ima li neđe na netu da se može pogledat kompletna Rajova konferencija za štampu, ono što su dale TV Vijesti?
Ovaj treći transparent jedino ulicom slobode da ga neko ispiše!
Mada nije Sveto koliko je Brano...
Ovaj drugi mi je ka stav Mandića koji ne priznaje Crnu Goru.
Smiješno je to.
Bolje da Budućnost makne neke iz uprave ...
ima li neđe na netu da se može pogledat kompletna Rajova konferencija za štampu, ono što su dale TV Vijesti?
Evo sad kad podje rajo sad ce sveto and company iz budve da prave sou.Zacarani krug...
Pa i nisam bash misljenja da je Mogren ista stvar kao sto je bio Obilic,ista stvar je Obilic sa Zetom,ono kad je bila u zenitu...evo i sami kazete,nije Sveto no je Brano,nije Brano no je Lazo,nije ni on,nego Kuljacha,ali uglavnom vlast,a ovamo ratni profiteri i chuda.
9. Jezero
10. Zeta
samo tesko da ce ih onda mornar izbaciti iz lige.
Berane u Prvu Ligu, Mladost i Mornar u baraz
danasnje utakmice:
Zabjelo 1:0 Berane
Mladost 0:1 Bratstvo
Bokelj 2:1 Ibar
Crvena Stijena 0:1 Mornar
Otrant 12:2 Ribnica
Celik 1:1 Arsenal
u baraz bi se igrali kako stvari stoje:
Mornar - Zeta
Mladost - Jedinstvo
Forza Mornar!
umuntu ngumuntu ngabantu
Sad sam vidio u najavu kola kako je Mogren dao dva gola (ili bolje reci kako ih je Petrovac primio).
Pa sam odlucio da u vrh napunim rezervoar goriva i da ga vozim na 7.000 obrtaja i da palim vatre dje god stignem da malo ubrzam klimatske promjene i otopim ove lednike pa da se ovaj sljam podavi.
umuntu ngumuntu ngabantu
Ajde sjutra da vise predamo ovaj fenjer Jedinstvu,dosta je bio kod nas,FK Decic!!!!
jezero sjutra..zelim vam pobjedu i opstanak u 1 ligi..jednim udarcem 2 muve..mi titulu..zeta druga liga :0
:)
Pusti jadan, eto, ako vec osvoje titulu, zelim im da je proslave sa svim svojim montaznim tribinama ('e' su onda jednu 'pozajmili za karneval'), sa svih svojih 145 navijaca...
Mada bi bilo simpaticno da se Jezero spasi... Ako nista drugo, makar da i dogodine popravljaju prosjek posjeta prvoligaskim utakmicama![]()
sutjeska-kom u 17.30
proslava kup uefa..... !!!!
Ako bi se Engleski fudbalski savez drža pravila ka i FSCG...
Igraju Amos, De Laet, Chester, Eckersley, Simpson, Martin, Drinkwater, Tošić, Fabio, Welbeck...
Nagradno pitanje moglo bi biti: o kojem je menadžeru riječ? Odgovor - Alex Ferguson! I nije šala, kao što ni utakmica za koju je diktirao sastav nije beznačajna. Nije za Hull City, kod kojeg Manchester United gostuje u posljednjem kolu prvenstvu, tri dana prije finala Lige prvaka. United je osigurao naslov i Ferguson će odmarati glavne igrače za rimski finale. Hull City, s druge strane, mora pobijediti da bi osigurao ostanak u ligi. Osvoji li domaćin u ovoj utakmici sva tri boda, sigurno ostaje. I zato se Newcastleu i Middlesbroughu ne sviđa ideja da se u Hull putuje s klicima.
- Nećemo tužiti ni Manchester ni Fergusona, no bilo bi sportski da United odigra ozbiljno i u punom sastavu - rekao je trener Newcastlea Alan Shearer.
Ova imena iz uvoda su doista igrači Manchester Uniteda. I ostatak društva su potpuni anonimci, mladići za koje će se tek čuti. Imam pravo sam odrediti tko će mi igrati, odgovorio je Ferguson na kritike iz Newcastlea, Middlesbrougha i Sunderlanda. Na put neće ni povesti Ronalda, Rooneya, Berbatova, Giggsa, Evru, Vidića... Momčad koja bi se poigrala s Hullom ostaje doma i priprema se za Barcu, na scenu stupaju neki novi klinci. Alex nije rekao hoće li protiv Hulla sjediti na klupi ili će i on odmarati...
Obratite paznju na golmana Jezera i igraca Shtrapaka ili tako nesto kako ce lijepo odigrat utakmicu
Opština Budva u ovom trenutku nema para da časti bilo koga bilo što, a ne da pomaže fubdalskom klubu od kog niko nikad nikakve finansijske koristi imati neće.
O danas ce se ovi u Tuzi svi poklat
Bit ce gusto
23.05. 17:30 13 Buducnost 0 - 1 OFK Petrovac (0 - 1)
23.05. 17:30 13 Decic 0 - 0 Jedinstvo (0 - 0)
23.05. 17:30 13 Grbalj 0 - 0 Rudar (0 - 0)
23.05. 17:30 13 Mogren 0 - 0 Jezero (0 - 0)
23.05. 17:30 13 Sutjeska 0 - 0 Kom (0 - 0)
23.05. 17:30 13 Zeta 0 - 0 Lovcen
Dečić - Jedinstvo 1:0
E. Lekić 10.
Budućnost - Petrovac 0:1
Kopunović 5.
Mogren - Jezero 0:0
Zeta - Lovćen 0:0
Grbalj - Rudar 0:0
Sutjeska - Kom 0:1
Krstović 8.
Rezultati nakon 35 minuta igre:
Dečić - Jedinstvo 2:0
E. Lekić 10, Vasić 18.
Budućnost - Petrovac 1:1
Petar Vukčević 32. - Kopunović 5
Graovac 33 (c.k.)
Mogren - Jezero 0:0
Zeta - Lovćen 0:0
Grbalj - Rudar 0:0
Sutjeska - Kom 1:1
Todorović 25. - Krstović 8.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks