Nema sto prelijep mech...
Jedva cekam RG...
strasaaaaan tenis. djokovic odlican, nadal je chuck noris![]()
Nema sto prelijep mech...
Jedva cekam RG...
Živio mi Srđane Aleksiću!
Sto bi ovo ljudi,kakav mec:yipiiii:,samo steta sto je Novak izgubio :mad:.Postavljene su neke nove granice,neki novi standardi,mec na dva seta koji je trajao 4 sata i 2 minuta,pa to je prosto nevjerovatno.Novak je radio sve kako treba,cas igrajuci na Nadalov forhend,cas na bekhend,cas ga izvlacio na mrezu,cas slao balone na osnovnu liniju,strpljivo gradio poene,trazeci pravi trenutak za napad, pa ni to nije bilo dovoljno:cry:.Jbg Nadal je cudoviste
,ali danas je imao i dosta srece,da je Novak iskoristio vise brejk i mec lopti:trashcom:,sad bi bila druga prica.Na kraju Novak je imao vise vinera,a manje neiznudjenih gresaka,Novak je stigao u svakom setu do 6 gejmova,a izgubio mec,e jbg:mad:.Definitivno je Novak jedini koji moze,sada vec da parira Nadalu na sljaci,i definitivno je to da je ovo ubjedljivo najbolji mec ove godine
,samo steta sto ce ih jos neko vrijeme,zrijeb ukrstati prije finala.Fascinantna je i Novakova fizicka sprema,on trenutno puca od snage
,a sto se tice RG-a,nadam se da cemo nesto slicno gledati i u finalu
.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
nadal retard mutavi dabogda n nogu slomijodjokovic masina ali nadal ...
Ne volim Djokovica,al sam navijao danas za njega jer su igrali odlicno.A ono djubre od Sofranca ima obraza da izjavi dok je komentarisao Udineze-Milan kao "dobice ga mozda Djokovic kad budu veterani".Pu smece retardirano,fasisticko:mad:
On je igrao na beton, a Nadal na sljaku... Sto?
Originally Posted by Nk-001
Samo da Nole nastavi sa treninzima i mentalno da ojača i ja se ne brinem...
Teško će Nadal zaustavljati i u sljedećim mečevima Novaka.Ovaj put je imao sreće ali sada više ne sumnjam da mu ni ona sljedeći put neće pomoći.
Naravno , ovo pričam za šljaku, što se ostalih podloga tiče Novać će biti favorit...
Libertas
Gledam meč Potro-Federer.
Koliko su Nadal i Novak jači na šljaci pa to je smiješno!
A najsmješnije je od svega da je Novak trenutno 4. igrač svijeta .
Mislim da je trenutno bolji od Mareja i Federera za klasu ako ne i više...
Libertas
Uh, ja sam tek sad došao sebi posle onog meča...
Jedan velikiza obojicu!!! Joj, kad bi se njih dvojica ukrstila u finalu Vimbldona... Da me ne shvatite pogrešno, šljaka me smorila
![]()
A evo i hajlajtsa sa današnjeg meča, ako je neko propustio ono krejzilo
... traju 10 minuta. Uživajte!![]()
Vjeruj mi Jakuza, znam neke koji jesu... I sada će me maltretirati da im skinem čitav meč, kao i za prethodna dva finala, u Monte Karlu i Rimu![]()
![]()
Nole je danas ja mislim isao do svojih krajnjih granica ali nadala je na sljaci,mislim da je to sigurno nakon danas NEMOGUCE dobiti.Mislim da ce nole imati realne sanse protiv nadala na vimbldonu,naravno ako zadrzi ovu formu.Medjutim sigurno je da su njih dvoje svjetlosnim godinama ispred ostalih u ovom trenutku
Ima Federer sansi sjutra,jer nije normalno da se ljudski organizam oporavi u tako kratkom vremenskom periodu,s drugi strane,je li Nadalov organizam ljudski![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Strasan mec Djokovic-Nadal
Svaka cast Noletu na onakvoj igri pred onakvom(nevaspitanom) publikom!Fantasticna psihicka spremnost!
Kada je sjutra finale?
Last edited by renaissance; 17-05-09 at 00:05.
Jedva cekam...
Obzirom da se Nadal prilicno izmorio protiv Djokovica, mislim da ce finale protiv Federera biti isto napeto...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks