Shampioni,hvala dovidjenja,prijatno !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Evo velike nade za Buducnost.Otkad znam za Jedinstvo Mogren je jednom dobilo Jedinstvo u BP i to samo sa 1:0.Mislim da bi varvari trebali doci u BP da navijaju
Joj, Lovecen kad bi igrao zadnju utakmicu posteno i da dobije Decic onda Jedinstvu i 1 bod odgovara jer je Jedinstvo bolje medjusobno.U tom slucaju vrlo je moguce da Jedinstvo-Mogren dodje nerijeseno jer i Mogrenu odgovara nerijesen rezultat.Znaci moguce je da namjeste,da se dogovore.Sve je moguce
jedinstvo je ubjedljivo najgora ekipa lige i ne zasluzuju prvu ligu. uostalom to ukazuje i danasnji rezultat u tuzima dje ste lagano primili 2 gola od slabasnog decica a mec je bio biti ili nebiti za obije ekipe.
sad se vadite sa mogrenom, nikad se ne zna, jedno je sigurno vi idete u drugu ligu a mogren je sampion.:twist:
Mogren će osvojiti titulu ali svi znamo kako!
Koliko su bile smiješne njihove utakmice sa Zetom, Rudarom i Petrovcem...
Zeta sa rezervnim timom a Rudar i Petrovac bez trunke želje za igrom...
Dobro je rekao Ješić... Budućnost igra stalno desetkovana što je i normalno znajući da se igra završni dio prvenstva i da se gine za svaku loptu...
Mogren bez povrijeđenih igrača, kao na odmoru... opušteno osvaja bodove bez imalo znoja.
Nema što svaka im čast!
Za mene je Budućnost šampion, jer ovaj cirkus je toliko providan da je besmislen.
Zadnje utakmice koju su igrali su protiv Budućnosti i Sutjeske i tu su uzeli samo bod.
Tada su protivnici IGRALI
Sve poslije nema veze sa fudbalom...
Svako ko čestita Mogrenu titulu a iz Podgorice , blati ime kluba, grada, blati ove naše nesrećnike naivne , koji su bili najbolji na PRAVOM TERENU!
Libertas
Cestitke Mogrenu,samo ne dozvolite da to prokockate u zadnjoj utakmici sezone,uh sto mi je milo sto nece Buducnost bit sampion,a ovi sto govore da nije posteno,vise su nego smijesni,jedino ne bi bilo posteno da osvoji Buducnost,sve ostalo je vise nego posteno
grizem,grizem,al ne ujedam....
Hahahah dobar je ovaj ADOS,zasto bi se Mogren dogovarao sa Jedinstvom za X,zato sto mu odgovara jel?Decic dobija protiv Lovcena jadan!!!
@SenchoCG , ti znaci uzvika ti nista ne trebaju,nema potrebe da se deresh.
Sta god da se desi,Jedinstvo ce ostati kao najgora ekipa u ligi.Uprava i opstina BP nista ne ulazu u tim.Realno i treba da ispadnu.Samo je tragedija po meni sto BP kao 3 grad u CG nema tim u 1 ligi.
E neka mi sada neko kaže da Mogren nije Obilić a da Marović nije Arkan!
Naravno ne u bukvalnom smislu, jer Sveto prevejan i prefinjeni majstor za ove ,,kombinacije!
Još jednom pitanje za sve:
Da li su sramne utakmice Zeta-Mogren, Rudar-Mogren i Petrovac-Mogren?
Da li poslije te sramote neko ima DUŠE da slavi titulu.
Ovo me podsjeća na priču o lopovu koji krade po prodavnicama, svi ga vide ali niko neće da ga spriječi!
I naravno poslije višestrukih krađa svima postaje normalno da se krade i kao čude se što postoji neko ko se buni protiv toga!
Toliko sam ogorčen jer ,,osvojiti" titulu bez znoja, bez truda, sa ,,šetajućim" tempom , kada ti se protivnički igrači sklanjaju- NE SLUŽI NA ČAST!
Libertas
bez vrijedjanja ubuduce
Last edited by DIDI; 24-05-09 at 12:54.
grizem,grizem,al ne ujedam....
da bi malo vise pratio sport buducnosti vidjeo bi da ima razlike izmedju fk i kk buducnost
Pošto čitam svakakve postove i svakakve budalaštine pojedinaca nijesam mogao da izdržim a da nešto ne stavim "na papir"
Za sve one koji ne žele, neće ili ne mogu (a koji usput više mrze Budućnost nego li što vole svoje klub) da se suoče sa istinom MOLIM da shvate jednu konstataciju - ovo PRVENSTVO je NEREGULARNO! Ne zato što Budućnost nije šampion, ne zato što najveći crnogorski klub nije uzeo duplu krunu nego iz veoma očiglednih razloga. Hajdemo samo na trenutak da izađemo iz lokalnih okvira i da se dotaknemo na trenutak divne Evrope.
VOLFSBURG - je prvak Njemačke. Nakon 17 kola (jesenjeg dijela) imao je 26 bodova i bio je deveti. Na proljeće sjajna igra izabranika Feliksa Magata. Osvojili su 43 boda - 14 pobjeda, remi i dva poraza. I naravno oni po svim parametrima moraju biti prvaci!
BORDO - je blizu istog uspjeha u Francuskoj. Jednostavno Žirodinci su najbolji u proljećnem dijelu šampionata.
U prevodu ovo su srećne zemlje jer se igra POŠTENO. Nema stričeva, prijatelja, drugova... Nema kome treba, kome sam dužan... Nema ajmo ja njih ne volim pa da puštim ove' pa oni da ne budu prvaci. Ne gospodo Igra se POŠTENO pa bolji neka pobijedi. A kod nas?! Budućnost je napravila seriju od 17 utakmica bez poraza. 14 pobjeda i tri remija. I pazite oni ne mogu dalje od II mjesta
Budućnost svako kolo ima povrijeđenog igrača, problema sa žutim kartonima. A Mogren? A oni se ubiše kukavci a nema ni povrijeđenih igrača, ni žutih kartona... :!:
I zato sam sada više nego ubijeđen da je Miodrag Ješić bio upravu za jednu konstataciju ranije: prava ekipa će se vidjeti u Evropi. Jul, nije daleko...
A pošto kompleksaši vole priče "ovi puštaju ovi su vaši" samo ću im navesti nekoliko primjera kako to radi "veliki" mogren ove sezone![]()
- Zašto igrači Jezera dan pred utakmicu pričaju o tome kako su ih pojedini igrači (golman Pavlović i Strapak) i trener izdali - u prevodu uzeli pare. Zašto igrači Mogrena na oči delegata Branislava Mandića na poluvremenu šamaraju igrače iz Plava?
- Šta se dešavalo na utakmici sa KOmom? Vrijeđanje prije meča, udarci na poluvremenu prozivke igrate za FCF a taj isti KOm prije sedam dana je izginuo protiv FCF. Svi znaju (koji su bili na meču) šta su radili Ivan Milić i Milivoje Novović (igrači Koma) - Fatosu Bećiraju.
- Cijela Crna Gora zna (a volio bih da mi se javi i onaj navijač Rudara sada) šta se dešavalo u Pljevljima. Golman Radanović, Useni i Ranđelović su uzeli pare, utakmica je bila blokirana u BUgarskoj, Srbiji, Mađarskoj, Hrvatskoj zbog velikih uplata na 2-2...
- zeta i Petrovac su već ispričane priče. Mislim da je to već i smiješno pominjati.
Na kraju neki fan MOgrena (ako uopšte postoji) treba da mi kaže da je njegov tim zasluženo prvi ove sezone ?!
Last edited by El_Pibe; 24-05-09 at 12:35.
:lolblue: :lolblue: :lolblue:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
što se keziš kad je istina ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks