kako si ogranicen...ko trougao...
Bio sam na kosarku i fudbal
Ljepse je bilo na fudbal hehe ...
Delije bice bolje za jedno 5-6 sezona xaxaxa partizan sampion!
---Chelsea Fc---
kako si ogranicen...ko trougao...
Ipak ste se bili ponadali??! ;-)
svako ko i malo ima mozga moze da zakljuchi da je ovo klasichna namjeshtaljka dvije uprave u cilju uzimanja love,e sad sto neki to ne mogu da shvate..bice prilikei posle se neko pita zashto se bojkotuje neki sport?! odgovori su ochigledni
![]()
Evo gomile dje je Partizan,okle ce se vuc parovi lige sampiona,dace bog da se u*****o u ovaj Mogren napr....![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
ili da se olimpijakos posle posere u vas![]()
You'll Never Smoke Alone..
posle on dolazi cini mi se![]()
Da se dohvatim same teme ovog topica, proslog vikenda je kuglaska reprezentacija Srbije osvojila titulu svjetskog prvaka. U finalu su pobijedjeni Njemci, ne sjecam se tacnog rezultata, jer se on mjeri hiljadama.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
ne lupetajte, leba vam
chisto da se pomene, vladan lukic novi predsednik fk crvena zvezda. komedija.
ne, najverniji su bili suzdrzani [sto je skroz gay], a imali su [realno utemeljene] zamjerke na lukicev 'program'.
anyhoo, sahrana zvezde se nastavlja, vidjecemo koliko duboko ce nas ovaj predsednik zakopat. da li do kraja, ili ce ostaviti i sledecem nesto.
Naprotiv, bili su baš suzdržani kao što su i najavili.
http://www.oaza.rs/sport/delije/other/skupstina_fk.pdf
Vidjećemo kako će da se odvija situacija.
naskroz. kao, uostalom, i "bojkot" basketa. drazi mi je i potonji "simpatizer" koji je bio na bilo kom basketu ove godine (ili ga gledao na tv-u, kao ja) od svih tih pos.anih "vernih" i njihovih navijacko-ultrasko-velikosrpsko-antiprotivno-mobilizacijskih "stavova". fuj.
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
ajde druze nemoj puno da se bavis nama kad nas vec ne volis sto razmisljas toliko o nama i mozak lomis?
Ja bih volio iskreno,da Lukic pomogne ciganima da ozdrave i oporave se.
Ovakvo takmicenje nema smisla,ni drazi nikakve.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
nemoj se ti uzbudjivat samo...pogotovo sto gledas iz fotelje
lukic je izabran,al zasto bi njemu davali podrsku bezrezervnu?ne samo njemu,nego bilo kome poslije ovih promasaja...i to uopste nije "gay"...bili su iskljucivo protiv lekica...fino je receno da ce klub uvijek dobijat podrsku i da lukicu niko nece biti prepreka...
joca je u ime grupe iznio stavove i misljenje...meni se isto ne svidja sto ce od sponozora i finansijera dobijat po planu samo 11%...ali se iskreno nadam da ce krenut sve konacno malo zdravijim putem...
da, najverniji nikome ne daju podrsku. osim sultanu dzajicu. njemu daju, ucutkuju one koji hoce protiv njega da skandiraju i tako to.
ali chak ni to nije bitno.
uzdrzanost je 'gay', zato sto je uzdrzanost uvijek 'gay'. ne bi da zauzmu stav, ovako im je super sta god da se desi. ako ispadne uspjesan predsednik - nisu bili protiv njega. ako ispadne neuspjeshan [jel neko stvarno misli da vladan_potezao_sam_pishtolj_radi_cece_lukic moze biti uspjeshan u bilo chemu?] - nisu bili za njega.
a 'joca' surbatovic je posebna pricha. dripac na kvadrat. nego je jedini pismen od njih, pa su ga zato izbacili u prvi plan.
"Joca" je posebna prica. znam tog magistra otkad je bio sekretar za sport u Gradu, a u isto vreme direktor prvog partijskog kluba u postpetooktobarskoj Srbiji, Radnickog iz Obrenovca. vrlo odano i vrlo zvezdaski, je li. bas te "Rabe" koju je gurao njegov partijski saborac i rodjeni Obrenovcanin mr. Vladan Batic, te ga je i ubacio posle promena da bude funkcioner u gradskoj vlasti.
isti taj Surbatovic docnije ce sjebati i u potpuni finansijski ponor, kao predsednik Upravnog odbora, gurnuti jedan sasvim dobar projekat zvani "RK Crvena zvezda, visestruki sampion Srbije."
da i ne pominjem njegov prebeg iz kombi-stranke DHSS u jednu drugu, pa ce redom sticati funkcije: direktor Agencije za obnovu grada, predsednik UO "BGD arene”, direktor u "Banci inteza", pa finansijski direktor "Srbijaputa".... strucnost ispred politike. bas mi uliva poverenje taj "vodja navijaca".
glede tvoje opaske na fotelju, uz rizik da zvucim kao mnogi na ovom forumu, garantujem ti da imam vise utakmica na severu i vise kilometara na gostovanjima, makar od tebe. dok se neki ponose time sto su bili na "derbiju" i "na milanu", ja sam video malo vise srpsko-crnogorskih poljana na kojima je igrala Zvezda. samo mi se sve to dovoljno smucilo. izmedju ostalog, i zbog Surbatovica i slicnih.
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks