Page 202 of 832 FirstFirst ... 102152192198199200201202203204205206212252302702 ... LastLast
Results 5,026 to 5,050 of 20783

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

iz prve ruke da potvrdim da vam slika TV Nova boba ne valja I to na CRT TVu, mogu mislit na sta lici na nekoj vecoj dijagonali
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    iz prve ruke da potvrdim da vam slika TV Nova boba ne valja I to na CRT TVu, mogu mislit na sta lici na nekoj vecoj dijagonali
    Ninasta ne lici ,sinoc gledao seriju i slika je bila losa , evo sad nema slike na tv vijesti a na rts1 i rts 2 su svako malo kockice ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

polako, napravice se...

nego, kako izgleda taj mozaik? na poslu sam pa sam nestrpljiv...

backpost: SPORTKLUB... eh da mi je, eeeh daaa mii jeeeeeee... (u a-molu)
    Last edited by =]Vlado[=; 08-05-09 at 12:58.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

dajte nam SPORT CLUB!!!!!
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
    polako, napravice se...

nego, kako izgleda taj mozaik? na poslu sam pa sam nestrpljiv...
    Nije lose uradjeno , ali je upravu sport89 dobro bi bilo kad bi bila neka precica a ne ovako iz menia da se ulazi .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Scepan View Post
    Nije lose uradjeno , ali je upravu sport89 dobro bi bilo kad bi bila neka precica a ne ovako iz menia da se ulazi .
    Hmmm evo ideje:

precicu za mozaik bi ja ubacio tamo gdje biram velicinu slike: stretched, normal, zoom, itd... to mi prvo pade na glavu.
    Last edited by =]Vlado[=; 08-05-09 at 13:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    dajte nam SPORT CLUB!!!!!
    SPORT CLUB alo breeeeeeee sto prijjeeeeeeee

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

SPORT KLUB !!!!!! Pa onda HISTORY I EXPLORER !!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Na konferenciji za medije održanoj u Hoto tornju u Zagrebu T-Com je predstavio nove mogućnosti digitalne televizije MAXtv koje će se uskoro pojaviti na TV ekranima krajnjih korisnika Digitalna televizija pruža mnoštvo mogućnosti kojih tradicionalna satelitska televizija nema, a s ovim posljednjim promjenama MAXtv ih je počeo maksimalno koristiti te tako otišao miljama daleko u usporedbi s onim na što smo navikli u dosadašnjem iskustvu gledanja televizije.

Dizajnerski, navigacija MAXtv-a doživjela je određene promjene te su sada različiti podizbornici obojeni različitim bojama radi lakšeg snalaženja. Tu je i pregršt novih opcija: možete istovremeno pregledati devet najpopularnijih TV kanala (prezentiranih u obliku manjih video prozora sa živom slikom) te tako izabrati što želite gledati. Filmove pak možete pretraživati po naslovima, kao i dosad, ali i putem preglednih ikona pomoću kojih ćete lakše doznati o kakvom je sadržaju riječ. Osim toga, svaki korisnik će odsad moći i sam napraviti poredak kanala prema želji.

Najzanimljivije promjene tiču se interaktivnih sadržaja. Uvedena je podrška za widgete, jednostavne programe koji izvršavaju jednu funkciju, kao što su prognoza vremena, prikaz stanja na burzi i tome slično. Sadržaji se redovito osvježavaju, a sve je to prilagođeno TV prikazu: primjerice, aplikacija za čitanje e-pošte prikazat će vam broj nepročitanih poruka, a u njoj možete vidjeti popis poruka, pošiljatelja i kompletni sadržaj poruke.
    izvor:mportal.com.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

IPTV platforma MAXtv koja je u vlasništvu T-HT-a konačno je u svoju programsku ponudu uvrstila dva popularna serijska kanala FOX Life i FOX Crime koji su prevedeni i na hrvatski jezik. FOX Life i FOX Crime dio su osnovnog programskog paketa, a smjestili su se na pozicijama 303 i 304.
    Dako dobijemo i mi .......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sale moze li pomoc,ovaj mi je daljinski poblesavio...cesto mi u zadnje vrijeme na druga dugmad pali stvari koje nisu namjenjene za to...cesto mi snima na jos dva tri dugmad,pa mi pali vremensku prognozu povremeno kad ocu da promijenim kanale....znaci poblesavio je...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Na konferenciji za medije održanoj u Hoto tornju u Zagrebu T-Com je predstavio nove mogućnosti digitalne televizije MAXtv koje će se uskoro pojaviti na TV ekranima krajnjih korisnika Digitalna televizija pruža mnoštvo mogućnosti kojih tradicionalna satelitska televizija nema, a s ovim posljednjim promjenama MAXtv ih je počeo maksimalno koristiti te tako otišao miljama daleko u usporedbi s onim na što smo navikli u dosadašnjem iskustvu gledanja televizije.

Dizajnerski, navigacija MAXtv-a doživjela je određene promjene te su sada različiti podizbornici obojeni različitim bojama radi lakšeg snalaženja. Tu je i pregršt novih opcija: možete istovremeno pregledati devet najpopularnijih TV kanala (prezentiranih u obliku manjih video prozora sa živom slikom) te tako izabrati što želite gledati. Filmove pak možete pretraživati po naslovima, kao i dosad, ali i putem preglednih ikona pomoću kojih ćete lakše doznati o kakvom je sadržaju riječ. Osim toga, svaki korisnik će odsad moći i sam napraviti poredak kanala prema želji.

Najzanimljivije promjene tiču se interaktivnih sadržaja. Uvedena je podrška za widgete, jednostavne programe koji izvršavaju jednu funkciju, kao što su prognoza vremena, prikaz stanja na burzi i tome slično. Sadržaji se redovito osvježavaju, a sve je to prilagođeno TV prikazu: primjerice, aplikacija za čitanje e-pošte prikazat će vam broj nepročitanih poruka, a u njoj možete vidjeti popis poruka, pošiljatelja i kompletni sadržaj poruke.
    izvor:mportal.com.hr
    Mi sve ovo odavno imamo osim maila, ali nemamo ono osnovno. Nemamo tv kanala, tj oni imaju 100 a mi 63 i nemamo HD

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Hd

Ne znam zasto se, odgovorni ljudi za extra tv ne posvete vise odabiru kanala, nego se bave raznim sadrzajima koji su manje interesantni,mislim da bi trebali malo da se ugledaju na total tv.Definitivno cu odustati od jednog paketa, za sad je to extra tv.Inace imam mogucnost da gledam HD kanale preko azboxa slika je prosto nevjerovatna.Kada bi uveli poneki HD kanal razmislio bih.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by dragan09 View Post
    Ne znam zasto se, odgovorni ljudi za extra tv ne posvete vise odabiru kanala, nego se bave raznim sadrzajima koji su manje interesantni
    zato sto novi "sadrzaji" ne kostaju nista (koliko li placaju za recepte? ), a novi kanali itekako kostaju. Posto je zarada ispred zadovoljstva korisnika, eto se desava da se posle 1 god kanali ODUZIMAJU, umjesto dodaju (opet, treba platiti, a ne piratski preuzimati, pa im posle kriv BBM )
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Quote Originally Posted by sport89 View Post
    sale moze li pomoc,ovaj mi je daljinski poblesavio...cesto mi u zadnje vrijeme na druga dugmad pali stvari koje nisu namjenjene za to...cesto mi snima na jos dva tri dugmad,pa mi pali vremensku prognozu povremeno kad ocu da promijenim kanale....znaci poblesavio je...
    Probaj da zamijenis baterije. Ako i dalje ne bude radio ne znam da li je daljinski pokriven garancijom, pitaj na 1500. Anyway novi daljinski imas u T-shopu za 12.99 eur.

Bice i precica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mislim da ovo sa besplatnim HBO paketom dobijenim preko nagradne ankete nije izvedeno bas fer. Umjesto da automatski iskljuce paket kad istekne period besplatnog koriscenja, treba da se otkaze paket preko podesavanja/nalog/paketi. I to stize poruka sinoc kasno i danas a rok za otkazivanje je 11.5. Ne znam koliko je ljudi popunilo anketu, ali prepostavljam da ce biti onih koji nece otkazati taj paket a poslije ce im doci da ga plate iako ga u stvari ne zele. Npr. stariji ljudi koji se i ne snalaze sa menijem, ili npr. da nisam bio kuci za vikend ko bi mi otkazao taj paket.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kad sam vec tu da se dotaknem i mozaika. Prije 2-3 jutra sam slucajno naletio na tu opciju i prvo sto mi je palo na pamet je bilo - "steta sto ovo nije postavljeno preko neke precice". I vidim sad na forumu da se zamjerke odnose bas na to. Mislim da necu puno koristiti ovu funkciju bas zato sto treba ici zaobilaznim putem preko menija, vec cu radije presaltati obicnu sliku u slici. Inace, ideja je dobra i predstavlja dobru polaznu osnovu ali mislim da bi je trebalo malo doraditi u buducem periodu, naravno u sklopu tehnickih mogucnosti. I ja se pridruzujem predlogu za uvodjenje precice i za eventualnu mogucnost trajanja slike u slici sve dok je sami ne prekinemo.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

o kakvo otkazivanju paketa pricas?ja sam popunio tu anketu i nije mi nista reklo za otkazivanje....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

o kakvo otkazivanju paketa pricas?ja sam popunio tu anketu i nije mi nista reklo za otkazivanje....
    E moras ga otkazati, jer ce ti HBO i dalje stojati, a ti placati paket
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa ja ocu i dalje da imam HBO,zasto ga otkazivati?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa ja ocu i dalje da imam HBO,zasto ga otkazivati?
    E pa, to je druga prica. Ali neko ko nece da ima HBO i nije ga uzimao ranije, a radio je anketu, mora ponovo da ga otkaze, inace bi se naplacivao i za sledeci mjesec.
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thumbs down

Quote Originally Posted by luka hn View Post
    Mislim da ovo sa besplatnim HBO paketom dobijenim preko nagradne ankete nije izvedeno bas fer. Umjesto da automatski iskljuce paket kad istekne period besplatnog koriscenja, treba da se otkaze paket preko podesavanja/nalog/paketi. I to stize poruka sinoc kasno i danas a rok za otkazivanje je 11.5. Ne znam koliko je ljudi popunilo anketu, ali prepostavljam da ce biti onih koji nece otkazati taj paket a poslije ce im doci da ga plate iako ga u stvari ne zele. Npr. stariji ljudi koji se i ne snalaze sa menijem, ili npr. da nisam bio kuci za vikend ko bi mi otkazao taj paket.
    Jel ovo moguće? :mad:

O zemljo Indijo...
    Globetrotting

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    570
    Thanked in
    410 Posts

ti koji ne znaju kako da ga deaktiviraju, nisu ni popunjavali tu anketu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Nije los ovaj mozaik, mada bi vise volio da nisu kanali onako smjesteni u prozorcice, vec da ispunjavaju citavi ekran, sa mozda malim borderima oko svakog kanala. Znaci povecati prozorcice, pa makar na ustrb kvaliteta... to 10% da se skalira svaki kanal... Thx.

Jos nesto: nisam nesto previse isprobavao, ali me par rodjaka i drugova pitalo za ton na nekom od kanala... Da se ima kakav preview zvuka na jednom od 6 prozorcica.

Moj zahtjev za slikom u slici ostaje. Ajmo i to da se napravi

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Sacekajte do sjutra u 10h ili sada restartujte STB i crveno dugme ce pojesti bananu i postati precica za Extra TV Mozaik

Page 202 of 832 FirstFirst ... 102152192198199200201202203204205206212252302702 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)