Page 152 of 1169 FirstFirst ... 521021421481491501511521531541551561622022526521152 ... LastLast
Results 3,776 to 3,800 of 29217

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako smijes da kazes za Federera da nije gospodin?!?!? Daj ne zajebaj,iako ja navijam za Nadala, mora se priznat Federeru da je veliki igrac, i veliki cojek! Novak je isto veliki igrac, i dobar momak,ali ponekad zna da me iznervira, posto zna bit dosta prepotentan, to mi bas ide na qr**!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja navijam za TENIS.Uvijek sam vise uzivao gledajuci Fedexove majstorije nego Noletove i Nadalove..jednostavno cho'ek je umjetnik i moram da navijam za UMJETNOST,a ne za Nadalovu fizicku spremnost...Sto se tiche Nola,ima i jedno i drugo,ali opet nije UMJETNIK.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Quote Originally Posted by umek View Post
    Kako smijes da kazes za Federera da nije gospodin?!?!? Daj ne zajebaj,iako ja navijam za Nadala, mora se priznat Federeru da je veliki igrac, i veliki cojek! Novak je isto veliki igrac, i dobar momak,ali ponekad zna da me iznervira, posto zna bit dosta prepotentan, to mi bas ide na qr**!
    Pa upravo iz onoga sto sam naveo,da ne bude zabune nikada nijesam rekao nista protiv njega kao tenisera,u tom slucaju bi bio potpuno LUD
    Pa je li tebi gospodsko i dzentlmensko ponasanje,kad ON u finalu W 2007. protiv Nadala,zakuca jednu loptu, na sred osnovne linije , okrene se put Rafe i kaze PROVJERI OVU:mad: ,iznerviran sto je Nadal 2-3 put pogodio challenge
    Last edited by Jakuza; 18-05-09 at 11:04.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što je zanimljivo gledat ođe kako se neki od vas preseravaju i prosipaju ka ***** ,a nemate pojma izuzev nekih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Pa upravo iz onoga sto sam naveo,da ne bude zabune nikada nijesam rekao nista protiv njega kao tenisera,u tom slucaju bi bio potpuno LUD
    Pa je li tebi gospodsko i dzentlmensko ponasanje,kad ON u finalu W 2007. protiv Nadala,zakuca jednu loptu, na sred osnovne linije , okrene se put Rafe i kaze PROVJERI OVU:mad: ,iznerviran sto je Nadal 2-3 put pogodio challenge
    HAHAHA,to je kralj E ja se sjecam da je Nadal jednom na RG 2007 izbrisao trag od lopte koja je bila dobra.
    Last edited by Zodiac; 18-05-09 at 11:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bas bi bilo interesantno kad bi se moglo provjeriti koliko vas koji ovdje pisete je uzelo reket u ruke i prebacilo bar loptica preko mreze. Zato odavno ne ucestvujem u diskusijama na ovoj temi (nazalost) jer ovo je tuzno sto neki pisu...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    HAHAHA,to je kralj E ja se sjecam da je Nadal jednom na RG 2007 izbrisao trag od lopte koja je bila dobra.
    Ne znam razumijemo li se dobro,oces da kazes da je namjerno izbrisao trag,da ne bi moglo da se provjeri je li lopta bila dobra,posto Nadal uvijek izbrise trag kad je lopta dobra

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    96
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    bas bi bilo interesantno kad bi se moglo provjeriti koliko vas koji ovdje pisete je uzelo reket u ruke i prebacilo bar loptica preko mreze. Zato odavno ne ucestvujem u diskusijama na ovoj temi (nazalost) jer ovo je tuzno sto neki pisu...
    onda ne bi trebao da postoje sledeci topici:
    o formuli, jer niko od nas nije sjeo u formulu,
    motogp - takodje,
    a mogli bi slobodno i svi topici o fudbalu, jer kad je neko od nas igrao u italijanskoj prvoj ligi, spanskoj primeri, engleskoj Premier pa da moze da prica o njoj??

nego, back ON topic - nadal je juce za jednu lopticu rekao da je aut, a pogodila je liniju

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by darijan View Post
    onda ne bi trebao da postoje sledeci topici:
    o formuli, jer niko od nas nije sjeo u formulu,
    motogp - takodje,
    a mogli bi slobodno i svi topici o fudbalu, jer kad je neko od nas igrao u italijanskoj prvoj ligi, spanskoj primeri, engleskoj Premier pa da moze da prica o njoj??

nego, back ON topic - nadal je juce za jednu lopticu rekao da je aut, a pogodila je liniju
    ne radi se o poznavanju sportova, nego o bjesomucnom laznom moralisanju ljudi koji su nekoga skloni da osude zbog nekih izjava, pri tom ko zna kakvog su moralnog sklopa oni sami. Federer i Nadal su i sportske i moralne gromade. Uporedite ih sa drugim sportistima, sta rade Ferguson, Murinjo i Benitez, samo se pljuju po medijima, pa ih niko zbog toga ne osudjuje. Legendarni Jordan je x puta uvrijedio svoje saigrace i protivnike, sa Kukocem se npr potukao na treningu, i to njegovom zaslugom, a takvih primjera u sportu ima gomilu. Da ne pominjem boksere koji se redovno potuku na presu... Ono sto se u sportu pamti su sportski rezultati i umjece, a to sto vi pisete samo neka ste zdravo. Da prosjecan forumas ima dostojanstva i kulture kao Federer, Nadal ili Djokovic forum bi bio mnogo prijatnije mjesto za diskusije. Ovako, vi i dalje samo moralisite, a pravi ljubitelji i poznavaoci tenisa ce uzivati u tenisu.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

federer je juce prvi put trazio da nadal prvi servira i a i sacekao je da protivnik prvi pridje mrezi prije pocetka meca. malo magije je bacio.
    Dok nadal nije dobro postavio one flasice i zato je izgubio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadal i nole su trentno,kezem trenutno da odma ne skocite svjetlosnim godinama ispred ostalih i to ce dokazati na rg i w.Po meni fedex je juce dobio zahvaljujuci noletu,na rg i w ce ga i nole i nadal pocistit

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Thumbs up

Quote Originally Posted by laciale View Post
    federer je juce prvi put trazio da nadal prvi servira i a i sacekao je da protivnik prvi pridje mrezi prije pocetka meca. malo magije je bacio.
    Dok nadal nije dobro postavio one flasice i zato je izgubio.
    Odlicno zapazanje,svaka cast
    Jos kad bi se neko usudio da obali flasice:lolblue: , svasta bi bilo
    Last edited by Jakuza; 18-05-09 at 14:58.

Thanks Thanks Given 
    9,660
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Nadal i nole su trentno,kezem trenutno da odma ne skocite svjetlosnim godinama ispred ostalih i to ce dokazati na rg i w.Po meni fedex je juce dobio zahvaljujuci noletu,na rg i w ce ga i nole i nadal pocistit

Svjetlosne godine zanimljivo...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mmijo View Post
    tacno!!! i to su vidjeli svi!
    nadam se da ce na narednim turnirima nadal ici direktno u finale, a ostali nek igraju kostur, jer glupo je umarati i maltretirati najboljeg tenisera... on treba da je uvijek svjez i odmoran!
    Zašto si takav!!!!
    Ko je igrao sa Potrom a ko sa Noletom!
    Kakav je meč imao Federer u polufinalu?
    Kakav je meč imao Nadal?
    Da li je Nadal ušao iscrpljen u finale a Federer kao nov?
    Kako upoređuješ neuporedivo?
    Znaš i sam da Fedekc nebi imao ni gram šanse da je Španac imao bar koji minut više vremena poslije ,,borbe do koske".
    Hoćeš da Federera koji je realno slabiji i od Nadala,Noleta,Mareja da veličaš!
    Cijeli svijet zna da postoji samo jedan, jedini razlog za poraz Nadala u finalu!!
    Potpuno istrošen organizam i ništa više, nema tu veze , brale moj...
    Fedeks- mogao je doći bilo ko od malo jačih tenisera i pobjedio bi Nadala!
    To cijeli svijet zna i cijeli svijet je vidio a ti mi sada prosipaš neke fore i fazone ...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...čujem priče o Federeru. Naravno da je to jedan od najvećih tenisera svijeta ali loš čovjek koji ne prihvata poraz.
    Rezi mi ti koji bi to teniser nakon poraza u finalu velikog turnira napravio mini šou kao Nole i koji bi to teniser koji je pobjedio dopustio malu šalu na njegov račun kao Nadal!
    Federer?
    Dok je pobjeđivao izigravao je gospodina a kada su počeli da se ređaju nad njim postao je MALI DA MANJI NE MOŽE BITI!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Sada je svima jasno ko prati tenis da Novak nije ni među 10 na svijetu ovog momenta.
    Chisto da se Sinisha sjeti shto je prichao prije mjesec dana
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Ovako ja dozivljavam trenutno tenisere koji su u samom vrhu!!!
    1.Federer-klasichan primjer shkolskog tenisera!!!Svaki potez koji on odigra sigurno mozete naci u literaturi posvecenoj bijelom sportu (iako samo Wimbldon to praktikuje) i kada pobijedi protivnika mora biti zasluzeno!!!Kada zavrshi igrachku karijeru bice najskuplji trener ikad!!!
    2.Nadal-sushta suprotnost od predhodnika i definitivno najveci prirodni talenat koji nekim jedinstvenim potezima piblizava tenis i ljudima koji nisu u mogucnosti da placaju izuzetno skupe trenere!!!Njegov doprinos je ogroman i kada zavrshi karijeru prije ce on trazit uchenika nego neko njega za instruktora!!!
    3.Djokovic-najpametniji teniser koji svoje protivnike dobija njihovim slabostima iako u kritichnim trenutcima pokazuje veliku klasu!!!Veliki fair-play igrach i zbog toga su njegovi simpatizeri u mnogo vecem broju izvan granica matichne drzave!!!
    4.Marej-kad ide dobro lako izlazi na kraj sa svim teniserima ali mu je promjena nachina igre u loshim trenutcima za sad velika nepoznanica!!!Ako na naredna dva turnira dodje do polufinala bice najveci favorit za osvajanje!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rivalstvo Nadala i Federera dosta podsjeca na legendarno rivalstvo Kasparova i Karpova u shahu,osamdesetih i devedesetih.

Karpov,kao i Federer,je poznat po "lakom",jasnom stilu igre.Prije pojave Kasparova bio je potpuno dominantan,a omiljena taktika na turnirima mu je bila da dobije prve 3-4 partije i remizira sve do kraja,i lako bude prvi.Jedno 7 godina je Karpov bio svjetlosnim godinama ispred svih protivnika,provodeci i po osam mjeseci na profesionalnim turnirima a da ne izgubi niti jednu partiju.

Kasparov,kao i Nadal,je poznat po komplikovanoj igri i kontranapadima,kao i tezhnji da se igra shto vishe zakomplikuje,da bi imaginacija doshla do izrazhaja.Da bi pobijedio Karpova,Kasparov je morao da usavrshi otvaranje,isto kao shto je Nadal morao da popravi servis.

Oko pet godina posle pojave Kasparova,Karpov mu je prepustio prvo mjesto i titulu prvaka svijeta.Karpov je odigrao 5 mecheva za prvaka svijeta sa Kasparovom,i konachni skor je samo +2 u korist Kasparova. Karpov je povratku titule bio najblizhi u Sevilji 1987, kada je tek pobjedom u zadnjoj partiji(posle pochetnichke greshke Karpova) Kasparov sachuvao titulu.

Karpov je,kao i Federer,uvijek imao reputaciju icemana,dok je Kasparov bio vrlo nervozan i impulsivan karakter,ali je,kao i Nadal,u kritichnim trenucima pokazivao zapanjujucu hladnokrvnost i chelichne zhivce.

Suvishno je i reci,dueli ove dvojice(kao i oni Nadala i Federera) su ostali zapamceni ne samo kao najnapetiji,nego i kao najkvalitetniji. Karpov i Kasparov se nisu bash podnosili(razlika u odnosu na Federera i Nadala),ali su zadrzhali minimum pristojnosti u komunikaciji,i 2002-e se konachno pomirili(i odigrali kratki mech,koji je Karpov,na iznenadjenje svih,uspio da dobije).Njihovi odnosi su sada josh bolji,na granici prijateljskih,poslije dzentlmenskog gesta Karpova,koji je posjetio svog rivala u zatvoru,i kritikovao ruski rezhim zbog njegovog zatvaranja(iako je Karpov umjereni pristalica Putinizma a Kasparov njegov veliki protivnik).

Oba rivalstva ce ostati zapamcena kao jedna od najvecih u istoriji sporta.
    Last edited by Recordare88; 19-05-09 at 09:49.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Chisto da se Sinisha sjeti shto je prichao prije mjesec dana
    Nisko , nema sto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    hahahahahahahahhahahhahahahah.....koje frustracije sto nole nole nole nole nole nole nole ne moze da dobije nadala......pomiri se da je on cetvrti i da nije u rangu sa fedexom i nadalom

pa cetvrti, tabela sve govori, ali ne, za njih je on svjetlosnim godinama ispred ostalih, xaxaxa

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Vi navijajte za djokovica, drugi ce za NAdala a ja cu za Federera. Ko ce kad u penziju o tome necemo mi odlucivati nego cemo ostaviti njima da o tome razmisljaju.

vidjecemo gdje ce biti novak i nadal za 2-3 godine i koliko ce GS osvojiti pa cemo onda pricati ko je bolji.

i ja navijam za Federera. I bas se slatko nasmijem kad ga penzionisu nakon osvojenog turnira, i to svaki put, kladim se kad osvoji wimbledon ili rg da ce ga opet sinisam ili neko drugi poslat u penziju jer je turnir osvojio igrajuci protiv poluzivih protivnika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i opet ponavljam, da nije kisa prekinula poslednji mec federera i djokovica federer bi ga pocistio laganice...a vi sad prosipajte pricu kako je nole svetlosnim godinama ispred njega, a ja cu slatko da se smijem.
    ALO, Federer, pricamo o najboljem igracu svih vremena, zato uozbiljite se, i bar pokusajte da pljujete po njemu onda kada izgubi, a ne onda kada osvoji turnir, jer stvarno je previse cinicno !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nervozan nesto ovaj Federer kad igra protiv Djokovica.

Ovo je njihov mec samo par nedelja prije onoga u Rimu,nije kise bilo,ali mora da je vjetar dunuo bio malo jace ili je sunce bilo upeklo nisam siguran,cim je Djokovic dobio.

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Zašto si takav!!!!
    Ko je igrao sa Potrom a ko sa Noletom!
    Kakav je meč imao Federer u polufinalu?
    Kakav je meč imao Nadal?
    Da li je Nadal ušao iscrpljen u finale a Federer kao nov?
    Kako upoređuješ neuporedivo?
    Znaš i sam da Fedekc nebi imao ni gram šanse da je Španac imao bar koji minut više vremena poslije ,,borbe do koske".
    Hoćeš da Federera koji je realno slabiji i od Nadala,Noleta,Mareja da veličaš!
    Cijeli svijet zna da postoji samo jedan, jedini razlog za poraz Nadala u finalu!!
    Potpuno istrošen organizam i ništa više, nema tu veze , brale moj...
    Fedeks- mogao je doći bilo ko od malo jačih tenisera i pobjedio bi Nadala!
    To cijeli svijet zna i cijeli svijet je vidio a ti mi sada prosipaš neke fore i fazone ...
    opet pricas o polufinalu i o iscrpljenosti, pa kakav bi bio nadal da se igralo u tri dobijena seta, da je, recimo mlatio s djokovicem jos dva sata... mislis da bi ga ponijeli s terena i da sjutra ne bi bio nizasto??? ja ne mislim tako, mislim da je nadal jedan od najspremnijih tenisera danasnjce i jedan od rijetkih koji mogu odigrati tri teska meca u tri dana na vrhunskom nivou. ako je bio iscrpljen razlog je pad forme a ne to da je njemu malo 20 sati da se odmori poslije meca od 4 sata.
    i treba biti realan, stotine tenisera ucestvuje na ovim turnirima i niko se ne predaje bez borbe, osvajanje turnira zahtijeva, pored tehnike i snagu i kondiciju. ko to nema bolje sah da igra.
    i na kraju, potcjenjujes federera, a to ne radi neko ko se razumije u tenis, sem ako mu navijanje ne pomuti razboritost i zdravi razum.
    pozdrav i ne ljuti se zbog malo sarkazma

Thanks Thanks Given 
    9,660
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Rivalstvo Nadala i Federera dosta podsjeca na legendarno rivalstvo Kasparova i Karpova u shahu,osamdesetih i devedesetih.

Karpov,kao i Federer,je poznat po "lakom",jasnom stilu igre.Prije pojave Kasparova bio je potpuno dominantan,a omiljena taktika na turnirima mu je bila da dobije prve 3-4 partije i remizira sve do kraja,i lako bude prvi.Jedno 7 godina je Karpov bio svjetlosnim godinama ispred svih protivnika,provodeci i po osam mjeseci na profesionalnim turnirima a da ne izgubi niti jednu partiju.

Kasparov,kao i Nadal,je poznat po komplikovanoj igri i kontranapadima,kao i tezhnji da se igra shto vishe zakomplikuje,da bi imaginacija doshla do izrazhaja.Da bi pobijedio Karpova,Kasparov je morao da usavrshi otvaranje,isto kao shto je Nadal morao da popravi servis.

Oko pet godina posle pojave Kasparova,Karpov mu je prepustio prvo mjesto i titulu prvaka svijeta.Karpov je odigrao 5 mecheva za prvaka svijeta sa Kasparovom,i konachni skor je samo +2 u korist Kasparova. Karpov je povratku titule bio najblizhi u Sevilji 1987, kada je tek pobjedom u zadnjoj partiji(posle pochetnichke greshke Karpova) Kasparov sachuvao titulu.

Karpov je,kao i Federer,uvijek imao reputaciju icemana,dok je Kasparov bio vrlo nervozan i impulsivan karakter,ali je,kao i Nadal,u kritichnim trenucima pokazivao zapanjujucu hladnokrvnost i chelichne zhivce.

Suvishno je i reci,dueli ove dvojice(kao i oni Nadala i Federera) su ostali zapamceni ne samo kao najnapetiji,nego i kao najkvalitetniji. Karpov i Kasparov se nisu bash podnosili(razlika u odnosu na Federera i Nadala),ali su zadrzhali minimum pristojnosti u komunikaciji,i 2002-e se konachno pomirili(i odigrali kratki mech,koji je Karpov,na iznenadjenje svih,uspio da dobije).Njihovi odnosi su sada josh bolji,na granici prijateljskih,poslije dzentlmenskog gesta Karpova,koji je posjetio svog rivala u zatvoru,i kritikovao ruski rezhim zbog njegovog zatvaranja(iako je Karpov umjereni pristalica Putinizma a Kasparov njegov veliki protivnik).

Oba rivalstva ce ostati zapamcena kao jedna od najvecih u istoriji sporta.

Ne bih bash rekao da nadal igra komplikovano, uglavnom igra defanzivno i osvaja poene na slichan nachin...

Inache odlichno poredjenje, samo shto mi je u shahu bio miliji gari, a u tenisu je fedex...
    #fakenews

Page 152 of 1169 FirstFirst ... 521021421481491501511521531541551561622022526521152 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (4 members and 5 guests)

1. Biznismen Podgorica,
  2. KiT0N,
  3. JigSaw,
  4. Xtraktor