Page 163 of 723 FirstFirst ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... LastLast
Results 4,051 to 4,075 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    Има везе са референдумом, јер сте менталитет каквог ниђе нема, хрваЦке заставе вежете са ЦГ. Него, небитно.
    А то за навијаче.
    Варвари су основани 1987. године званично под тим именом.
    Стадион је увијек био пун и то вјероватно знаш, тако да то немој да помињеш.
    Најстарији клуб у ЦГ јесте Ловћен и то поштујем. Али да је само Хајдук старији, то си се зајебао, у Србији макар имаш 10ак клубова који су старији.

Системско унитавање Цетиња јесте, али да сте и ви ту криви, ИТЕКАКО ЈЕСТЕ!
    Прочитах неђе не волите Будућност јер је `власт`, то капирам као `режимски клуб`.
    Момак, ко на Цетиње влада?
    Жалите се да немате динара, а по вас бијели дан сте на џаду...
    Вас свако напада.
    Како неће?! Кур.чите се свуђе ђе одете. Ми јесмо препотентни, али вама да Бог лично сиђе са неба рекли би му `ајде бјежи живота ти...ко си ти!?` БОГ! `Па што сад с тим...`
    Замишљам...

Спуштите лопту, `све с народом` веле...
    Da ti prvo recem koju o ovim zastavama,kao prvo ti pricas kada su je cetinjani vezali,zar to nema "hrvata"u cg??? Kad vec to spominjemo zar nije ta zastava jedna od onih sest u onoj nekadasnjoj drzavi? Kako sad smeta a tada nije smetala? I opet ponavljam da mi nije jasno kakve ta zastava ima veze sa rukometom i uopste sa Cetinjem.

Kazes da smo mentalitet kakvog nidje nema ne znam kako da ovo shvatim kao kompliment ili uvredu jer si ostao nedovrsen u ovoj recenici...nego ni ovo nema veze sa rukometom ,idemo dalje...

Hvala na informaciji kada ste se organizovali kao navijacka grupacija,znaci nakon cijelih 42 godine,pa pustite choche i nama jedno pet-deset godina dako se i mi organizujemo.

Jeste stadion je bio pun jer su dolazili iz svih krajeva Crne Gore da bodre Buducnost kako oni tako naravno i Titogradjani tadasnji to jeste podgoricani danasnji.

Ja pricam o prvoj i drugoj ligi znam da se govorilo da je Hajduk najstariji pa Lovcen ali doduse ne znam tacno informaciju u svakom slucaju slozili smo se da je najstariji u CG.

Ne znam ko vlada ali znam da se nema banke zute a pogotovo sada na ovu krizu bjelosvjetsku.
    Ne znam sto si htio da kazes time da smo po vas bijeli dan na dzadu kada kod vas nijesu po vas bijeli dan po dzadi (svashta).

Uopste nije istina da se mi kako rece kur..imo dje kgod podjemo to sto ti sad pricas su stereotipi,stvar je u tome sto neko vec ima takvu sliku pred sobom i vec unaprijed osudjuje bez obzira kakav je ko.

Ne bih ovdje o Bogu i kako bi ko postupio da se On pojavi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post
    Ja uopste tog lika ne pominjem u kontekstu podgorickog incidenta, a ni oko beranskog - iako je u oba bio jedan od najratobornijih... Rijec je o sportskim manirima, ponasanju i kulturi... A svi veoma dobro znamo kakvo je njegovo ponasanje.
    I ne znam oko cega sam se nalupetao? Eto, mozda bi opovrgnuo bilo koju tvrdnju iz prethodna dva posta - bilo koju...?
    Sad se odluci da li si pominjao ili nijesi i manimo se argumenata tipa "svi znamo" jer bolje je cinjenicama.
    Sto je Markovic ucestvovao u opstoj tuci u Beranama je stvarno sramota jer je trebao stajati pa da ga mlate. Umjesto toga tvoga argumenta "svi znamo" ipak provjeri malo bolje cak ima i klip dje se vidi da je tuca u Beranama pocela kad je Blažo Popović udario igraca Berana.
    Zbilja je Markovic kriv za incident jer je postavio glavu ispod lakta Djukanovica i izazvao nered u Podgorici.
    Daj uozbilji se malo jer je ogavno citati kako se utrkujete ko ce vise pljunuti na Cetinje ili Cetinjane, a ne vidis da zbog par debila koji izazivaju sranja na utakmicama vise se ne moze djaolja utakmica odigrati ili odgledati.
    Naravno poslije nagrnu elokventni velji navijaci, sve hrabriji od hrabrijeg i kulturniji od kulturnijeg da opisu Cetinjane, Podgoricane, Berance.... sve u zavisnosti koja je utakmica bila.
    Kamo sreca da imamo pet klubova od kojih svaki moze biti prvak, a ne svi petama u prkno od srece sto je Berane u finanskoj krizi, sto je Lovcenu pola tima diskvalifikovano, i sto ce Buducnost biti sampion sa penzionisam rukometasima na kraju karijere. Prosto je ironija kako je Djukanovic sad naglo postao cvjecka. Daleko sam od toga da sad radi revansa treba njega pljuvati, ali ko je gledao utakmicu vidio je sve.
    Nema u sportu svetaca i svetinja vec samo sportista i onih koji svojim ponasanjem to nijesu, a kad vec tvrdis da poznajes tu destruktivnu ekipu Lovcena cudno je da se nicega pozitvnoga ne sjetis. Mozda imas samo polovicno sjecanje, a vjerovao ili ne da je bilo i trenera kod kojih je prepucavanja igraca sa publikom znacilo klupa pa je cutao i Djukanovic i ostali. Lovcen dobijao aplauze u Beranama i bilo bez tuca i grke rijeci.
    Istini z volju tada je Djukanovic igrao rukomet a sad za rukomet nije kapac pa to zamjenjuje necim drugo, ali dok mu neko placa i za to dobro je. Kako rece on to pomaze Sam se zapitaj zasto ga nije htio ni Lovcen ni Berane, a Buducnosti je super.
    Sa tom hrvatskom zastavom opet polovicno sjecanje ili pravljenje naivnim, ali da te podsjetim mada ces garant opet zaboraviti.
    Par mjeseci prije te utakmice navodno nekakvi navijaci Vojvodine su napravili sliku dje su nekakva djecurlija ciganska vezala u cvor zastavu
    Hrvatske i Crne Gore i onda se na tu sliku dopisivalo svakojake tekstove. Neko se sjetio da ce zastava na utakmici biti osveta, a taman je bilo pametno kao i poneki transparenti Varvara ili nekakve druge grupe navijaca, ali zbog tih transparenata se ne moze pljunuti na Cetinje pa nije interesantno.
    Mada u sustini i moze, vrlo vazno ko je sta napisao po Cetinju treba osinuti, jer zadovoljstva su razna. Cudno je samo otkud perverzija da se navijajuci za svoj klub neko mora blatiti ili mozda ni to nije cudno jer su sad takvi navijaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Sad se odluci da li si pominjao ili nijesi i manimo se argumenata tipa "svi znamo" jer bolje je cinjenicama.
    Sto je Markovic ucestvovao u opstoj tuci u Beranama je stvarno sramota jer je trebao stajati pa da ga mlate. Umjesto toga tvoga argumenta "svi znamo" ipak provjeri malo bolje cak ima i klip dje se vidi da je tuca u Beranama pocela kad je Blažo Popović udario igraca Berana.
    Zbilja je Markovic kriv za incident jer je postavio glavu ispod lakta Djukanovica i izazvao nered u Podgorici.
    Daj uozbilji se malo jer je ogavno citati kako se utrkujete ko ce vise pljunuti na Cetinje ili Cetinjane, a ne vidis da zbog par debila koji izazivaju sranja na utakmicama vise se ne moze djaolja utakmica odigrati ili odgledati.
    Naravno poslije nagrnu elokventni velji navijaci, sve hrabriji od hrabrijeg i kulturniji od kulturnijeg da opisu Cetinjane, Podgoricane, Berance.... sve u zavisnosti koja je utakmica bila.
    Kamo sreca da imamo pet klubova od kojih svaki moze biti prvak, a ne svi petama u prkno od srece sto je Berane u finanskoj krizi, sto je Lovcenu pola tima diskvalifikovano, i sto ce Buducnost biti sampion sa penzionisam rukometasima na kraju karijere. Prosto je ironija kako je Djukanovic sad naglo postao cvjecka. Daleko sam od toga da sad radi revansa treba njega pljuvati, ali ko je gledao utakmicu vidio je sve.
    Nema u sportu svetaca i svetinja vec samo sportista i onih koji svojim ponasanjem to nijesu, a kad vec tvrdis da poznajes tu destruktivnu ekipu Lovcena cudno je da se nicega pozitvnoga ne sjetis. Mozda imas samo polovicno sjecanje, a vjerovao ili ne da je bilo i trenera kod kojih je prepucavanja igraca sa publikom znacilo klupa pa je cutao i Djukanovic i ostali. Lovcen dobijao aplauze u Beranama i bilo bez tuca i grke rijeci.
    Istini z volju tada je Djukanovic igrao rukomet a sad za rukomet nije kapac pa to zamjenjuje necim drugo, ali dok mu neko placa i za to dobro je. Kako rece on to pomaze Sam se zapitaj zasto ga nije htio ni Lovcen ni Berane, a Buducnosti je super.
    Sa tom hrvatskom zastavom opet polovicno sjecanje ili pravljenje naivnim, ali da te podsjetim mada ces garant opet zaboraviti.
    Par mjeseci prije te utakmice navodno nekakvi navijaci Vojvodine su napravili sliku dje su nekakva djecurlija ciganska vezala u cvor zastavu
    Hrvatske i Crne Gore i onda se na tu sliku dopisivalo svakojake tekstove. Neko se sjetio da ce zastava na utakmici biti osveta, a taman je bilo pametno kao i poneki transparenti Varvara ili nekakve druge grupe navijaca, ali zbog tih transparenata se ne moze pljunuti na Cetinje pa nije interesantno.
    Mada u sustini i moze, vrlo vazno ko je sta napisao po Cetinju treba osinuti, jer zadovoljstva su razna. Cudno je samo otkud perverzija da se navijajuci za svoj klub neko mora blatiti ili mozda ni to nije cudno jer su sad takvi navijaci.
    -

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Umijes li ti citati, prije svega? Treba ti rjecnik da razumijes odredjene rijeci? Jos jednom kazem, igraci kao Markovic, koliko god dobri rukometasi bili, svojim ponasanjem nanose veliku stetu crnogorskom klupskom rukometu i time se treba pozabaviti nadlezna sportska instanca. Ajde sad ti meni fino kazi sto odavde ne razumijes i sto ti se po pet puta treba ponavljati?

To sto si ti mozda naucio drugima pripisivati nesto sto nikad nijesu rekli - stvar je tvog kulturoloskog nivoa i spremnosti za participaciju u jednom argumentovanom dijalogu, koje ti ocito fali. Upravo zbog tih svojih licnih falinki, ti u svom postu navodis da je Djukanovic naglo postao cvjecka, pravis citavu pricu o Djukanovicu, iako to ni od koga od svih ljudi na ovom forumu, pa ni od mene, nijesi mogao cuti... Daleko je on od toga da je cvjecka.

Polovicno sjecanje? Utakmica je odigrana prije tri godine, eto, zamisli to cudo, bio sam u SC 'Moraca' na tom susretu i sve sam vidio. Obrazlozenje, pravdanje, sto li je vec - da su to Cetinjani uradili zbog foto-montaze ne da je smijesno, nego je nevjerovatno da neko moze izreci takvu glupost (isto kao i to da su navijaci Vojvodine autori foto-montaze)... I ti onda pocnes nekoga prozivati da ne argumentuje i da lupeta?! Batali, da te zamolim...

Vjerovatno imas opravdanje i za 'Srbe na vrbe' i za 'Ubij, ubij, ubij Srbina' i sl...? Odmori i mani se tih nebuloza, jer, mogao bi na trenutak pomisliti da ovdje ima barem jos par osoba koje ipak, eto, s vremena na vrijeme prate sport, a ponekad, eto, odu na stadion, u dvoranu i tako to...

Transparenti 'varvara', kad ih vec pominjes... Imali su raznih, neki su bili jako dobri, neki neukusni (subjektivan dozivljaj), ali ni jedan jedini nikada nije izbacen na utakmicama protiv Lovcena! A sad ces ti, najveci ljubitelju sporta na Balkanu, da nas uvjeris u suprotno...

Niko ovdje ne manifestuje svoju ljubav prema klubu mrznjom prema drugima, vec se samo iznose cinjenice koje druga strana tokom proteklih dana zeli opovrgnuti...

Zivio!

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    sportisti trebaju da su ljudi na koje ce mladi da se ugledaju, dje je frka sa rk lovcenom markovic je tu, a izvrstan je rukometas bas
    Didi, to bi tako trebalo da bude samo sto je to ugledanje kratkog daha. Dok je igrao za Lovcen da je Djukanovic nekome ruku slomio naslo bi se opravdanje za njega. Sad mu ti isti zvizde i provociraju, ali ga brane oni
    iz Buducnosti koji su mu ranije zvizdali. Nema vise ugleda sve je marketing

Thanks Thanks Given 
    123
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

neko rece: da samo dva crnogorca ostanu na svijet poklali bi se oko necega. ne zelim da vjerujem da je tako, ali sve i da jeste neka je, tu ne mozemo nista, mi smo takvi kakvi smo i vi ste takvi kakvi ste. niti vas mozemo zamijenit ni promijenit, i ne treba...

dosta puta sam cuo na cetinje pricu o tome kako se mrzi buducnost, kako su rezimski klub i sl... moram reci da me boli q... za ovakve komentare, dabogda buducnost za koju godinu bila prvak evrope i u fudbal, i u rukomet, kosarku pa i u vaterpolo ako ce, ni mene ni lovcenu ni cetinju ne moze bit gore od toga.

sto se zastava tice ne bi trebalo da se dize frka oko toga, jer one su bile vise simbol revolta u vremenu kad se u crnoj gori vijorilo vise srbijanskih nego crnogorskih zastava, ali to svakako nije tema ovog topica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Niko ovdje ne manifestuje svoju ljubav prema klubu mrznjom prema drugima, vec se samo iznose cinjenice koje druga strana tokom proteklih dana zeli opovrgnuti...

Zivio!
    hhahahhaa ajde ne kompromituj se, a ako imas komplekse od Cetinja niko ti nije kriv, a procitaj malo postove sta se sve ne baljezga o Cetinju i Cetinjanima.
    Smijesno ti oko fotomontaze a tragedija sto je neko donio hrvatsku zastavu to je neki argument? Kad ne pricas o incidentima i Djukanovicu sto onda nabrojas sve incidente Lovcena? Zbog vremenske prognoze? Mani se jeftine price, a ako ti je zadovoljstvo udarati po Cetinju udri jedan manje vise nije greda.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

"Pod Lovcenom na Cetinje skupili se slobodari ,Crnogorski vitezovi sve vojvode i serdari!!!Na dvorove Petrovica vesele se vino piju,pred biljardom kolo igra najveci se gordo viju!!!"(najava finala kupa)
    "Kralj Nikola pehar dize pa nazdravi junacima!!!Zdravo moji sokolovi i u dobru i nevolji od Lovacena do Karpata od vas niko nema bolji!!!" (Lovcen pobjednik kupa)
    ;-)
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hhahahhaa ajde ne kompromituj se, a ako imas komplekse od Cetinja niko ti nije kriv, a procitaj malo postove sta se sve ne baljezga o Cetinju i Cetinjanima.
    Smijesno ti oko fotomontaze a tragedija sto je neko donio hrvatsku zastavu to je neki argument? Kad ne pricas o incidentima i Djukanovicu sto onda nabrojas sve incidente Lovcena? Zbog vremenske prognoze? Mani se jeftine price, a ako ti je zadovoljstvo udarati po Cetinju udri jedan manje vise nije greda.
    Jeste, imam kompleks od Cetinja, potpuno si me razotkrio, cestitam... Toliko ljudi upoznah u zivotu, a samo ti otkri moju bolnu tacku, covjece. Odlican si! Tvoje sposobnosti su nevjerovatne... Kad si tako pronicljiv na osnovu par forumskih postova, mogu misliti kako tek razotkrivas ljude tokom direktnog dijaloga... Mag si! I idol moj... (eto, Goran Djukanovic, kao moj veliki uzor (uzgred, i to si pogodio, majstore neopjevani, sjajan si) dobio je konkurenciju u tvom liku i djelu)

O Cetinju nijesam 'BALJEZGAO' (cudo da moderatori daju ovakav verbalan primjer ostalim clanovima foruma - mozemo i mi to da radimo?), a ni o Cetinjanima, izuzev sto sam pricao o Lovcenu, UO RK Lovcen i simpatizerima sa Cetinja... E, sad, bice da sam ja tu zapravo mislio na Cetinje i Cetinjane od kojih inace imam strasan kompleks, i naravno - ko me drugi razotkrio do Krisna, Hari Krisna... Veliki mag i idol moj!

Smijesno mi je oko fotomontaze, a znas zasto? Izvini, ti jesi sveznajuci mag, bistri i pronicljivi Krisna, Hari Krisna, ali znas kako... Ta fotomontaza ipak je prvo objelodanjena u jednom petparackom srpskom listu (ako treba procackacemo po internetu, pa da tebi, svemocni i vaskoliki maze, proslijedimo o kojem je listu rijec, kontakt telefon redakcije i sve druge podatke, nije problem), tako da navijaci Vojvodine, poznati kao 'Firma' bas i nemaju dodira sa tim... Medjutim, ako zelis, svemocni maze Krisna, Hari Krisna, ja ti specijalno mogu proslijediti adresu sajta navijaca i simpatizera Vojvodine, pa ih mozes kontaktirati povodom utvrdjivanja istine... Ali, zasto bi ti to radio - ti vec znas istinu, svemocni i najveci Krisna, Hari Krisna.

Krisna, Hari Krisna, mislim da je za tebe, s obzirom da pretendujes postati najveci ovozemaljski mag, neophodno malo vise tolerancije. Samo malo, cisto eto, da razumijes da bas i nije lijepo provocirati igrace i navijace Vojvodine, koji su u Podgoricu uvijek dolazili kao sportski prijatelji, besmislenim i bespotrebnim razapinjanjem hrvatske zastave... A onda, kada to tvoj blistavi i nadasve informisani um uspije ukapirati, mozemo preci na sljedecu stvar na koju nikako da se osvrnes, a to je nezvanicna oda miru i covjekoljublju, sastavljena iz dva zareza i dvije razlicite rijeci, prva je 'ubij', a druga se moze mijenjati - ovisno o protivniku i nacionalnosti... Ali, veliki maze, cuveni Krisna, Hari Krisna, ne zamjeram ja tebi na tome, jer si ti moj idol, velikan i uzor.

Ne znam sto znaci to 'nabrojas', tako da ces mi morati pojasniti, veliki maze... Sto da ti kazem, Krisna, Hari Krisna, greske se desavaju i najvecima, kakav si i ti!

Krisna, Hari Krisna, duhovit i bistar - kako si se samo dosjetio ovoga 'zbog vremenske prognoze'? Ajde mi kazi, molim te... Mogu li ukrasti tu foru od tebe? To je tako duhovito, da ja nemam rijeci. Evo, vec pola sata se ludacki smijem tvom novom gafu! Aaaa, Krisna, Hari Krisna - odlican si... 'Zbog vremenske prognoze' - genijalnost rijetko vidjena...

Eto tako Hari moj... Ti me razotkri, posali se sa mnom, osujeti sve moje namjere, baci par fora... Odlican si! Odlican... Idol! Slobodno pisi, upijacemo svaki tvoj post, svaku rijec, svako tvoje slovo - do posljednjeg daha!

Kakav je Hari, idol moj...
    Last edited by M_O_D_E; 21-05-09 at 16:53.

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1. Da ti prvo recem koju o ovim zastavama,kao prvo ti pricas
    kada su je cetinjani vezali,zar to nema "hrvata"u cg???
    Kad vec to spominjemo zar nije ta zastava jedna od onih
    sest u onoj nekadasnjoj drzavi? Kako sad smeta a tada nije
    smetala?

- Брате јеси ти свјестан о чему причаш? Оћеш да кажеш да је момак са Цетиња хрват, и да је имао муда да донесе Хрватску заставу у СЦ Морача против (пази случајност) Српског Клуба ВОЈВОДИНЕ!?
    А Хрватску заставу на прославу је носио један момак и питао сам га чему то, он је рекао да провоцирам мало Србе! Ја био ту,чуо,питао и вама причам.

2.Kazes da smo mentalitet kakvog nidje nema ne znam
    kako da ovo shvatim kao kompliment ili uvredu jer
    si ostao nedovrsen u ovoj recenici...

- Схвати како оћеш, а ти знаш на што мислим. Крај.

3.Hvala na informaciji kada ste se organizovali kao
    navijacka grupacija,znaci nakon cijelih 42 godine,
    pa pustite choche i nama jedno pet-deset godina dako
    se i mi organizujemo.

-Послије 62 године клуба,1987. године Варвари су почели под именом да навијају.
    И ти то видиш као касно а?
    лупам,Делије Север 1989. године, и то је касно?
    Да не расправљамо о томе. Углавном, кад не знаш о томе, не причај.

4.Uopste nije istina da se mi kako rece kur..imo dje
    kgod podjemo to sto ti sad pricas su stereotipi,
    stvar je u tome sto neko vec ima takvu sliku pred
    sobom i vec unaprijed osudjuje bez obzira kakav je ko.

- Ја био, ја видио, ја учествовао у неколико наврата.

Толико, завршавам и ову расправу...
    Углавном, овај потез, је најпосранији на свијет. И баш ме занима како ће реаговат САВЕЗ, јер је ово потез над потезима.
    ДОбили смо 50карата а требало је 50% или цијела једна трибина.
    И тих 50карата по цијени од 40еура.
    Добро момци, фино и коректно.
    Ви се радујте ноћас што сте сами у дворани, умјесто да видите што значи навијање и организација, а вјерујте ми од наше стране не би кренуо никакав инцидент иако би нас гађали опет телефонима итд...
    Толико.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

hhahahahhahaha ajde jos malo Sta cine kompleksi jado moj. Kako se sad naprasno sjetio zastava a prije toga sramota hahhahahahha
    O cemu si pisao kad nabroja sve one incidente i gle cuda svuda krivi Lovcen i Cetinjani? To je bio neki filozofski osvrt i nije bilo o incidentima hhahahhahahhaha
    Sad proradilo i izvrtanje kad nema argumenata, pa sta moderator rekao hahhahahah Istinu pisi jer se opet kompromitujes i opet ces reci da si o necem drugo pisao. Nidje nijesam napisao da si ti baljezgao nego da procitas sve one uvrede koje su vjerovati savrsenstvo kulture.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

O Hari,

prvi medju jednakima,
    najveci medju velikima,

svemocni i mudri maze,
    ikono, idolu, vodiljo i uzoru,

pogledaj moj signature,
    i on slavi lik i djelo tvoje.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ama cekajte, to oko zastava... To je ona slika svezanih zastava pored koje stoje kotorski romi
    Oni su sitno placeni da to naprave i da ih neko slika, a "neki" su to docekali i odma' po internetu poceli sa paljbom po CG. Dno.
    Na sveti crnogorski dan Uprava Lovcena, umjesto da omoguci podgoricanima da dodju, doceka ih sa rakijom, da nazdrave svi, da u hali zapjevaju svi, pa ko bude bolji nek pobijedi - oni rade nesto najgrdje sto mogu!
    Nije bitno jesu li za ovo odgovorna 2 ili 202 covjeka, ostace upamceno da je to uradio RK Lovcen. Sramota!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hhahahahhahaha ajde jos malo Sta cine kompleksi jado moj. Kako se sad naprasno sjetio zastava a prije toga sramota hahhahahahha
    O cemu si pisao kad nabroja sve one incidente i gle cuda svuda krivi Lovcen i Cetinjani? To je bio neki filozofski osvrt i nije bilo o incidentima hhahahhahahhaha
    Sad proradilo i izvrtanje kad nema argumenata, pa sta moderator rekao hahhahahah Istinu pisi jer se opet kompromitujes i opet ces reci da si o necem drugo pisao. Nidje nijesam napisao da si ti baljezgao nego da procitas sve one uvrede koje su vjerovati savrsenstvo kulture.
    Otkud Lovcen i Cetinje? Krisna, Hari Krisna, vi, svemocni magovi umijete zivjeti u nekim paralelnim svjetovima, pa cu te ja podsjetiti da zivimo u danima kada nas, ne bas brojne ljubitelje domaceg sporta zanimaju dva rukometna duela - jedan se vec odvio, a drugi slijedi. Za oba susreta zanimljivo je da su rivali - Lovcen i Buducnost...

Hari, veliki, najveci, ja iznosim neistine, ja se kompromitujem, samo si ti ostao taj cvrsti, nepokolebljivi kamen istine, kojeg su mnogi htjeli divljacki izvaditi iz ove svete crnogorske zemlje i razbiti ga na hiljadu djelova, a koji se nije dao, koji je ostao onakav kao i uvijek - postojan i privrzen onome sto je cijelog zivota cjelivao - istinu i samo istinu!

Hari, najveci, ne pratis ti dobro diskusiju ili su tvoje vijuge premorene od napornih radnji kakve su dopiranje do srzi clanova cdm foruma, ali nema veze Hari, i dalje si moj idol.

Hari, ajde odmori malo, pa se vrati kroz par dana, da te zamolim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ama cekajte, to oko zastava... To je ona slika svezanih zastava pored koje stoje kotorski romi
    Oni su sitno placeni da to naprave i da ih neko slika, a "neki" su to docekali i odma' po internetu poceli sa paljbom po CG.
    Neka Cattaro, neka... Krisna, Hari Krisna bolje zna i zato, da ti kazem ugledajuci se na njega - ne baljezgaj. Moj Cattaro, nije to nikakva slika, ni bilo sto drugo do fotomontaza. Tako kaze veliki Krisna, Hari Krisna... Nijesu to kotorski, nego novosadski romi, odnosno cigani - kako bi to rekao veliki Krisna, Hari Krisna.

Grijesis i kad kazes da ih je neko slikao... Molim te, Hari Krisna je istinoljubiv covjek i on savrseno zna da to nije bio 'neko', vec klub navijaca Vojvodine, poznat kao 'Firma'. Kada veliki mag dobije novu viziju, a to ce se desiti skoro, jer on nije bilo ko, onda ce nam objelodaniti i koja je podgrupa 'Firme' napravila tu fotomontazu. Ko zna, mozda je sve radjeno pod dirigentskom palicom nikoga drugog do vodja 'Firme'... A Krisna, Hari Krisna, kasnije ce nam objelodaniti i kakva je bila uloga Bata Buturovica u svemu tome - na kraju mozda ispadne i da je on bio fotograf ili photoshop maestro u toj djavoljoj novosadskoj raboti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

- Брате јеси ти свјестан о чему причаш? Оћеш да кажеш да је момак са Цетиња хрват, и да је имао муда да донесе Хрватску заставу у СЦ Морача против (пази случајност) Српског Клуба ВОЈВОДИНЕ!?
    А Хрватску заставу на прославу је носио један момак и питао сам га чему то, он је рекао да провоцирам мало Србе! Ја био ту,чуо,питао и вама причам.

samo ne znam kakva muda trebaju za donijet bilo koju zastavu, vala ako mogu unosit srpsku i to onaj cika sa bradom i drazom na ledjima, ne znam zasto ne bi mogli hrvatsku.
    a za toga momka sto velis da si ga cuo, prilicno jeftino smisljen argument, i vrlo efikasan za raspravu kada bi bili djeca, ali samo djeca!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

MODE, ja tebe volim... Dugujem ti pivo za ovu radost koju si mi priredio
    Last edited by avitanretla; 21-05-09 at 17:14.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sta je strucnjace? ponestalo argumenata "svi znamo"
    Nista se ti ne brini kompleski kao sindrom su davno opisani i najvaznije je da se od toga ne umire. Kazu da je u Kini bio neki incident na rkometnim utakmicama mora da je Lovcen kriv. Provjeri ono ko je izazvao incindent u Beranima da ti se djeca ne smiju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Grijesis i kad kazes da ih je neko slikao... Molim te, Hari Krisna je istinoljubiv covjek i on savrseno zna da to nije bio 'neko', vec klub navijaca Vojvodine, poznat kao 'Firma'. Kada veliki mag dobije novu viziju, a to ce se desiti skoro, jer on nije bilo ko, onda ce nam objelodaniti i koja je podgrupa 'Firme' napravila tu fotomontazu. Ko zna, mozda je sve radjeno pod dirigentskom palicom nikoga drugog do vodja 'Firme'... A Krisna, Hari Krisna, kasnije ce nam objelodaniti i kakva je bila uloga Bata Buturovica u svemu tome - na kraju mozda ispadne i da je on bio fotograf ili photoshop maestro u toj djavoljoj novosadskoj raboti.
    OOOOOOOO strucnjak pa opet laze??????. Sve i nize i nize. Nadji to o klubu navijaca dje sam to napisao .. hhahahhahahhaha e stvarno greota od tebe Reci nam kojim danom pises istinu da te pocnem citati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta je strucnjace? ponestalo argumenata "svi znamo"
    Nista se ti ne brini kompleski kao sindrom su davno opisani i najvaznije je da se od toga ne umire. Kazu da je u Kini bio neki incident na rkometnim utakmicama mora da je Lovcen kriv. Provjeri ono ko je izazvao incindent u Beranima da ti se djeca ne smiju
    Hari, o veliki Hari... Volio bih ti reci i PRLJAVI HARI, kao, da ti damo malo suroviji imidz... Ali, opet si ti istinoljubivi i skromni mag, uz ciji lik i djelo ne ide to 'prljavi'. Stoga, bices samo nas voljeni, dragi i idealizovani Hari! I zato, nas voljeni i cjelivani Hari, meni je jako zao sto takvoj velicini i takvom beskrupuloznom borcu za istinu i cinjenice moram reci, ali, eto, ne kaze se u 'Beranima'... Mi nemamo mjesto koje se zove Berani. Mozda si mislio na Berane? E, ako je to u pitanju, onda se kaze 'u Beranama'... I ne zahvaljuj mi se... Znam da sam ti malo pomogao, ali molim te ne zahvaljuj mi se, jer zapravo je meni cast kad mogu uciniti bilo sto za jednu gromadu i jednog istinoljupca kakav si ti, dragi moj Hari.

Hari, eto, dobro si mi otvorio oci da se od kompleksa ne umire. Vjerovao ili ne, ja sam vec bio izasao ispred kuce, prihvatio se lopate i poceo da kopam sebi raku... Grdno sam se prepao kad mi ti prezentova kolicinu kompleksa koje posjedujem u sebi, a ciji korijen i stablo cini Cetinje i Cetinjani. E, moj Hari, dobro mi to rece, ja bih vec sad lezao u dva metra zemlje, cekajuci sudnji cas i da me djavo uzme zbog svih kompleksa cija sam bio zrtva svih ovih godina.

Hari, volim te! :* Ti si moj prozor u svijet i moja savjest... Sto bih ja bez tebe, Hari moj voljeni? A ovako, sa tobom, ja, nakon toliko godina, kao kakav Odisej od podgorickih ulica, konacno nalazim svoj dom. Ja nalazim sebe. Hvala ti Hari, stvarno, moj zivot je konacno dobio smisao nakon ove spoznaje kakav sam ja ustvari... Ljubim te!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

OOOOOOOO strucnjak pa opet laze??????. Sve i nize i nize. Nadji to o klubu navijaca dje sam to napisao .. hhahahhahahhaha e stvarno greota od tebe Reci nam kojim danom pises istinu da te pocnem citati
    ... a ko оно четвртком шпија?!

Ја се извињавам, мора сам...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

MODE, ja tebe volim... Dugujem ti pivo za ovu radost koju si mi priredio
    Salji ga Hariju, ali na moj racun...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bogami, Hari, sad kad upoznah tebe, cini mi se da cu prvi put u svom zivotu poceti da govorim istinu... Kako je lijepo biti iskren. Uh, potpuno nova zivotna dimenzija! Jao, kako sam srecan... Hari, hvala ti za sve. Odusevljen sam tvojom pojavom, dragi moj Hari...

Izvini molim te... Nije bio klub navijaca Vojvodine, nego navijaci Vojvodine... Izvini, veliki i cijenjeni Hari, sto umalo ne naruzih tvoj cijenjeni lik i strucno djelo.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha
    Are you suggesting coconuts migrate?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nesto prifalilo rijeci O Veliki Hari...i mene si zainteresovao sa svojim znanjem i dometima o vaskolikoj vasioni i rukometu...moram ti priznat

Page 163 of 723 FirstFirst ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)