Aleksandar Mosley, sin Maxa Mosley-a, juce je pronadjen mrtav u svom stanu u London.
Razlog smrti - DROGA.
Nadam se da ce MAXimalni idiot napustiti F1 i FIA-u.
Heh,propustih 2 trke zaredom...nije mi se desavaloAli bila sam odsutna 2 nedelje,vidim nema nekih vecih promjena...
Prodjoh stazom f1 u Monte Karlu,sve sa tunelom...uh![]()
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Aleksandar Mosley, sin Maxa Mosley-a, juce je pronadjen mrtav u svom stanu u London.
Razlog smrti - DROGA.
Nadam se da ce MAXimalni idiot napustiti F1 i FIA-u.
TAKUMI
Ma nikad mi nije isao njemacki...
TAKUMI
a i sa ostalim jezicima zna da bude problema :lolblue:
(nečitko)
Rezultati prvog slobodnog treninga http://www.formula1.com/results/season/2009/808/6623/![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
HaHa, kakav komentar, 'Pedal to the metal'![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
HaHa, kakav komentar, 'Pedal to the metal'![]()
Evo sto su napisali momci iz RTCG II na njihovom sajtu:
Devetog maja od 13.55h je prenos trke za pol pozicije a dan kasnije bitke za bodove na stazi u Barseloni od 13.50h na našem drugom programu. Do sada je Britanac Baton iz Bron Mercedesa slavio četiri puta, jednom se radovao Njemac Fetel, pilot Red Bula... ko je sljedeći na vrhu podijuma...?!
Da, prazni![]()
TAKUMI
Bice da je opet NAJVECI taktikom upropastio Ferari,ovog puta "Ledeni brijeg" je ispusio:lolblue:,i molba za Pesikana,covjece makni se od komentarisanja F1,samo se blamiras,jer POJMA NEMAS![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Button - legendarno.
Vettel - standardno dobar.
Drago mi je za McLaren.
Ferrari jak, ne znam zasto nisu pustili Kimija da odradi jos jedan djir.
Ovaj Pesikan je totalna budala, neki vozac tamo lovi deseto mjesto a on kaze: evo, brzi je od Barichella (koji je tada bio prvi) a kad je shvatio da jede ***** umjesto kolaca, samo je sutio za 10 sec.
Njega treba izbit.
TAKUMI
Dobro nećemo sada o Pešikanu pošto se zna da je njegov skor greška/minut...
Ali Baton upade lagano u zadnji sekund, prikazali su usporeni snimak kad je završio krug...
Pa dobro, on je upao u brzi krug prije zavrsetka timinga.
Ma on ce bit sampion, i drago mi je za njega.
Ali Hamilton...........
:lolblue:
TAKUMI
Ali on je novi sampion u bolji bolid koji je ipak usao u Q2 za razliku od Kimuse.
TAKUMI
Chim sam vidio da je Kimi 7-8 i da polako pada odma sam rekao da nece proci ako ne odradi jos jedan lap....Kad sam vidio sta su uradile one budale,nijesam cekao kraj kvalifikacija nego sam otisao da spavam...Kao amateri.
Massa tezak?
Last edited by Zodiac; 09-05-09 at 17:22.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks