Page 162 of 723 FirstFirst ... 62112152158159160161162163164165166172212262662 ... LastLast
Results 4,026 to 4,050 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

E ok ... ako se Cetinjani stide uprave , kao sto se ovdje pricha .... Jer ne zelite da se stavi = izmedju cetinja i ta "tri lika" kako rekoste... Onda cemo da vidimo danas parolu predpostavljam sa vashe strane?
    Ajde da vidimo ...
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

e i da @ DIDI istina je da na utakmice KK Buducnosti ne idu Varvari organizovano ali na masu tekmi ima ljudi iz Varvara da gledaju i da podrze klub, tako da ne mozes osudjivati Cetinjane sto ce veceras doci da gledaju utakmicu , to je jednostavno ljubav!!!

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Killy View Post
    E ok ... ako se Cetinjani stide uprave , kao sto se ovdje pricha .... Jer ne zelite da se stavi = izmedju cetinja i ta "tri lika" kako rekoste... Onda cemo da vidimo danas parolu predpostavljam sa vashe strane?
    Ajde da vidimo ...
    Na Cetinju koliko znam nema nekog organizovanog navijanja jedino ako ce neko sam transparent iznijeti i okaciti ?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Na Cetinju koliko znam nema nekog organizovanog navijanja jedino ako ce neko sam transparent iznijeti i okaciti ?!
    upravo to, nemozes njima da pricas da prave trans kad nemaju ni navijace,

to su samo simpatizeri...nznm ni kako se zovu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovoliko price nije bilo ni kad je bilo najavljeno da ce rajo da stavi kartu 50 eura. I naravno da ne treba na osnovu uprave ocjenjivati Cetinjane.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    ako je htio (po njegovim rijecima, necu da ulazim koliko su istinete, al uprava rk lovcena nije demantoval to) za dzabe da igra za rk lovcen
    Bice ljudi imaju trenera,pa im ne treba drugi,makar radio i dzabe.

Quote Originally Posted by Podgorichanin View Post
    Meni je u cijeloj ovoj prici najzalije RK Lovcen za kojeg sam devedesetih od srca navija i koji je uz KK Buducnost bio najbolji reprezent CG sporta i Crnogorske drzave
    Dok se i ne sjecam nesto da je iko navija i znao za RK Buducnost dok im je uprava odrzavala sastanke u lokalnoj prcvi uz aperativ od 3l piva svaki dan,dok su tavorili u drugu ligu itd itd
    Tako je,i osvojio do tad neosvojeno u Crnogorskom rukometu.

Sto se tice Buducnosti,ocigledno je gazda odlucio da pocne da sipa u muski klub,posto sipanje u zenski nije dalo neke zapazenije rezultate.
    Last edited by Sidewinder; 21-05-09 at 10:47.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    upravo to, nemozes njima da pricas da prave trans kad nemaju ni navijace,

to su samo simpatizeri...nznm ni kako se zovu...
    Ima jedna mala grupica, "Orlovi", ali to su srednjoskolci uglavnom, koje sigurno ne mozes zvati ultrasima. Kod nas se dolazi, svako za svoj gros.. Nista organizovano. I onaj transparent koji se pojavio za prosli mec, niko nije ocekivao, niti imao pojma da ce biti tamo. Samo smo ga nasli kad smo usli u dvoranu...
    Last edited by trojkam; 21-05-09 at 11:04.
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Mislim da obije strane imaju podjednako pravo ovdje da se ljute. Ako se dobro sjecam Varvari su na stadion , na utakmicu fudbalskog sampionata, davno prosle god jos , sa pesmom Ajde Cetinje ...... se nama..... , ili Cetinje je selo selo nerazvijeno. Naravno reakcija je odmah stigla i to grdna vala da ne moze grdja. Mislim da Cetinjani ne mrze Podgoricane, vec jednostavno mrze Buducnost zbog toga sto ,po njima , Buducnost=vlast. A nakon sto je svasta obecano prijestonici poslije referenduma potpuno shvatam gnijev. Ipak Varvari su potpuno pogresni ljudi za svadju jer oni su takodje bili toliko puta zrtve represije . Zao mi je sto se ovakve stvari dogadjaju , pa CG je toliko mala da bi trebalo svi svakog da znaju i da se druze a ne da se svadjaju na svakom koraku. Nema sporta ni saveza gdje nema tuce ili svadje, od dziu dzicua, fudbala stonog tenisa ,rukometa jedino u ovim sportovima gdje ima samo jedan klub e tu je mirno , jos jednom /me se stidi CG sporta
    Takodje da dodam da Varvari nemaju sto da se ljute na Cetinjane zbog odluka uprave, sto kazu Ben Dover i trojkam ta uprava jedva da smije doci na tekmu bez milicije.......
    sto se pjevalo prije toga varvarima, kako ste se ponasali cetinjska publiko? ista ona izgleda sto posjecuje utakmice fk lovcena i rk lovcena, kako? sta se pjevalo nama?
    vi mozete da provocirate kad vam se vrati provociranjem, onda su to krvoloci koji mrze sve cetinjsko, e da oprostis nije tako, varvare zanima samo buducnost, ne mrze nikog, al isto tako nece dati na sebe, a sto se tice provokacija one su provokacije, da se protivnicka strana iznervira i dekoncetrise, ili igrac, ili komplet ekipa, nekad to radimo pjesmama o buducnosti, podgorici, a nekad prozivajuci drugi tim, al u vecini slucajeva kad smo prozivali drugi klub/igraca bilo je to radi odgovora na njihovu provokaciju

upravu spasavaju policajci, dok god budete isli na utakmice u velikom broju do tad ce i bit te uprave, jer samim vasim dolaskom odobravate ovo sve navedeno, ja ovo ne pricam samo iz ove 2 utakmice rukometne, docekivana je isto ovako i kk buducnost kad je kk lovcen bio jak uzajednickoj ligi, losi ste domacini uvijek bili pogotovo na rukometnim mecevima, znam jer mi je neko iz familije bio dugogodisnji radnik jednog rukometnog kluba iz vojvodine koji su, gle cuda, sacinjavali dosta cgorava, pa su im lomljene ruke prilikom pozdravljanja prije meca, da ne pricam sto se desavalo u toku utakmice ili ne daj boze na tribine sto se sve pricalo meni i mojoj familiji,
    tako meni ne mozete mazat oci o gostoprimstvu!!!

meni je najzalije sto jedan jebeni sportski dogadjaj pretvara ljude u zivotinje, uzasno
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Ja prvi imam samo rijeci hvale za PG i Podgoricane.
    A nama je Lovcen svetinja kad se igra protiv bilo koga.

I kao sto Ben Dover kaze, upravu cuvaju policajci od Cetinjana. Mozda ste i culi "stihove" koji su namijenjeni njemu i njegovo porodici.. Veoma inovativni

A vama opet kazem, svaka cast na tituli, samo da se vasi momci potrude sto bolje da urade u Evropi. Mi smo jedan mizeran dio Evrope (kvantitativno), i treba zajedno da se drzimo. A ne da se dijelimo..
    pa jel bog dao da bude dosta jakih rukometnih ekipa, jacha je liga, bolje cemo moci protiv drugih kad izadjemo nedje van da igramo, ja to isto pricam za fudbal, sto vide pretendenata (postenim igrama da se razumijemo) to bolja liga, vise gledalaca vise uzivanja
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    A nama je Lovcen svetinja kad se igra protiv bilo koga.
    Ovo bi bilo bolje da si samo rekao u prvom licu... Jer, da je svima 'Lovcen svetinja kad se igra protiv bilo koga', na fudbalskim utakmicama protiv Koma, Zete, Rudara itd. i sl. ne bi bilo 200, a protiv Buducnosti redovno 1.000-2.000...

Quote Originally Posted by Podgorichanin View Post
    Dok se i ne sjecam nesto da je iko navija i znao za RK Buducnost dok im je uprava odrzavala sastanke u lokalnoj prcvi uz aperativ od 3l piva svaki dan,dok su tavorili u drugu ligu itd itd
    Ova prica o 'tradiciji' i sl. pomalo ide na nerve... Lovcen jeste u muskom rukometu najtrofejniji nas klub, medjutim, ovdje ljudi toliko potcjenjivacki govore o Buducnosti, da je to nevjerovatno... Da nijesam svih ovih godina pratio sport, na osnovu takvih prica, dojmio bih da je Buducnost tokom citavog svog postojanja bila ubjedljivo najgori klub u zemlji.

E, pa, prije nego se opet potegne druga liga i sl. stvari, podsjeticu da je Buducnost svojevremeno, u nesto vecoj Jugoslaviji nego je mladje generacije pamte, bila cak i jedini rukometni prvoligas - mozda neko zna, recimo, sezonu kada je u 'Moracu' dolazio Partizan sa aktuelnim trenerom Zagreba CO i velikim rukometasem Senjaninom Maglajlijom, koji tada, kao mlad igrac, nije imao dozvolu za nastup, pa se oko tog susreta dizala velika prasina...

A i u 'novoj' Jugoslaviji, takodje je Buducnost igrala u prvoj ligi, kada su za nju, izmedju ostalih igrali Muratovic, Bakic... I put do prve lige, opet, tada i nije bio tako lak - igrali su u najtezoj drugoligaskoj grupi, zajedno sa Rudarom, Epoksidom, Rasom i sl. (tradicionalno jake rukometne sredine, krcate dvorane), a za Buducnost je otezavajucu okolnost predstavljala i cinjenica da nije bila jedini podgoricki klub - tada je u istoj konkurenciji djelovao i RK Studentski centar, koji je na tabeli uvijek bio stabilan...

Stoga, mislim da bas i nije primjereno govoriti o Buducnosti kao da su kakvi Komovi iz Andrijevice... Lovcen je trofejniji, bio je krajem proslog i pocetkom ovog vijeka bolji, ali nije ni Buducnost bila toliko jadna tokom svoje istorije kakvim je mnogi, a prije svega UO RK Lovcen putem svojih saopstenja, zeli predstaviti.

O cijeni ulaznica ne treba komentarisati bas nista... To dovoljno govori iskljucivo o ljudima iz UO RK Lovcen, kao i o ljudima iz Prijestonice Cetinje, koji ucestvuju u organizaciji turnira. Vec smo navikli da je u nasem sportu moguce i nemoguce, pa nas valjda nista vise ne moze iznenaditi...

Pozdrav!

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I jos nesto, kad smo vec kod UO RK Lovcen i njihovog djela i lika... Prije par dana, mijenjajuci TV kanale, slucajno naletim na nekog njihovog predstavnika, koji govori (parafraziram): 'problem je do Berana i Podgorice, jer oni prave izgrede jedino kad Lovcen dodje tamo i samo nam tamo prekidaju utakmice i napadaju nas...' i 'mi imamo najkorektniju publiku i najbolju organizaciju utakmica, to ce svako kazati...'

Ja ne znam sto je to i ko ima problem sa kime, ali definitivno mislim da nije problem do Berana i Podgorice... Ili je onda, svojevremeno, problem bio i do Pljevalja. Pa je, takodje, bio problem i do Beograda. Pa i do Sapca. Pa cak i do Lisabona! Znaci, svi oni imaju problem sa Lovcenom... E, mislim da je ta prica postala smijesna... Gdje god da su gostovali, uvijek su imali po jednog ili vise 'Markovica', ljudi kojima nije mjesto na sportskom terenu, uvijek su bili incidentni, i nakon svega, oni lagano porucuju 'problem je do Berana i Podgorice' i 'mi nijesmo nista krivi'...

O najkorektnijoj publici i najboljoj organizaciji utakmica... Ja se sjecam, a nadam se i svi vi, predreferendumskih dana i jedne od posljednjih rukometnih utakmica u drzavnoj zajednici (moguce i posljednjoj). Na Cetinju je igrala Vojvodina... Prvo, batine i maltretiranje koje su rukometasi iz Novog Sada dozivjeli na toj utakmici, ne vidjaju se ni u arenama namijenjenim za borilacke sportove... Drugo, ista utakmica, 'mirnodopski' i 'kosmopolitski' poklici 'Ubij, ubij, ubij Srbina' i 'Srbe na vrbe' (sve je zabiljezeno i putem TV prenosa), mozda najbolje govore o 'najkorektnijoj publici' i 'najboljoj organizaciji utakmica'... O cetinjskoj publici mogu reci i to da su se svojevremeno digli da navijaju za Odbojkaski klub Buducnost (!), takodje prije referenduma, pa su, iako mi do dan danas nije jasno zasto, masovno dosli na finale plej-ofa protiv Vojvodine, u 'Moracu', sa sve hrvatskom zastavom (?!)... Tako da cetinjska publika, koliko god ih glorifikovao meni neznani covjek sa TV-a, nije nimalo naivna, a zasigurno nije ni olicenje korektnosti.

Kada i ako ikada UO RK Lovcen spozna da pored svih tih nerjesivih rukometnih problema i azdaja koje jedu malu djecu po komsiluku, ipak imaju probleme i u svom dvoristu, a potom priznaju to, pa se jednog dana mozda i uhvate u kostac sa istim, tek tada cemo moci da pricamo o boljitku rukometa i zdravom odnosu i rivalstvu izmedju sudionika prvoligaskog takmicenja u tom sportu.

Pozdrav!
    Last edited by M_O_D_E; 21-05-09 at 12:09.

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs down

takodje prije referenduma, pa su, iako mi do dan danas nije jasno zasto, masovno dosli na finale plej-ofa protiv Vojvodine, u 'Moracu', sa sve hrvatskom zastavom (?!)...

Bili su ignorisani i od Varvara i od ostalih posmatrača...
    Na svako skandiranje , koje je bilo klasično političko, dobijali su zvižduke...
    Obukli su ih( sve organizovano) , dali im zastave...
    Niko od njih nije gledao utakmicu i odbojku , samo je bio cilj crnogorčenje i ,, podrška" Novosađanima...
    Dobili su što su zaslužili- zvižduke i prezrenje.
    Političkom folkloru nije mjesto u sportu...
    Najinteresantnije je da obična publika , koja je sigurno podržavala nezavisnost( većina) i jedva čekala referendum najviše im je okrenula leđa...
    Mislim da treba jednom za vazda likove koji uništavaju sport staviti pred svršen čin.
    jednostavno Budučnost ne treba igrat finale kupa Crne Gore jer su njeni navijači sramnom cijenom karte onemogućeni da dođu na utakmicu i vode svoj tim.
    Jedino mi nije jasno kako će Cetinjani platiti 40 eura za ulaz u dvoranu jer ovo nije prvenstvena utakmica gdje su oni domaćini i gdje postoji poseban tretman za gosta.
    Ovo je finale kupa u kojem je igrom slučaja domaćin grad Cetinje ali u kojem svi MORAJU imati isti , jednaki položal!
    Kratko, bojkot!
    Ako ga ne bude, daćemo podršku onima koji srame cijelu Crnu Goru i bićemo ismijani jer smo prihvatili učestvovati u cirkusu...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kako se ti nalupeta sve ti prosto.
    Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post
    .. Gdje god da su gostovali, uvijek su imali po jednog ili vise 'Markovica', ljudi kojima nije mjesto na sportskom terenu, uvijek su bili incidentni, i nakon svega, oni lagano porucuju 'problem je do Berana i Podgorice' i 'mi nijesmo nista krivi'...
    Niko odje ne tvrdi da su nedje andjeli, a nedje vragovi, ali ako ti okrivljujes Markovica za incindet u Podgorica onda je uzaludna bilo kakva prica s tobom, ali neka si zdravo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post

Niko odje ne tvrdi da su nedje andjeli, a nedje vragovi, ali ako ti okrivljujes Markovica za incindet u Podgorica onda je uzaludna bilo kakva prica s tobom, ali neka si zdravo.
    Ja uopste tog lika ne pominjem u kontekstu podgorickog incidenta, a ni oko beranskog - iako je u oba bio jedan od najratobornijih... Rijec je o sportskim manirima, ponasanju i kulturi... A svi veoma dobro znamo kakvo je njegovo ponasanje.

I ne znam oko cega sam se nalupetao? Eto, mozda bi opovrgnuo bilo koju tvrdnju iz prethodna dva posta - bilo koju...?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post

sportisti trebaju da su ljudi na koje ce mladi da se ugledaju, dje je frka sa rk lovcenom markovic je tu, a izvrstan je rukometas bas
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Talking

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    sportisti trebaju da su ljudi na koje ce mladi da se ugledaju
    Nalik Goranu Djukanovicu.
    Last edited by Sidewinder; 21-05-09 at 13:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Nalik Goranu Djukanovicu.
    Upravo!
    I nikad necu zaboravit utakmicu OK Buducnost - OK Vojvodina.
    Dosli Varvari i dosla Firma(navijaci Vojvodine,ko ne zna).
    Mi smo bili u dosta korektnim odnosima sa Firmom, dakle nikakvo bratimljenje i nikakvo napadanje, zbog masu stvari, nego da ne skrecemo sa teme.
    I ulazi 100injak `momaka`?! sa Crnogorskim zastavama i sa jednom koja je bola u oci SVE posjetioce u SC Moraci, HRVATSKOM zastavom!!!(Kasnije pretucen od strane Varvara koliko se sjecam...)
    Koliki treba da bude to mozak da to donese?! KRE.TEN!
    I tu Firmasi iznenadjeni i nas jedan clan je otisao i objasnio im o cemu se radi, i pocelo je da se pjeva, CITAVA HALA, ponavljusa VOJVODINA - NOVI SAD... itd i sa njima zajedno Naprijed Plavi.
    To vam nikad zaboravit necu.
    Crnogorac sam, ali takav kao vi!? nisam sigurno...
    I da, ono vezivanje CG i HR zastave na Cetinje na dan proslave nezavisnosti. PIIIH.
    Uglavnom, postaje CETINJE DOLINA KOMPLEKSA.
    Prijatno.
    DIDI nemoj mi brisat ovo...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Kako se lijepo pricate blagosh,blagosh... Sto je ovo odje sad? Sudi se Cetinju i Cetinjanima? Fatate se prica iz "istorije" ma cudo jedno kako niko ne spominje skandiranja Lovcenu na kojekakvim gostovanjima sirom nekadasnje drzave pa nije valjda da je Lovcen svuda zapoceo ovo sto vi sada pricate,pa ima i nas koji smo gledali tv i prenose kojekakve. DIDI kaze da je Buducnost bila rukometni klub jos u onoj "staroj jugi" sto je sasvim tacna informacija,takodje je i Lovcen najstariji fudbalski klub u CG i jedan od nasjtarijih klubova u bivsoj drzavi(mislim da je samo Hajduk bio stariji klub)i sto sad sa tim?
    . Kakve sad ima veze ima referndum u CG i zastave sa referenduma sa svim ovim nikako da shvatim.

Kad vec pricamo o svemu i svacemu zasto ne bih i ja onda o svemu trabunjao samo ne o sportu...
    Cetinje je sistematski unistavano decenijama i nije prestalo do dana danasnjeg,i onda se zacudite zasto revolt na neke stvari,eto vam vasa dicna Buducnost volite je,eto vam i Zeta i Decic i njih volite ili oni mozda nijesu iz istoga grada!?! Pa kako da budete realni u vezi sa nama kad ni u svom gradu niste na "nivo-u" a prebacate nesto Cetinju,vidis trn u oku drugoga a ne vidis "balvan"u svom oku? Nemamo kazete organizovane navijace pa zar to znaci da ne znamo navijati od srca??? Zar treba da se poziva na sva zvona kad je utakmica voljenog kluba, sto tu ima da se organizuje i chuda chine. Pricate nesto o tome kako navijaci sa Cetinja ne idu skoro nidje i ako podju dodje ih 100 ili 200,pa gospodo kolko je vas islo u bivsoj jugi na gostovanja,kada je osnovana jugoslovenska iga fudbala,kosarke,rukometa a kada ste vi kao navijaci osnovani???? Nakon koliko decenije ste se organizovali dali bi neko bio voljan da tu informaciju saopsti? Cetinje je bilo i prije nas svih i bice dace Bog i poslije nas svih sa svim svojim vrijednostima i manama.
    Eto toliko od mene ovaj put i ukoliko se neko nasao uvrijedjen u vezi bilo cega zelim da kazem da to nije bila namjera.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrino-ct View Post
    u cg i zastave sa referenduma sa svim ovim nikako da shvatim.

Kad vec pricamo o svemu i svacemu zasto ne bih i ja onda o svemu trabunjao samo ne o sportu...
    Cetinje je sistematski unistavano decenijama i nije prestalo do dana danasnjeg,i onda se zacudite zasto revolt na neke stvari,eto vam vasa dicna buducnost volite je,eto vam i zeta i decic i njih volite ili oni mozda nijesu iz istoga grada!?! Pa kako da budete realni u vezi sa nama kad ni u svom gradu niste na "nivo-u" a prebacate nesto cetinju,vidis trn u oku drugoga a ne vidis "balvan"u svom oku? Nemamo kazete organizovane navijace pa zar to znaci da ne znamo navijati od srca??? Zar treba da se poziva na sva zvona kad je utakmica voljenog kluba, sto tu ima da se organizuje i chuda chine. Pricate nesto o tome kako navijaci sa cetinja ne idu skoro nidje i ako podju dodje ih 100 ili 200,pa gospodo kolko je vas islo u bivsoj jugi na gostovanja,kada je osnovana jugoslovenska iga fudbala,kosarke,rukometa a kada ste vi kao navijaci osnovani???? Nakon koliko decenije ste se organizovali dali bi neko bio voljan da tu informaciju saopsti? Cetinje je bilo i prije nas svih i bice dace bog i poslije nas svih sa svim svojim vrijednostima i manama.
    Eto toliko od mene ovaj put i ukoliko se neko nasao uvrijedjen u vezi bilo cega zelim da kazem da to nije bila namjera.
    Има везе са референдумом, јер сте менталитет каквог ниђе нема, хрваЦке заставе вежете са ЦГ. Него, небитно.
    А то за навијаче.
    Варвари су основани 1987. године званично под тим именом.
    Стадион је увијек био пун и то вјероватно знаш, тако да то немој да помињеш.
    Најстарији клуб у ЦГ јесте Ловћен и то поштујем. Али да је само Хајдук старији, то си се зајебао, у Србији макар имаш 10ак клубова који су старији.

Системско унитавање Цетиња јесте, али да сте и ви ту криви, ИТЕКАКО ЈЕСТЕ!
    Прочитах неђе не волите Будућност јер је `власт`, то капирам као `режимски клуб`.
    Момак, ко на Цетиње влада?
    Жалите се да немате динара, а по вас бијели дан сте на џаду...
    Вас свако напада.
    Како неће?! Кур.чите се свуђе ђе одете. Ми јесмо препотентни, али вама да Бог лично сиђе са неба рекли би му `ајде бјежи живота ти...ко си ти!?` БОГ! `Па што сад с тим...`
    Замишљам...

Спуштите лопту, `све с народом` веле...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    Upravo!
    Nadam se da se salis.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Nadam se da se salis.
    Zar si sumnjao!? o.O
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    4,225
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Sad smo se vratili malo vise unazad i na odbojkasku utakmicu. Chini mi se da je u grupi navijaca koja se spominje sa odbojke ponajmanje bilo Cetinjana (o ovome je vec ranije bilo rasprave tako da je sada bespredmetno ici u dalju analizu). I dokle god ljudima ovdje bude smetala CRO zastava necemo daleko odmaci...

Sto se tice RK Buducnost M_O_D_E spominje neka druga vremena koja nazalost nece gospodu koja su sada $ela na chelo kluba nauchiti nichemu. Pa za ne bi trebalo uloziti i u najmladje kategorije. u Podgorici, pogotovo npr na Zabjelu je u posljednjih nekoliko godina prisutno dosta djecaka koji imaju talenta za rukomet (Mugosa, Kostic, Mikovic, Misurovic...) i koji su kasnije nazalost prepusteni sami sebi. Pa da bi dosli novi Muratovic, Bakic... potrebno je poceti od najmladjih kategorija sistematican rad a ne ukrkati pare u seniore i to je to. To nisu velika ulaganja a plod rada je ogroman. E kada u upravi (ne samo MRK Buducnost) bude i neki profesor fizicke kulture koji je tu da zaista radi onda cu povjerovati da klub ima dugorocnu viziju/strategiju. Tada rezultati dolaze sami po sebi...
    A nocas, vidjecemo...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E, odluta se s pricom...

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Fatate se prica iz "istorije" ma cudo jedno kako niko ne spominje skandiranja Lovcenu na kojekakvim gostovanjima sirom nekadasnje drzave pa nije valjda da je Lovcen svuda zapoceo ovo sto vi sada pricate,pa ima i nas koji smo gledali tv i prenose kojekakve..
    Da, inace, to je fenomenologija vezana za Lovcen - samo njima skandiraju svasta, a ostalim ekipama - boze sacuvaj... Pa, ja ne znam sto onda da kazem, recimo, za Buducnost - u Beranama su '******', u Pljevljima 'siptari', na Cetinju 'cigani'... I sto bi po tvojoj logici trebalo da rade nasi igraci? Da krenu da se biju zbog toga sto im se skandiraju takve stvari? Uostalom, napomenuh ranije sto se skandiralo na Cetinju svojevremeno, a to je jedna uvreda najvece moguce vrste...

takodje je i Lovcen najstariji fudbalski klub u CG i jedan od nasjtarijih klubova u bivsoj drzavi(mislim da je samo Hajduk bio stariji klub)
    Klasicna neistina...

Kakve sad ima veze ima referndum u CG i zastave sa referenduma sa svim ovim nikako da shvatim.
    I te kako ima veze, vjeruj mi. Jer kada clan uprave tvog kluba izadje pred kamere i laze cijelu drzavu o tome kako Lovcen ima najkorektniju i najbolju publiku i kako uvijek ima najbolju organizaciju meceva, onda cisto treba dati par primjera koji pokazuju da je ta tvrdnja jedna smijurija...

Cetinje je sistematski unistavano decenijama i nije prestalo do dana danasnjeg,i onda se zacudite zasto revolt na neke stvari.
    Sa Cetinjanima se ovdje ne moze ni prozboriti da oni ne pocnu o unistenju? Ko vas je unistio? Blazo Jovanovic, sto ga jedan od vas pominja na nekoj drugoj temi, sto ste u njihovo vrijeme bili jedan od najprosperitetnijih gradova u Crnoj Gori?! Ili ste za takvu situaciju mozda krivi isti vi, na celu sa vasim vrlim gradskim ocima, pocev od Parace do Jankovica, pa sve do onih koji vam na CT glatko dobijaju svake izbore?! Ne patetisi, da te zamolim...

eto vam i Zeta i Decic i njih volite ili oni mozda nijesu iz istoga grada!?! Pa kako da budete realni u vezi sa nama kad ni u svom gradu niste na "nivo-u" a prebacate nesto Cetinju,vidis trn u oku drugoga a ne vidis "balvan"u svom oku?
    Nebuloza... Ili mislis da je 'balvan' u oku Beograda sto ljudi ne vole podjednako CZ i Partizan, da je 'balvan' u oku Sarajeva sto ljudi ne vole podjednako Zeljeznicar i Sarajevo...?

Pricate nesto o tome kako navijaci sa Cetinja ne idu skoro nidje i ako podju dodje ih 100 ili 200,pa gospodo kolko je vas islo u bivsoj jugi na gostovanja,kada je osnovana jugoslovenska iga fudbala,kosarke,rukometa a kada ste vi kao navijaci osnovani????
    Ja ne znam gdje je tih 100 ili 200 navijaca sa Cetinja, kad dobar dio Lovcenovih utakmica kuci ne posmatra toliko ljudi...? Simpatizeri Lovcena ocito jedino idu u Podgoricu, posto ih na tribinama oko drugih terena nikako ne primjecujem... Ostalo ce ti bolje reci 'varvari'.

Cetinje je bilo i prije nas svih i bice dace Bog i poslije nas svih sa svim svojim vrijednostima i manama.
    I ja kazem...

Zivio!

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Zar si sumnjao!? o.O
    A sho` znam

Прочитах неђе не волите Будућност јер је `власт`, то капирам као `режимски клуб`.
    Kapiram i ja,jer od kad ih finansira ko ih finansira,mnogo manje su mi dragi,iskreno.
    I fudbalere,a i rukometase.
    Makar rukometasi idu, napreduju,dok fudbaleri nazaduju,i to dobro.
    Nazalost.

Nego ojdoh u `off

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    Sad smo se vratili malo vise unazad i na odbojkasku utakmicu. Chini mi se da je u grupi navijaca koja se spominje sa odbojke ponajmanje bilo Cetinjana (o ovome je vec ranije bilo rasprave tako da je sada bespredmetno ici u dalju analizu). I dokle god ljudima ovdje bude smetala CRO zastava necemo daleko odmaci...

Sto se tice RK Buducnost M_O_D_E spominje neka druga vremena koja nazalost nece gospodu koja su sada $ela na chelo kluba nauchiti nichemu. Pa za ne bi trebalo uloziti i u najmladje kategorije. u Podgorici, pogotovo npr na Zabjelu je u posljednjih nekoliko godina prisutno dosta djecaka koji imaju talenta za rukomet (Mugosa, Kostic, Mikovic, Misurovic...) i koji su kasnije nazalost prepusteni sami sebi. Pa da bi dosli novi Muratovic, Bakic... potrebno je poceti od najmladjih kategorija sistematican rad a ne ukrkati pare u seniore i to je to. To nisu velika ulaganja a plod rada je ogroman. E kada u upravi (ne samo MRK Buducnost) bude i neki profesor fizicke kulture koji je tu da zaista radi onda cu povjerovati da klub ima dugorocnu viziju/strategiju. Tada rezultati dolaze sami po sebi...
    A nocas, vidjecemo...
    Ne smeta meni hrvatska zastava i na nju gledam kao i na bilo koju drugu - cak i sa vise simpatija, jer je rijec o susjedima moje drzave... Ali, ajde mi kazi ti sad da li je normalna pojava da grupa CETINJANA dolazi u PODGORICU da navija za BUDUCNOST protiv VOJVODINE koja je iz SRBIJE sedam dana uoci REFERENDUMA sa HRVATSKOM ZASTAVOM?

Oko drugog dijela se slazem u potpunosti...

Pozdrav!

Page 162 of 723 FirstFirst ... 62112152158159160161162163164165166172212262662 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)