Nisam cuo. Daj vise informacija.
zna li neko nesto vise o ovom udesu put Cetinja,neko je poginuo a ima i teze povrijedjenih
---Chelsea Fc---
Nisam cuo. Daj vise informacija.
TAKUMI
Saobraćajna nesreća na putu Podgorica - Cetinje
Dr Olivera Nikolić i njen maloljetni sin Dimitrije poginuli su danas poslije podne u sudaru autobusa i automobila u mjestu Jankovića krš, na magistralnom putu Podgorica-Cetinje, dok je Oliverin suprug Goran Nikolić teško povrijeđen ali ne i životno ugrožen, javila je TV Vijesti.
Olivera Nikolić je bila ljekarka Dječije bolnice, a Goran je medicinski direktor Kliničkog centra Podgorica.
Kako televizija nezvanično saznaje, do nesreće je došlo kada je automobil u kome je bila porodica Nikolić, iz nepoznatog razloga, prešao u traku kojom se kretao autobus iz pravca Cetinja.
U autobusu je više putnika lakše povrijeđeno.
She is only here to annoy herself!
Ne vjerujem da je doktor (koji se svega nagledao u karijeri) vozio brzo zenu i dijete. Cekamo istragu.
sad chuh.
strashno
inace dje je jankovica krsh, koji dio puta?
Originally Posted by my name is ...
Jer sam imao drugove koji su sad 2 metra pod zemljom...
Sto se porodice tice, stvarno mi je zao, ali ih to nazalost nece vratiti.
Ni ja ne vjerujem da je doktor brzo vozio... Moja majka je radila u bolnicu i nagledala se raznih slucajeva na operacijskom stolu - lik dje mu pola mozga viri, dosta rasmrskanih lobanja/kostiju/chuda... Prije toga je vozila krvnicki, nije se skidala noga s gasa... A od tad... vise i ne sijeda u auto no je otac vozi, i to svudje ispod 100km/h na otvorenom putu
Ma stiskaju ga i doktori.
Ali tragedija.![]()
TAKUMI
A i ove dvije trake su ubistvo. Vozim tako jednom,preticem nekog kombija lagano on svoju traku,ja moju,kad iz suprotne trake jedan vozi normalno svoj trakom a jedan pored njega ovom mojom ,valjda zamislio da je druga traka za njega. Morao sam da ukocim i da uskocim iza kombija dok je ovaj ladno prosao dalje haha
---Chelsea Fc---
99% vozaca ne znaju da ta traka sluzi za preticanje a ne za voznju istom.
TAKUMI
Po zakonu brzina na desnu traku je 70 (PG-CT-PG), ali ako ispred sebe imas kamion koji ide 40 km/h, smijes da ga pretices lijevom trakom i opet na desnu.
TAKUMI
Podgorica - Doktorka podgoričke Dječije bolnice, pedijatar Olivera Jovanović-Nikolić (50) i njen jedanaestogodišnji sin Dimitrije poginuli su u stravičnom sudaru sa autobusom, koji se juče oko 17.35 časova dogodio u mjestu Jankovića krš, na magistralnom putu Podgorica - Cetinje.
Stradali majka i sin bili su saputnici u automobilu “cirtroen”(PG-AB111) za čijim upravljačem je bio njihov suprug i otac prof. dr Goran Nikolić, medicinski direktor Kliničkog centra Podgorica, koji je zadobio teške tjelesne povrede, opasne po život.
Direktor Urgentnog centra KC-a dr Vladimir Dobričanin kazao je sinoć “Vijestima” da je Nikolić smješten na Odjeljenju intenzivne njege, i da je njegovo stanje bilo stabilno.
“Dr Nikolić je zadobio niz povreda - prelom desne butne kosti, rebara, ključne kosti, lijeve podlaktice, potres mozga... Tokom noći će biti operisan”, kazao je on.
Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, do teške saobraćajne nesreće došlo je kada je Nikolić, koji se kretao iz pravca Podgorice, iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku. Tada se direktno sudario sa autobusom danilovgradske firme “Vujović”, kojim je upravljao Nenad Jovanović (33) iz Danilovgrada.
“U trenutku nesreće u autobusu je bilo 20-ak putnika, od kojih je osmoro zatražilo medicinsku pomoć u KC-u i cetinjskoj bolnici. Međutim, niko od njih nije ozbiljnije povrijeđen i nakon ukazane pomoći svi su pušteni na kućno liječenje”, kazao je za “Vijesti” sagovornik iz policije.
Prema riječima istog sagovornika, Jovanović je sinoć zadržan u policijskom pritvoru, zbog istrage koja je u toku, a naložen je i vanredni tehnički pregled “citroena” i autobusa.
Obojici vozača uzeta je krv kako bi se utvrdilo da li su bili u alkoholisanom stanju.
“Vijesti” nezvanično saznaju da se familija Nikolić iz Podgorice zaputila ka Tivtu, gdje je na tamošnjem aerodromu trebalo da sačekaju kćerku koja je doputovala iz inostranstva.
U gomili smrskanog lima pored puta ležala su sinoć tijela supružnika i dječaka, koja su odmah izvučena iz olupine. Međutim, Olivera i Dimitrije nijesu davali znake života i njihova tijela su neposredno nakon nesreće prebačena na Odjeljenje patologije, gdje je tokom noći trebalo da bude biti obavljena obdukcija.
O strašnoj nesreći, juče više od dva sata, na Jankovića kršu, svjedočili su djelovi vozila rasuti po asfaltu, smrvljeni “citroen” koji je završio u žbunju pokraj puta, komadi stakla...
Za to vrijeme cetinjska saobraćajna policija i istražni sudija Nebojša Marković i tužilac Duško Milanović, obavili su uviđaj nesreće, koji su sa nevjericom posmatrali brojni okupljeni, čiji su automobili ostali zaglavljeni u višekilometarskoj koloni.
Nema airbagova??????
TAKUMI
Eh,pa hvalite vi Citroen
---Chelsea Fc---
Tragedija...
Nesto ne mogu da vjesrujem da bi covjek s porodicom krenuo u preticanje preko pune u nepreglednu krivinu, ubijedjen sam da je neki kvar uzrok, guma, spona...
Bijo si poziw koi se neodbija
Novo je auto ne vjerujem, moguce je da je guma ili je coek izgubio svijest u voznji zbog ko zna cega (i to se desavalo, mada je mlad pa ne bi trebalo).
Treba uporedit vrijeme kad je treba avion da sleti a kad je bila nesreca,mozda je cekao na ove zastoje pa krenuo u jurnjavu,ko zna...Dobro rece neko,i doktori ga stiskaju...
---Chelsea Fc---
Rece mi jedan covjek koji je putovao u to vrijeme prema ct da je citroen letio bukvalno, da je preticao sve sto je bilo na put. Nevjerovatno...
Bijo si poziw koi se neodbija
Ne treba mislit zbog toga sto je doktor s djecom i zenom da nece divljat, svacega ima...
rm -rf /
Čuo sam da kad neko zaleti i zanese kola u Ulcinj, u istom momentu pale se 10-15 kola i za njim, da se liječe komplexi, uglavnom ovi momci što non-stop vise u neke kafiće...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Pogresno si cuo
morah ovo podijelit sa vama..
raskrsnica kod karvera..nema struje..ne rade semafori..nema policije..nisu ni mogli doc kolika je guzva bila...
tu su taxisti naravno koji nece da se pomjere..koji uskacu..sviraju..
..
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks