nek se veseli onaj koji i placa dodatne kanale, ja jok![]()
Od 1. juna Cinemax 2 kanal ce bit uvrsten u ponudu hbo/cinemax paketa bez dodatne naknade sto ce i ovi nasi t-comovci sigurno ubacit a ono sto mi hocemo Bog samo zna. Eto novi kanal da se veselimo pola godine![]()
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
nek se veseli onaj koji i placa dodatne kanale, ja jok![]()
(nečitko)
Evo na ovom sajtu - http://mportal.com.hr/jumpto.asp?ref...cat=83&id=4041 vidi se kako je to Max tv napravio aplikacije , pa slika u slici , vremenska prognoza i tportal.hr(kod nas CDM ali mnogo lose uradjen) i sve apikacije sto se fale sa njima su ocajno uradjene ! O novim kanalima predlazem da vise ne pitamo jer oni ni ove sto imamo, ako nam ih ne ukinu ,nijesu u mogucnosti da nam omoguce da gledamo sa dobrom slikom. Tu mislim na KATASTROFALNU sliku na tv Nova , slika je ocajna i dobra je slika bila ona bez txt i izgleda da je ta isla preko satelita a ovu t-com "uvozi" antenama preko HN .
Ne vjerujem, jer signal TV Nove sa obične antene u HN je PERFEKTAN (neku veče sam gledao kod prijatelja). Jednakog kvaliteta kao i bilo koji drugi KVALITETAN program sa Extra-TV-a.
Ja mislim da oni ubacaju neki kod/signal u signal nova tv, kojim nas hipnotisu da i dalje budemo njihove musterije, a one pruge i linije sto se pomjeraju preko ekrana se usklade fino s tvojim mozdanim talasima, tj., dovede mozdane talase na zeljenu duzinu/drekvenciju/amplitudu i mi tada u polusvjesnom stanju gledamo kanale loseg kvaliteta slike i mislimo da nam dodaju kanale, kad ih, u stvari, oni oduzimaju. Ja ne gledam vise ni novu ni in ni pink
![]()
Last edited by =]Vlado[=; 20-05-09 at 12:41.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Da li je koincidencija ili ne, ali kad je pokvarena slika na novoj tv preko extra tv, tada je obicno jako losa slika i preko zemaljske antene kojom hvatam novu tv. Inace, odgovara mi txt koji je pusten na rts2, hrt2 i nova tv.
Ovo novo sucelje i nove mogucnosti na max tv-u izgledaju zaista mocno. Pa zar moramo u svemu i uvijek da zaostajemo?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Umije li mi ko objasnit ovu akciju sa PS3 za 60ak eura, koliko mogah da pročitam?
(vezano za ExtraTV)
hehehe ma kakve 60 eura, nego ako imas adsl onda ti je do 60 eura jeftinije!!!
Ehehe, milo mi je sto ste se izezali tako fino sa mnom... kako je...
@pumba, hvala ti, zakacio sam to negdje u prolazu pa nisam shvatio najbolje o cemu se radi..
Sale...ja da pitam sto je sa slikom na RTCG...tacnije kad su sportski prenosi...sinoc vaterpolo katastrofa...nisu se mogli igraci od vode razlikovati...danas formula 1 nije moglo da se cita sto pise na grafici...mada ovo je jos od ranije slucaj...dok takvih problema nema na HRT-u..pa sam oba desavanja preko njih pratio...istoa tako slika na rtcg preko obicne antene je potpuno ok...
Sta je zapelo sa Cafe del Montengrom? Vec 3-4 dana nikako se ne moze uci na tu stranicu preko extra-tv-a. A bas mi je bila prakticna i svakodnevno bih je prelistao, jer domace tv stanice nemaju teletekst sa raznovrsnim informacijama.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Bump!
Ocemo nove kanale:
EUROSPORTHD
SPORTKLUB
DiscoveryHD
Zblja, stvarno je vrijeme vise. SPORTKLUB , EUROSPORTHD.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Oće to svaki od nepunih 20.ooo korisnika t-coma !!! Imamo ubjedljivo najgoru ponudu kanala od svih(total,bbm,m-kabl,elta mont) ali zato imamo strasne aplikacije, fali nam skoro desetak kanala (sport klub,sport klub+ , rtl hr ,viasat history,viasat exporer,history,travel,motors tv,film+,ultra....) a da HD kanale ne spominjem ....
Ne spominji![]()
Last edited by =]Vlado[=; 27-05-09 at 13:48.
Skoro kao Njegos. Samo sto je on bio na CT, a ti si u NK.
Last edited by Scepan; 27-05-09 at 13:50.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks