ja sto vidjeh treiler na netu, premijera je 8og maja, a u Steru vec poceo? :-?
Je li neko gledao Star Trek_
...then I shall know fully, even as I am fully known...
ja sto vidjeh treiler na netu, premijera je 8og maja, a u Steru vec poceo? :-?
(nečitko)
od danas je u Steru...
http://www.desavanja.me/filmovi.php
moze li objasnjenje za ovaj taxi 4?
u americku verziju![]()
(nečitko)
Originally Posted by my name is ...
ma jos bolje sto je bilo manje ljudi ali bash me iznervirao nedostatak 'surround-a' ..ili sam ja gluv a mislim da nisam
kao da su radili samo prednji zvucnici i odatle je dolazila sva 'buka'. A muzika i specijalni efekti u filmu su predobri pa zasluzuju samo najbolje![]()
A zašto se ljudi odma ustaju i idu a se pojave ona slova u odjavnoj špici?
Gledah onaj TRKA DO UKLETE PLANINE,pojavi se odjavna sa sekvencama nekim kao što je bilo poslije,dižu se,idu...Niko ne gleda...
ne bilo gledat taj filmja sam poshao sa djevojkom i njenom sestrom mladjom. 'Da ispostujem'. Prvi put sam pozelio da na telefonu imam ZMIJU da je igram 2 sata dok traje ona budalashtina.
Ono je pravi film za MBC ili MONTENU
a licno sam vidio desetak ljudi kako ustaju pola sata prije kraja bendzamina batona jer -
'ako mogu $edjet vishe pomamio se"
Hahahaha
a ja sam isto mora da ispoštujem jedno dijete te sam vodio.
Ali to sam vidio i na SV.GEORGIJE....
na watchmene pola sale (bukvalno) izaslo 2-3 minuta prije kraja (neki su skontali da film ipak nije gotov i odgledali kraj ispod stepenista, ali AOOO, pa sacekajte THE END, majku mu)
(nečitko)
u kako je mocan star trek!!?!?!
acid ne znam za tebe ali ja sam uzivao u zvuku, cak sam i dosao da kazem da svi koji zele da vide kakvu moc posjeduje ster podju da ga gledaju![]()
e onda kad sam ja bio zaboravishe da upale surround... ili sam ja ocekivao neko chudo
ne stvarno, gledao sam skoro svaki film koji je bio u ster pa vishe mogu da provalim dobar zvuk
star trek treba gledati u IMAX-u ili tako nesto :P zamisli tu bolest![]()
Pazi acid, čini mi se da je baš u sali 4 najbolji zvuk od svih sala...
@kefalo: Drago mi je da te nisam zeznuo u vezi sa preporukom za Star Trek![]()
"My name is James Tiberius Kirk"!
Dobar je Star trek, uzivao sam u filmu al cu ga brzo zaboravit jer ipak nema nesto sto me je bas ono odushevilo, jbg. Nemojte mi braco sto zamjerit...
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
nema problema brale, sve je ok :P![]()
Na sajtu Stera, još nema novog programa, za ovu nedjelju. Hmmm...
Ima , od novih su Andjeli & Demoni i JCVD...
Kreč, kolica i mešalica.
Jeb'o me keš da me jeb'o![]()
andjeli i demoni... nit smrdi nit mirishe.
odlichan soundtrack - trailer music lol
najbolji dio filma - explozija antimaterije
dosta stvari iz knjige izostavljeno (promijenjeno) ali svakako MNOOOGO BOLJIII od ekranizacije Da Vincijevog smora
da ne kvarim drugima...ali ja se iskreno ne sjecam kraja knjige jer sam je davno procitao ali kako to mislis da je promijenjena poenta i kraj?
Kako se zavrsava knjiga ? zar nije isti 'bad guy' ?![]()
zna li se radi li bioskop u četvrtak i petak? ako radi oće li biti Terminatora od četvrtka?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks