omanji off..
jel to auto sa kojim si htio da se trkas sa igorem?
Gdje je dobar varioc u gradu ? Imate li neka pozitivna iskustva i da me uputite tamo. Iznad lijevog tocka kod amortizera je trulo sve,sve se otkacilo i sve ''lebdi'' ,mala rupica na putu ovaj tocak poskoci i cuje se kao da u gepek nosim krompire.
Danas sam bio kod jednog starog majstora kod podvoznjaka u Zagoric , kaze 50e trazi jer je posao zaista veliki a pristupacnost je teska. Dan-dva treba auto da bude kod njega. Ovo moram popraviti prije nego sto krenem za BG.
Danas sam zamijenio zadnje gurtne ,samo mi je majstor reka' da vozim polako jer postoji mogucnost da ce se gurtna i opruge kod tog tocka raskacit. Pa kad zavarim i zavrsim to da dodjem opet kod njega da vidi da se nije sto poremetilo.
---Chelsea Fc---
omanji off..
jel to auto sa kojim si htio da se trkas sa igorem?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
hahahahaha jes sto? Zasto pitas![]()
---Chelsea Fc---
A jel to auto koje si htio da kompezujesh samnom???![]()
svako malo se javlja sa po kojuim problemomkakav tip
inace,limara boljega od Danila Popovica u CG neces nac.Sve preporuke!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Dje se nalazi taj kralj...
Alo ljudi,ne radim ja ovo jer je auto raga. Nego sve mijenjam da bi napravio nesto sto ce da traje godinama >>>>>>
Brzi pa sto mu fali za kompenzaciju, danas mi je jedan nudio 318-cu i da mu dodam 700e...
---Chelsea Fc---
Kod Uzelca iza MP Auta.
P.S. jel to onaj auto sto si mi ga nudio za A8?
TAKUMI
Budimo realni, taj limar je vrh, radi kako treba i tacan je.
Znas li na koji auto mi je radio? Sredio mi je al. haubu na A8 koja je bila unistena u kontenjer.
TAKUMI
Aj posalji mi PP dje se tacno nalazi
---Chelsea Fc---
Ma kakav PP, kad ides "magistralom" Zabjelo - raskrsnica CT - NK, cim prodjes MP Auto, prva ulica desno, onda opet desno, i prva kapija lijevo.
Ili, samo pitaj gdje radi Uzelac.
E da, ima klinca, pravi mafijas, ima 7-8 godina.
P.S. nemas obrtomjer na Vectru?
TAKUMI
daj slike da vidimo, ali neka veca rezolucija, 1244 ili sl.
this is pointless
zoran vujosevic iz zagorica. tip je gluvonijem tako da nema mob, u fabriku ti ga bolje nece napravitposle plus marketa u zagoric prva ulica desno..
Svire ja sam gledao u Zagoric kod jednog starog i on mi rece 50e ... Mada taj zivi tacno iznad onog velikog stmog nadvoznjaka ...
Svire imas li mu broj ili da odemo zajedno kod toga,posto ga znas ..Ali preko 50e ne dam,sto je mnogo ,mnogo je...
@Primarius - sto ce ti slike
@Fabia - nema![]()
---Chelsea Fc---
itekako sam najebao ,znaci sve se otkacilo, jedan dio za tockom a jedan dio ostao gore u korpi amortizera ccc![]()
stvarno ne znam sta da radim...
---Chelsea Fc---
Sto je u pitanju? Nisam u toku...
TAKUMI
Slikacu fabia pa cu postavit![]()
---Chelsea Fc---
Evo fabia,znaci ovo dolje mogu ladno da prikacim gore ali pada jer je odvaljeno
http://i44.tinypic.com/douc95.jpg
Last edited by Masinac081; 09-05-09 at 17:08.
---Chelsea Fc---
Aj prevedi majke ti...
Znas li sto je mulda?
A ne, ne znas, mulda=kos amortizera.
TAKUMI
Fabia, pa je li samo ovo da zavari i to je to ili treba djelove da kuupujem,kolko ce me kostat sve to odprilike
---Chelsea Fc---
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks