecalo za rijeku u novi su iz autobusa izbacivane razglednice

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

ja bih se zahvalio navijačima na onoj divnoj pjesmici NEKA GORI HERCEG NOVI.
    Eto i meni je ka navijaču Jadrana i ex igraču toga kluba bilo milo te je Primorac uzeo titulu.Ne nešto prećerano ali milo mi je bilo.
    Svaka čast momcima,jer su pokazali da David može bit jači od Golijata.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jel ovo ti drzis ove razglednice????

dobra fora

a vidi nokat, xaxaxaxa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    jel ovo ti drzis ove razglednice????

dobra fora

a vidi nokat, xaxaxaxa
    Jes, lakirao sam nokte

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default ANALIZA F4 by Dance.hr

Ovogodišnji Final4 organiziran u Rijeci je prvi koji je okupio veći broj navijača sva 4 kluba. Bio je pravi gušt gledat sve te navijačke skupine koji su bili jednako obučeni (mladostaši i jugaši), mahali zastavama (Beštije i Talijani) i glasno pjevali i bodrili (za klasu bolje od drugih Beštije) svoje bez vrijeđanja drugih osim bezazlenog „Recco, Recco va fanculo“. Šteta da se nije igralo na otvorenom bazenu jer je bilo užasno vruće i sparno, a i stalo bi više navijača s obzirom na veliku potražnju. Da sam u mogućnosti svakako bi priupitao gospare Hrnića i Jakobušića, koji su dijelili karte ispred bazena, kako su to odjednom imali viška karata (Pilari su verbalno napali Hrnića kako im nije omogućio da kupe 2 karte iako su pomagali VK Jugu u organizaciji slavlja kad su prije 3 godine bili prvaci Europe, pa se za 5 min. predsjednik Juga vratio s 5 karata za njih koje su oni odbili) koje se kao i ostale nije moglo kupit u slobodnoj prodaji. Paradoksalno, finalna utakmica je bila najslabije posječena jer su svi navijači Mladosti pošli ća (dobar dio njih nije došao ni na utakmicu Mladosti za 3. mjesto).
    Većina komentara ističe pobjedu Primorca kao veliko iznenađenje. Ali ako se malo proanalizira može se vidjet da to i nije baš tako. U polufinalu su bez velikog naprezanja pobijedili Mladost što je i bilo očekivano s obzirom na kvalitetu obje momčadi. U finale im je došla ekipa Pro Recca koje je uvjerljivom pobjedom nad Jugom sigurno upala u malo samozadovoljstvo jer su tako uvjerljivo svladali glavnog konkurenta. A i većina igrača im je već u poznim godinama (Benedek 37; Angelini 35; Calcaterra 34; Kasas, Mangiante, Bencivenga 33 godine) i sigurno im nije bilo lako odigrat dvije tako teške utakmice u dva dana. Osim toga Primorac ima puno kvalitetnih igrača i kao i Jugu većinu im čine domaći igrači koji u ovakvim povijesnim utakmicama (prvo finale) svog kluba uvijek ponude nešto više.
    Jug je podbacio. Odigrali su najlošiju utakmicu u sezoni, ali za to je zaslužan i najbolji protivnik ove godine. Jest da su već igrali protiv Recca pa i protiv drugih odličnih ekipa kao što su Primorac i Jadran HN, ali nitko od njih u tom trenutku nije igro tako dobro. Isto tako se mora priznat da je sudački kriterij u polufinalu maksimalno odgovarao Reccu, a Jugašima nikako (a i smiješno je da u dva polufinala imamo dva tako različita kriterija). Ali s obzirom na to da im se često takav kriterij ponavlja mogli bi se već pomalo naučit i prilagodit na grublju igru. Iako je ovdje bilo tolerirano hvatanje za glavu na vanjskim pozicijama, a Dobud je izgledao smiješan pored Jokića. Nije mogao zadržat poziciju više od par sekundi. Sad je li Dobud bio loš ili je kriterij suđenja bio takav da se bekovima toleriralo puno toga što inače nije dopušteno pravilima, sami procijenite. Meni se čini da je ovo drugo. A i Tempesti je bio dosta bolji od Vićana. S druge strane preporučam Jugašima i Fatoviću da dobro proanaliziraju kako je Recco igro obranu i da na treninzima vježbaju, pa kad idući put vide da se tako sudi da se znaju bolje prilagodit. Tako da Bušlje ne igra čisto i s rukama u zraku, nego da jednom rukom konstantno radi prekršaje za isključenje, ako je to već dopušteno. A vanjski igrači neka hvataju protivnike za vrat i svaki put poslije faula neka malo odgurnu loptu tako da se napadač ne može izborit za dobru poziciju za šut iz faula. Dogodila se i jedna pozitivna stvar za Jug. To je Mirko Nižić koji se predstavio u odličnom svjetlu i velika je nada za budućnost. Vićan, uz kojeg sigurno može puno toga naučit, već je ranije rekao kako je Mirko puno bolji od njega u tim godinama.
    Mladost je bila najlošija ekipa na Final4-u. Njima je rezultat mogo donijet samo Pavić koji će obranit 15 lopti od čega barem 5 teških. To je izostalo ko što u zadnje često izostaje. Najbolji je bio u prvoj sezoni u Mladosti. Osim toga u ekipi nema neke discipline. Burić je u polufinalu cijelu utakmicu nešto objašnjavao i prigovarao Bonačiću. A i pojedini igrači igraju na krivim pozicijama, kao što su Muslim i Karač. A pojedinci su loši, Buljubašić i Paškvalin. A neki su propali, Herceg, Antonijević i posebno Franković. Sviđa mi se sportska drskost Babića koji je i domaći igrač. Ali je zalutao u ovaj sport jer neko s onakvom fizičkom građom nema što tražit u današnjem vaterpolu. Uglavnom, mislim da će Pejica u novu rekonstrukciju.
    Kotorani su dominirali i u bazenu i na tribinama. Bio je pravi gušt slušat Beštije kako navijaju, a igrače gledat kako igraju. Finalna utakmica je bila iznimno kvalitetna. Bio je pregršt lijepih poteza, od fenomenalnih obrana Radića (mislio sam da je stariji (tako mi izgleda) od 30 godina koliko ima), pa i Tempestija, od odlične kolektivne obrane pa sve do fenomenalnih poteza u napadu, ponajprije Kasasovi golovi u zadnjoj četvrtini. Da Tulga nije u zadnjoj četvrtini propustio dosudit barem 3 čista isključenja za Primorac (i to kad bi lopta bila dodana sidrunu) utakmica bi vjerojatno bila riješena i bez produžetaka. Najviše su pokazali D. Brguljan, Pasković i Kiss u napadu, a Petrović je bio vjerojatno najbolji bek turnira. I Jokić je dobro odigro beka, ali mu je puno toga tolerirano što Petroviću ne bi bilo da je igro na taj način. Doduše Jokić je moro čuvat bolje sidrune: Dobuda, Pavlovića i Steinmetza. Vidim da Rudić Pavlovića (slično je i s Komadinom na uštb kojeg se zovu Antonijević i Buljubašić) nije pozvao ni među 16 igrača u reprezentaciju i to je stvarno sramota jer je on sigurno 3. naš sidrun. Steinmetz je atipičan sidrun koji se puno kreće i pokušava se oslobodit plivajući lijevo desno u slobodnom prostoru ispred gola. Bekovima je sigurno teže kad imaju tako dva različita sidruna za čuvat.
    Primorac je prvi put postao prvak Europe i prvi je crnogorski klub kojem je to uspjelo. Tako se lista osvajača proširila i na 9. državu. Nadam se da će LEN malo bolje radit na popularizaciji vaterpola. Da će uspjet skupit više od 38 500 eura koliko je iznosi nagradni fond ovog turnira (Rijeka je ko organizator morala uplatit 90 000 eura LEN-i, a gdje su sponzori i stali izvori prihoda kroz cijelu godinu Eurolige), da će suci sudit barem približno jednako u svim utakmicama te da će se broj kvalitetnih igrača i klubova proširit na što više država.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sto ja to cujem, da je Mustur bio aktivan navijac na tribini za vrijeme finala. Ruke su ga posebno zaboljele od pljeskanja kad je Recco poceo da stize rezultat...
    Fuj!

No, sve se vraca, imaces ti moj Musture dream team naredne godine, ali i dosta kotorana koji ce navijati protiv tebe!
    P r i m o r a c

Page 45 of 941 FirstFirst ... 354142434445464748495595145545 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)