Svi golovi Primorca u finalu na youtube:
Bravo Primorac Svaka Cast!
![]()
Svi golovi Primorca u finalu na youtube:
Bravo Primorac Svaka Cast!
![]()
Svaka cast! :mrgreen:
Are you suggesting coconuts migrate?
evo slika i s finala. pozdrav svim beštijama, posebno onima s kojima smo mjenjali šalove. a pasković (mislim da je bio on) nam je poklonio i kupaće. htjeli smo kapicu, ali je reko da je mora dat nekome od beštija pa se kasnije vratio s kupaćima u ruci i dao nam ih.
"I sad da umrem nije mi zao, jer sve sto zelim ti si mi dao"
Originally Posted by Nk-001
Svaka cast igracima Primorca...nisu mogli na bolji nacin da predstavljaju crnogorski vaterpolo...
Jos jednom cestitke uz zelju da dogodine igramo finale Lige Sampiona jedni protiv drugih pa da vide svi dje se igra najbolji vaterpolo...
Hvala puno!
Evo i mi dodjosmo doma.
Sad da se ovo proslavi kako nam dolikuje...
Edit: ovo je odgovor Ramosu, koji je zajebao nesto sa satom![]()
Last edited by cattaro; 24-05-09 at 17:49.
P r i m o r a c
Oce li bit dje prenos ovoga doceka?
'oce, u 23:45 na TVCG2.
IN oprao drzavne funkcionere, svaka cast.
Inace, juce i Sofro bio (dosao taxijem??? :shock: ) medju Bestije, primio par kritika na racun njegovog favorizovanja jadrana, negirao je...Onda se jednostavno sklonio.
Bice mojih interesantnih klipova (snmljenih sa suprotne strane) dje su navijaci u fokusu.![]()
Last edited by cattaro; 24-05-09 at 20:14.
P r i m o r a c
samo bih se zahvalio Primorcu što su me učinili ponosnim !!!
Kakav vrh!! Bijah u Kotor juče i prekjuče. Ludnica, ali tek će noćas da bude. Momci su HEROJI, ali pravi!!!
Čestitke svim Kotoranima sa foruma, a Cattaru posebno!!![]()
Svaka čast Kotorani!
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Kotor veceras:
![]()
Kotor veceras:
![]()
Kotor veceras:
![]()
Dali ce mi neko objasniti zasto se zvizdi Porobicu (ocigledno nijesam u toku , o cemu se radi)?
dako Catovic progovori dalje od "PONOSOM I ..."
:yipiiii:
Hvala Bestijama za zvizdanje Maji Marijani
Docek stvarno fenomenalan![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
a sad nek mi neko rece sto se porobic uopste uprnjao sa njima,nema nikakve veze sa ovim...no je to standardno kod nas,cim neko nesto napravi svi se uvale sa njim,cudi me da iz pg nije stigla gospoda pa da se i oni malo izreklamiraju
Last edited by Wolverine; 25-05-09 at 00:45.
Kakve veze ima porobic sa peharom Primorca?!??!Sta sad oce svi da ljube pehar i da ga grle???EEE NE MOZEE !!!!!! Jos je trebao ticic doc ...
A ovo nocas je nesto nestvarno stvarno je pakao bio....totalna ludnica,argentinska atmosfera !!!!!
Ko je pratio moje postove shvatio bi zasto je Porobic docekan onako.
Sem toga, danas na IN-u on se ukljucuje i prica o reprezentaciji
9 (od 13) igraca je iz kotorske skole, al' to nije vazno! Vazno je da se na sveti kotorski dan prica o svjetskoj ligi u Pg...
Medjutim, za pohvalu je da je on odma' odustao od obracanja ljudima, za razliku od gradonacelnice, ciji je "govor po svaku cijenu" pokvario docek :mad:
Opstina Kotor je kazu bila organizator. Organizator cegaDoveli su lokalni bend i lokalnu pjesnikinju i to je organizacija!? Sve ostalo je ostalo od prethodne svecanosti (FECC).
Navijaci su takodje napravili nekoliko propusta.
Bilo je ljudi sa raznih strana, hvala svima koji su dosli.
PRIMORAC JE SAMPION EVROPE!!!
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks