View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 40 of 941 FirstFirst ... 303637383940414243445090140540 ... LastLast
Results 976 to 1,000 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I pravi navijaci su oni koji dolaze na bazen kad igraju Primorac-Banglades i Primorac-Petrovac a ne samo "sminkeri" koji dolaze na Primorac-Jadran i ponekad kad treba Primorac-Budva.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok,ja ne znam...srecom ti ces me uputit ovako neiskusnog samo se nadam da si ti ovih zadnjih godina svaki put navijao na kotor-bjela,kotor-val,kotor-petrovac i da si isao na ta gostovanja svaki put...naravno ako nisi bio sprijecen...
    jos jednom svaka cast,veliki uspjeh za vas,pogotovo sto igraci nisu isplacivani...

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Evo sad vidim na moj zadnji post neki znak kao da je dochek bio out???Jeste da je bilo dosta spontano ali loshe nije bilo nikako!!!Ja razumijem Kotorane zashto su distancirani u svom slavlju!!!Najmanje veze sa tim ima Porobic koliko neki izvodjachi radova na tunelu 3 godine!!!Nego eto danas oni slave prvaka Evrope u njima najmilijem sportu pa svaka losha pricha ima happy-end ;-)
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BIo sam i na Primorac-Bijela i na Primorac-Petrovac i na Kotor-Val.....svaki put na mom bazenu o gostovanjima niko ne prica ja pricam o nasem bazenu fino sam reko gore....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Što je trebalo Beštijama ono izbacivanje srednjeg prsta i plaženje jezika u prolazu kroz Grudu (Konavle)? Nimalo lijepi potezi pogotovo što su Konavljani u finalu navijali za Primorac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok nemoj se uzbidjivat...a smijem li te pitat sto nisi na gostovanja isao?zar pravi navijaci nisu uvijek uz svoj klub?nemoguce da si svaki put bio sprijecen...ovo za rijeku razumijem,ima dosta faktora od kojih zavisi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Svaka cast Kotoru na doceku.
    Ruzno je sto su pojedinci zvizdali u ovom lijepom trenutku, ali su time pokazali samo svoje kucno vaspitanje.
    To sto od kuce poneses, niko te ne moze sprijecit da prije ili kasnije ispljunes u nekoj gomili.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Karacha ja sam bio na svako gostovanje,propustio sam rijeku i u hn jednom jer sam bio na skolskom brodu...ostalo sam bio tu !!! Okle ti znas da nisam iso na gostovanja....
    "a smijem li te pitat sto nisi na gostovanja isao?" cujes pitanje .....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa ucinilo mi se posto si reko da pricas o domacim utakmicama...ok ako si na navijao na svim tim gostovanjima... zavrsicemo razmjenu misljenja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ono je sinoc bila naljepsa noc mog zivota definitivno.Atmosfera preslikana iz argentine...hvala svima koji su iskreno navijali za primorac,ali problem je u tome sto su skoro svi mediji i javnost citavu godinu pljuvali po primorcu i bestijama a sad kao to nas klub iz cg to je uspjeh svih nas...jes ***** vas uspjeh to je uspjeh onih momaka koji su citave sezone neplaceni ginuli za primorac i u manjoj mjeri nas koji smo citave godine bili sa njima,ne njih koji su odjednom osjetili da je primorac 'i njihov klub'.Sto se porobic ima plekat onamo dje nije imao nikakve veze sa uspjehom?Dobio je sto je zasluzio.Nastup catovicke nebi da komentarisem...sve u svemu niko mi nije mogao pokvarit onu festu sinoc,boli me ***** za sve njih ja znam zasto i zbog koga sam sinoc skoro plakao od srece i ostali mi nista ne trebaju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Uspjeh je iskljucivo kotorski. To je jasno kao dan.
    Ali zasto zvizdati nekome u ovom prelijepom trenutku.
    Zar nije dovoljno (i gospodski) samo ignorisati dusmane?
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne,jer smo dugo ignorisali i što smo više to radili više su nas kara*i.dosta više.
    taj isti čovjek je Primorac više puta blatio i još uvijek radi na njegovom gašenju,i stvarno ne znam šta će on sinoć.kad mufc osvoji titulu sigurno Capello neće besjedit....
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Onaj docek od sinoc se ne zaboravlja! Gradonacelnica je neko ko je sad na polozaju, a dogodine mozda ne! Peru je ono bila jasna poruka. Znam da ne mrzi Kotor i Primorac, a sad mu je jasno da se Kotoru (a ne pojedincima, kako je pricao) ne svidja njegovo ponasanje. Valjda se promijeni...

Po pitanju doceka i tocenja sampanjca u Bijeloj i ostalim mjestima:
    centralni docek je bio u Kotor i svi ti koji su zeljeli (pa makar to bio i Leka Ivovic!) mogli su doci na trg i aplaudirati nasim sampionima (kao sto je to uradio Veljo Uskokovic). Naravno da nije ovo nesto sto daje za pravo samo kotoranima da se raduju (kakva glupost), ali nasi nemaju sto da staju u novsku opstinu! Ni tamo, ni nidje drugo, makar u momentu kad ih Bestije u Kotor cekaju!
    Na trgu je bilo poprilicno podgoricana, barana, cetinjana... i svi smo se zajedno radovali. Hvala (jos jednom) sto su dosli.

A sad, kacite slike i clipove iz Rijeke ili sa doceka, zaboravimo na Maju i Pera.
    A mozemo pocet i pricu o pojacanjima i o onima koji odlaze. Ono sto ja znam je da Kiss ipak nije produzio ugovor sa Primorcem (valjda je jasno zbog cega je ta dezinformacija plasirana), a ide i Setka.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kiss odlazi ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskreno se nadam da ne odlazi,bar ne zbog nas.Po meni jedan od najemotivnijih trenutaka sinoc je bio bas onaj kad je kiss prolazio izmedju nas a citav trg grmi 'ostani kis'.I cini mi se da je bio bas zatecen takvom podrskom,,nije mu bilo svejedno...i na bini uzima megafon i pjeva sa nama 'niko kao bestije kotor'...toliko je toga uradio ove sezone,igrao na onakvom nivou u zna se kakvim uslovima,odmah su ga svi zavoljeli...bila bi to ogromna steta

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kiss je valjda izjavio da je u karijeri igrao za 9 klubova ali da ovako nesto nikad nije dozivio.
    A Kiss je u ovom sportu...TATA!

Sve ovo sto su nam madjari ove godine prikazali, pogotovo njihovo ponasanje, pocev od prve konferencije za novinare (predstavljanje pojacanja, kad je Adam trazio profesora naseg jezika), preko igranja za dz (jedno je kad to rade kotorani, a drugo kad to rade oni koji su u Ko dosli zbog NOVCA), pa do sinocneg slavlja...sve je za dubok naklon.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Kazu da ga trazi Mladost?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

U danasnjim sportskim novostima ima intervju sa pavlovicem i kissem. Na pitanje kissa da li ostaje u primorcu ,odgovara da vjerovatno da ako se daju nekakve garancije i da bi volio ostati, ali ako ne bude nista od para nista ni od ugovora sto je sasvim razumljivo...
    narodnjaci su soundtrack nase tranzicije....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Post festum: E, sad smo ljubomorni na crnogorski vaterpolo...

E, sad smo ljubomorni na crnogorski vaterpolo. Reprezentacija Crne Gore a sad i Primorac iz Kotora prvaci su Europe. Kad nije išlo našoj reprezentaciji, tješili smo se uspjesima klubova, u posljednje vrijeme prvenstveno dubrovačkog Juga, hvalili se činjenicama, hrvatski klupski vaterpolo je najuspješniji u najjačem europskom klupskom vaterpolu a Mladost na vrhu sa sedam naslova prvaka Europe.
    Radovali smo se najvećem uspjehu prije dvije godine u Melbourneu, nadali se, sad će i reprezentacije u kontinuitetu osvajati medalje, što uvijek priželjkujemo, ali nikako da to dočekamo. U Malagi i Pekingu, akcijama nakon zlata u Australiji, ostali smo praznih ruku.
    Uz sve to već treću godinu nema radosti naših u europskim kupovima iako smo bili blizu, dva puta dubrovački Jug u Euroligi te jednom Šibenik u LEN-a kupu.
    Nadali smo se kako će se na Final foura u Rijeci, na domaćem terenu, pjevati ‘Večeras je naša festa’ u čast Juga ili Mladosti, priželjkivali hrvatsko finale, vjetar u leđa reprezntaciji uoči Svjetskog prvenstva u Rimu ovog ljeta, a onda dočekali na Kantridi tu istu pjesmu, ali izvođači su bili igrači Primorca i njegovi bučni (fantastični) navijači te hrvatski ogled ali u borbi za treće mjesto.
    Šest mjeseci vaterpolisti Primorca nisu primili ni lipe! Napustio ih je usred sezone Mlađan Janović, jedan od najboljih europskih igrača. Ekipa u kojoj su prave zvijezde tek iskusni Mađari, Kiss i Adam Steinmetz, a svi ostali, da se ne uvrijede, ipak drugi razred svjetskog vaterpola, anonimci.
    Takav Primorac je pobijedio ‘pijane bogataše sa sjevera Italije’, najskuplju momčad u povijesti vaterpola. Dakle, nije u šoldima sve, iako se bez novaca ne može.
    Međutim, ‘prosjaci’ iz Kotora su iznenadili vaterpolski svijet. Uspjeli ono što nije pošlo za rukom Dubrovčanima i Zagrepčanima te sad slave.
    Poput nogometaša Grčke, koji su 2004. u Portugalu podignuli naslov prvaka Europe. Iako nam se teško oteti dojmu kako su baš Kotorani najbolja momčad Europe ove sezone, u Rijeci su to bili!
    Nama pak preostaje da i dalje čekamo kad će nam napokon reprezentacija te ponovno klubovi osvajati medalje i trofeje u kontinuitetu.
    (SD - Tonci Vlasic)
    Last edited by Vukasin Micunovic; 25-05-09 at 16:55.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Ja samo ne znam što Porobicu uopšte sćaše da se pojavi na bini kad je mogao da pretpostavi kakva će reakcija Kotorana bit.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vlašić je napiso par gluposti. to što on ne zna nikoga osim dva mađara iz primorca je njegov problem, a posebno što je vaterpolski novinar. uspoređuje grčku i primorac, a svi znamo da je grčka osvojila nslov antinogometom, a primorac je igro izvrno i atraktivno. ali to je problem hrvatskog novinarstva što nema 5 normalnih novinara koji nešto znaju o onome o čemu pišu.
    evo i par klipova slavlja beštija. posebno je ova gospođa bila atraktivna u skoku u bazen

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zbog svih ovih kotorana koji kazu da se ne treba radovat uspesima ''njihovog'' kluba... sad mi je i zao shto ste osvojili taj pehar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Niko nije reko da se ne treba radovat pogresno si sve svatio....gore ti je cijela prica pa procitaj....na proslavi je bilo i cetinjana,i podgoricana i barana pa jel im ko reko da ne smiju slavit ???Nije niko nego su vazda dobrodosli....ne mogu opet objasnjavat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    Niko nije reko da se ne treba radovat pogresno si sve svatio....gore ti je cijela prica pa procitaj....na proslavi je bilo i cetinjana,i podgoricana i barana pa jel im ko reko da ne smiju slavit ???Nije niko nego su vazda dobrodosli....ne mogu opet objasnjavat
    Sta ima da ih ceka grupa u Bijelu kad su to sve navijaci Jadrana??? Kakva je ovo drzava osvojis nesto veliko odma svi navijaju za tebe....
    za porobica,za shofra,muka mi je quotovat...
    sam sebe hvatash u lazi...meni ne treba objasnjenje...preispitajte se vi(nisam mislio nishta lichno),mislio sam na vas kao na navijacku grupu...sa takvim mishljenjem,nemate kud! varvari ne smiju da se raduju?? cigani ne smiju??grobosi?? pazi hsta pishesh jer je nekako...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lml View Post
    Sta ima da ih ceka grupa u Bijelu kad su to sve navijaci Jadrana??? Kakva je ovo drzava osvojis nesto veliko odma svi navijaju za tebe....
    za porobica,za shofra,muka mi je quotovat...
    sam sebe hvatash u lazi...meni ne treba objasnjenje...preispitajte se vi(nisam mislio nishta lichno),mislio sam na vas kao na navijacku grupu...sa takvim mishljenjem,nemate kud! varvari ne smiju da se raduju?? cigani ne smiju??grobosi?? pazi hsta pishesh jer je nekako...
    Brate neka se svi oni raduju,svi koji su sinoc dosli na proslavu titule u kotor bili su dobrodosli bilo ih je iz pg,ct,bara i mi smo im zahvalni.Nama samo smetaju oni koji su svo vrijeme pljuvali primorac i bestije(novljani,budvani,mediji itd.) a sad,nakon titule kao to je i nas klub,iz cg,svi oce dio kolaca tj. zasluge za titulu koje im ne pripadaju.Klasicni primjer toga je porobic sinoc i dobio je sto je trazio.Kapiras?

Page 40 of 941 FirstFirst ... 303637383940414243445090140540 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)