:mrgreen: Ajd dobro![]()
novu sezonu heroja ugasih poslije pola sata prve epizode i sve u risajkl bin.
peta sezona desperate housewives na nivou ostalih, odlicna.
:mrgreen: Ajd dobro![]()
(nečitko)
prati li ko fringe?zadnjih par epizoda je bilo zvek dobro,pogotovo predzadnja,serija je konacno dobila na mitologiji,i dosta su ubrzali radnju,tako da ne mogu iscekat finale...
1993-2020
moi. meni je super. cijela serija mi je skroz zabavna, a neopterecujuca. sto je iznenadjujuce, jer nisam inace fan takvih serija [x files nikad nisam uspjeo da gledam u kontinuitetu].
nego, postajem dosadan, ali josh jednom da napomenem: it's always sunny in philadelphia. definitivno najbolja u zanru trenutno. kao mjesavina seinfelda i south parka![]()
jel gledao ko the mentalist?
pogleda par epizoda ali nisam nesto narocito odusevljen, previse je providno i otrcano 'citanje' ljudi onog lika a i onakvo lice bi se bolje uklopilo za emisiju dzejmija olivera o kuvanju nego u krimi seriji.
i ja gledam fringe, moze! the mentalist, simpaticno, cak sam i bones poceo da gledam, nije lose...
vidim,neko je predlagao true blood... vidio sam jednu epizodu i ucinilo mi se suvise amaterski odradjeno te obrisah sve. it's always sunny in philadelphia nema prevoda pa mi se ne ulaze...
jos nesto: sto se fringe-a tice, ako radnja krene dje bi trebalo mogla bi bit mnogo dobra, a ako nastave sa slucajevima uz usputno ceskanje dimenzija i paranormalnog dosadice brzo, vjerujem.
Kako se zvala ona serija shto je ishla na rtcg3 ili rtcg2, srednja shkola u Australiji?
\\OFL•GIC
heart break high?
Da to je to. Sinoc sam sanjao jednu scenu iz serije![]()
\\OFL•GIC
Jedini razlog zbog kojeg i dalje pratim Fringe je onaj ludi naucnik, suvise simpatican likMada sam primijetio da je ovakve serije bolje gledat odjednom kad se nakupi epizoda, nego od nedjelje do nedjelje... Ili to mozda vazi za sve serije?
![]()
I am the one who locks.
i sedma sezona dzeka bauera odnosno 24 obecava ako je suditi po jutru(prvoj epizodi).
da preporucim ako vec neko nije , nova serija .......Harper's Island 2009 odlicna je ....
Ok je, al se nece ta serija vrcat pa je ostalo nezavrseno.
rm -rf /
ne znam jeste li je pominjali ali je zvek.`Fast Show` bbc-jeva serija na ultra tv na BBM.Pajtonovski humor ali originalno...
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Kako sam se ubijao od ove serije!
Završi Greg Haus.
Biće nastavka, valjda...
Globetrotting
fenomenalna sezona, odlicna zadnja epizoda pogotovo. mora bit nastavka, nece haus skoncat tako lako![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks