/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
jes da ih je sramota nebi to radili ...a golman petrovca se bas iznervira kad je zadnji gol primio
Ne zajebajte, bili su umorni od Kupa...
A jes, sjutra Rajo najavio neke ispovijesti... Evo prica se da masu ljudi vec napustilo zemlju jer se plase da ih ne razotkrije...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Hoće li biti kakav lijep transparent kontra Petrovca naredne subote? Valjalo bi...![]()
Nije dzabe izgradnja setalista u Petrovcu bila toliko vremena u zastoju... Od sjutra krecu radovi ponovo.![]()
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Ovo Jedinstvo ispade.Sad igraju u goste protiv Decica pa cekaju kuci Mogrena.Obadvije utakmice gube.Ovo je strasno sta radi opstina od Jedinstva.Nisu ni 100 evra ulozili u ekipu.E neka ispadnu,tako im i treba kad su cigani.
Neka ispadnu, ada nece svake godine baraz igrat!![]()
P r i m o r a c
Gledah reportazu Jezero - Jedinstvo, kakvi golovi Jezera, stvarno ne zasluzuju da ispadnu pored Jedinstva.
Jedinstvo ispada direktno, Decic predzadnji, Jezero sa trecim iz druge lige u baraz![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Jezero je mashina![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Pa i ja mislim da bi najrealnije bilo da ispane Jedinstvo,a da barazh sa Mladoscu igra Jezero,pa kom opanci kom obojci,ali mislim da bi Mladost dobila...a Decic ce lagano izbachit Mornara,stvarno igraju dobro i svaka im chast u ovaj drugi dio.
Zna li ko,sto bjeshe na ovu konferenciju Rajovu ?
jel bila ona "rajova konferencija" ??
Fala vi za ove lijepe zelje)) Decic zasluzuje prvu ligu kakvih ima...
Ja bih, ako može, da Ibar stigne i prestigne Mornar pa da igraju baraž protiv Jezera... Uh 8)
Rajo glumio nevinasce na konferenciji,opis ukratko.Kaze 3 rijeci pa dubokoumna i mucna pauza od 3 minuta pracena mucenickim uzdahom...ispade on najveca zrtva...kaze ide jer ga mrze dejo i mugosa pa da se ta njihova mrznja nebi manifestovala na zetu...eto siromah coek,nista nije radio sem sto se zajebavao sa prvenstvom 3 godine,izrazavao zelju da sudijama kida usi,prijetio pistoljem,zatvarao stadion a klubu mu oduzeli cak 9(slovima devet) bodova,zamalo se rasplakah
nocas ce u 23.00 na tv vijesti biti snimak cijele konferencije....
Obilić je trajao godinu( jednom bio šampion) , nadam se da će i Mogren!
Apsolutno nema nikave razlike između ova dva tima, dva njihova šefa, načina na koji ,,dobijaju"...
Jesam kritičar Budućnosti jer želim da budu bolji ali se osjećam kao da mi je neko ukrao nešto što najviše volim i sada me ubjeđuje da to u stvari nije bila krađa nego da me je prije toga pitao!
Ove naše kukavce bi trebalo tretirati kao šampione i napraviti transparent :
Budućnost šampion 2008/2009, sve ostalo je SVETO!
Za mene Mogren nije šampion i nikada neće biti.
Utakmice protiv Rudara i Petrovca u kojima protivnik nije ni pomislio da igra su preslikane sa utakmicama Arkanovog Obilića kada su oni ,,osvojili" titulu!
Libertas
Ponavljam.
Fudbalere Budućnosti treba dočekati kao šampione jer su oni to zaslužili. Zbog Sveta Marovića i kompanije nećemo zatvarati oči ...
Libertas
Meni je ovaj Rajo presmiješan lik... A od Arkana pa na ovamo, "jača" faca se nije pojavljivala kao što je on. Sve je to ista škola![]()
Nije Rajo kriv sto je nakaradan.Kriva je ova vlas,kriv je Mugi,kriv je Dejo,krivi su svi ostali sto su mu davali legitimitet sve ove godine i dozvolili da ratni zlocinac preko decenije izigrava bitnog faktora u fudbalu.
Ovakav kraj bio je neminovan.
I uprkos svemu tome,odredjeni segmenti Rajove price dosta istinitog imaju u sebi.
Last edited by Sidewinder; 18-05-09 at 08:38.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Vlas' je kriva? A zar Rajo nije u DPS?Jadni oni kad se među sobom ne mogu dogovorit'.
Biće ovo burno ljeto i jesen u Fudbalskom savezu...
slusah sinoc rajaa, xaxaxaxaxa
coek je bukvalno rekao da je usao u svlacionicu kod kaludjerovica da mu pozeli srecu i da mu kaze da posteno odsudi mec....
xaxaxa
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks