stidim se samog sebe kad se sjetim da sam nekad mislio da je Vlado Jovicevic dobar komentator. Koliko gluposti se naslusah ovih nekoliko dana, pa ovo je za sprdnju. Evo sam smanjio ton, i sam komentarisem naglas![]()
gledajte klip, xaxaxaxa
stidim se samog sebe kad se sjetim da sam nekad mislio da je Vlado Jovicevic dobar komentator. Koliko gluposti se naslusah ovih nekoliko dana, pa ovo je za sprdnju. Evo sam smanjio ton, i sam komentarisem naglas![]()
Djokovic - Troicki 6:3;6:2,sjutra protiv Sepija
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Djokovic - Sepi 4:6;6:1;6:2,sjutra finale protiv neunistivog Kubota
Last edited by Jakuza; 09-05-09 at 23:05.
''Небојша Вишковић, спортски коментатор, одлучио је да напусти РТС због одлуке Јавног сервиса да он неће коментарисати Србија опен, први АТП турнир у нашој земљи. Према његовим речима, Срђан и Горан Ђоковић, отац и стриц Новака Ђоковића, нашег најуспешнијег тенисера, утицали су на такву одлуку претњом да ће у супротном онемогућили пренос овог такмичења.
– Неколико дана пре почетка турнира у Београду Срђан и Горан Ђоковић су инсистирали од Јавног сервиса моје изузеће. Знам да је било много натезања и да се Тијанић жестоко борио да се то не деси. На крају је, ипак, попустио и прихватио те услове. То је једноставно „прелило чашу” и зато сам одлучио да напустим РТС. Због процедуре, још то нисам званично урадио, али сам обавестио све своје надређене о тој одлуци – објаснио је Небојша Вишковић за „Политику” и додао да нетрпељивост између њега и Срђана Ђоковића траје више од две и по године, а разлог је, како је навео, Срђаново уверење да Небојша Вишковић „не навија добро за Новака”.
– Особе блиске Ђоковићима су ми казале да он сматра да имам нешто озбиљно против Новака и да то не кријем током преноса. Све је кулминирало његовим упадом у моју кабину у студију РТС на Кошутњаку пре годину дана, када сам коментарисао меч Ђоковић – Надал. Још тада сам захтевао од Тијанића да осуди тај поступак, али се то није десило. Тешка срца сам то прогутао и наставио даље, али сада не могу – рекао је Вишковић.
Његов однос са Новаком је, испричао нам је овај коментатор, прво био присан, да би се после првих сукоба са његовим оцем хладио, али задржао на крајње коректном професионалном нивоу.
– Новак је увек, упркос свему, без поговора извршавао обавезе које је имао према мени као новинару. Никада није био непријатан. Он је паметан момак, сигурно има своје мишљење о целој причи. Што се Новака тиче, о њему у сваком смислу мислим све најбоље – истакао је Вишковић и додао да се са Тијанићем још није чуо.
Замолили смо и Александра Тијанића, првог човека РТС-а да прокоментарише цео случај, али пре него што је прекинуо везу, добили смо од њега само кратко објашњење да „изјаву Небојше Вишковића није видео”.
Оба новинска удружења осудила су овакву одлуку Јавног сервиса.
– Нико не може да утиче на самосталност Јавног сервиса. Ни влада, ни држава, па ни фамилија Ђоковић. Професионални пропусти, ако се десе, подлежу оцени оних који су задужени за професионалне стандарде. У случају РТС-а то је њихов колегијум или етички комитет Републичке радиодифузне агенције – објаснио је Нино Брајовић, председник Удружења новинара Србије.
Светозар Раковић, генерални секретар Независног удружења новинара Србије, изразио је солидарност са Небојшом Вишковићем због одлуке да не пристане на такво понашање своје матичне куће.
– Ако је тачно да су у РТС-у заиста одлучили да замене новинара, јер он није „по укусу” породице Ђоковић, то је неприхватљиво. Прво зато што је реч о Јавном сервису. Чак и да није у питању Јавни сервис, Закон о јавном информисању лепо каже да је јавно информисање слободно и у интересу јавности и да као такво не подлеже цензури – казао је Раковић.
Он објашњава да, ако се некоме не допада како новинар ради свој посао, има право да тражи да се то оцени, „али условљавање Јавног сервиса од стране приватне компаније није ништа друго него повратак у неке године које смо хтели да заборавимо”.
До закључења овог броја нашег листа нисмо успели да успоставимо било какав контакт са Срђаном или Гораном Ђоковићем.''
Bojim se da Nole ne završi kao Dokićeva. Bolesna ambicioznost roditelja i želja da preko đece ostvare sve ono što oni nijesu mogli, ubija sportiste. Da li ste možda nekad viđeli Federerove roditelje? Ja jesam, samo jednom, a pratim tenis. Ili Nadalove? I kad se pojave to je samo u finalnim mečevima i to ne uvijek. Al' zato 'gospodin' Srđan Đoković je uvijek najbučniji. Mogu misliti pod kakvim pritiskom igra Novak kad mu se ona sirovina izbeči sa tribina. Sinoć ga je u pauzi između setova 'zamolio' da izađe. Blago njemu sa tatom
Inače, Nebojša Višković je, po mom mišljenju, ubjedljivo najbolji komentator teniskih mečeva. Izgleda će ubuduće samo raditi na Sport klubu, ne može se protiv Tijanića i Đokovića. Fuj!
A svijet pjeva pušti fer, muti, laži, pravi ime...
Sve sto je napisano je tacno,sem ovog dijela,Novak jeste zamolio oca da izadje,ali iz razloga,sto mu je otac bolestan,u petak je hitno bio prebacen u bolnicu,zbog krvnog pritiska i bolova u grudima,a Srdjan je poznat po tome da se mnogo nervira tokom meca,pa je Nole kao svaki brizni sin sto bi uradio,rekao IZADJI NAPOLJE, MOLIM TE
Na kraju će Đokovići da zažale što su uopšte organizovali turnir.
Djokovic - Kubot 6:3;7:6,trinaesta titula u karijeri,mada je Kubot prijatno iznenadio,ne samo danas,nego tokom citavog turnira.
organizacija na nivou. a onaj gradonacelnik samo neka je zdravo sa pricom njegovom.
Marej je konacno dosao na trece mjesto, odavno je zasluzio, brzo bi mogao i do drugog mjesta.
Last edited by Jakuza; 11-05-09 at 16:15.
hahahahahha jel ovo ajkula i na ovaj topic protiv srpskog pricha? hahahah
Sad mrzi djokovica isto masu?! hahaha brate, neprocjenjiv si!![]()
Намјерно Другачији...
zamolio bi vas dvojicu da me oslobodite ... uh ...tezina neka...!
da se vratimo na tenis, dakle, marej ima veoma dobru sansu u narednom periodu da prikuplja poene i ucvrsti se na trecem a mozda i napadne drugo mjesto buduci da federer ima da brani finale i roland garrosa i wimbledona.
jes, a i Gilles Simon bi mogao uskoro da preskoci Roddicka, ali koga boli q... za njih
Djokovic - Hernandez 6:3;6:3,sjutra sa Sepijem,opet![]()
Djokovic,nije normalan![]()
Last edited by Jakuza; 14-05-09 at 01:01.
hahahah djokovic carina
Djokovic - Seppi 6:4;6:4
Kod Đokovića nema spora da ima vrhunski kvalitet, ali da li Nole ima snage...
To je samo pitanje kad izađe na teren.
Činjenica je da sada djeluje mnogo svježije i pripremljenije ali sačekajmo.
Naravno nemam dileme a to potvrđuju i svi stručnjaci da je ovo najbolji tenis Đokovića u kerijeri.
Trenutno je poslije Nadala bez premca.
Ali , ako nastavi ovako( na šljaci samo je Nadal ispred) postoji velika vjerovatnoća da na bržim podlogama počne osvajati turnire...
Ali, ponavljam ako ga ne izda snaga...
Libertas
Danas stvarno vrh mech Djokovic-Ljubichic!!!Oba tenisera igraju vishe pametno nego atraktivno!!!Kladim se da ce bit minimum 20 poena sa isto toliko razmjene udaraca ;-)
deuscroix
Djokovic - Ljubicic 6:4;6:4,jednostavno Novak rutinski,sada vec dozira i pojacava kad treba,sjutra vjerovatno protiv Nadala,steta samo sto se sastaju u polufinalu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks