View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 8 of 941 FirstFirst ... 4567891011121858108508 ... LastLast
Results 176 to 200 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni je nekako logičnije da on preuzme partizan, nego da se vrati u cg (kako reče dugo). partizanu treba trener, a cg klubovima ne bih rekao. možda budvanima (mislim da je ipak bolji od đuha koji ne vodi posebno dobro budvane-budvani imaju igrački veoma jaku ekipu), a primorcu i jadranu za sada ne (odnosno mislim da je sličnog kvaliteta sa musturom i perovićem-da nije puno bolji).

posebno što bi opet bilo "pobune" u cg klubovima ako bi se vratio.
    ....

big giant head Guest

Quote Originally Posted by db View Post
    meni je nekako logičnije da on preuzme partizan, nego da se vrati u cg (kako reče dugo). partizanu treba trener, a cg klubovima ne bih rekao. možda budvanima (mislim da je ipak bolji od đuha koji ne vodi posebno dobro budvane-budvani imaju igrački veoma jaku ekipu), a primorcu i jadranu za sada ne (odnosno mislim da je sličnog kvaliteta sa musturom i perovićem-da nije puno bolji).

posebno što bi opet bilo "pobune" u cg klubovima ako bi se vratio.
    pero je pregovarao sa budvanima koliko je meni poznato. sumnjam da bi se vracao u novi, jer vjerujem da postoji obostrano zasicenje, ali odnosi igracha i mustura navodno nisu bash najbolji, pa mi nije nemoguce da i jadran potrazi novog trenera. opet, nije bash neki ogroman izbor..

da, i emil nikolic mi je pao na pamet, vec su ga i prosle godine pominjali. ima vremena, u svakom slucaju, jer ce partizan sledecu bitnu utakmicu odigrati za nekih 8-9 mjeseci.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    pero je pregovarao sa budvanima koliko je meni poznato. sumnjam da bi se vracao u novi, jer vjerujem da postoji obostrano zasicenje, ali odnosi igracha i mustura navodno nisu bash najbolji, pa mi nije nemoguce da i jadran potrazi novog trenera. opet, nije bash neki ogroman izbor..

da, i emil nikolic mi je pao na pamet, vec su ga i prosle godine pominjali. ima vremena, u svakom slucaju, jer ce partizan sledecu bitnu utakmicu odigrati za nekih 8-9 mjeseci.
    Slazem se, sve si rekao. Ovo za odnose u jadranu nisam znao, ali Mustur se javnosti prije svega predstavio kao jedno nevaspitano celjade, a slozicemo se da za svo ovo vrijeme koliko je tu jadranu nije donio nista novo. Ako izuzmemo sto je dosao Smith te Ivovic igra mnogo vise na zgodnog vanjskog, a samim tim i sutira vise (iz faulova). Neki igraci mu se naprosto gube, a posebna je prica sto 20-ogodisnji Klikovac stagnira...

Emil u Partizan? Bio bi to apsurd (vratimo film vise od 20 godina unazad), ali u Primorcu mu nema srece (imamo trenera, a i nemamo para), tako da nije nemoguce... Mislim da bi tu Partizan dosta dobio, Emil im moze donijet evropsku titulu, ima iskustvo u tome.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Emil Nikolic je nedavno u jednim novinama rekao da "cilja" na mjesto Ratka Rudica, tj. da postane selektor Hrvatske kada (jednom) Rudic napusti selektorski posao...

big giant head Guest

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Slazem se, sve si rekao. Ovo za odnose u jadranu nisam znao, ali Mustur se javnosti prije svega predstavio kao jedno nevaspitano celjade, a slozicemo se da za svo ovo vrijeme koliko je tu jadranu nije donio nista novo. Ako izuzmemo sto je dosao Smith te Ivovic igra mnogo vise na zgodnog vanjskog, a samim tim i sutira vise (iz faulova). Neki igraci mu se naprosto gube, a posebna je prica sto 20-ogodisnji Klikovac stagnira...
    meni je recimo na pocetku sve izgledalo drugacije, bolje. ne bih sad sirio priche koje sam chuo - izmedju ostalog, nema tu nekih spektakularnih stvari - samo sto nije toliko sjajno koliko je na pocetku izgledalo.
    kako god, ne znam sta ce biti sledece godine. jadran, koliko znam, ima para i nece tu biti nekih problema ni naredne sezone. ako smjene mustura - koga da dovedu, nema bash gomila vrhunskih trenera. bila bi fora da uzmu udovicica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pero ce u Budvansku Rivijeru vidjecete.....ko ce ako nece svoj svoga )

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    meni je recimo na pocetku sve izgledalo drugacije, bolje. ne bih sad sirio priche koje sam chuo - izmedju ostalog, nema tu nekih spektakularnih stvari - samo sto nije toliko sjajno koliko je na pocetku izgledalo.
    kako god, ne znam sta ce biti sledece godine. jadran, koliko znam, ima para i nece tu biti nekih problema ni naredne sezone. ako smjene mustura - koga da dovedu, nema bash gomila vrhunskih trenera. bila bi fora da uzmu udovicica
    Nece oni smijenit Mustura, bas iz razloga sto boljeg trenera tesko mogu nac'... Sem ako ne zele (opet) dat' sansu Krivokapicu , mada je ovome puna kapa sto mu je jadran nabacio mjesto koordinatora svih mladjih reprezentativnih selekcija. :shock:
    jadran je prije svega lose selektirao ekipu... U danasnjem sportu da ti sve zavisi od 1 igraca...tesko to ide. Neko ce reci da je i to dovoljno bilo za titulu, a ja ponavljam da jadranu titulu nece donijet sjajne igre iz prvenstva, vec ona famozna 2 boda.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    Pero ce u Budvansku Rivijeru vidjecete.....ko ce ako nece svoj svoga )
    U onom intervjuu Press-u sam je rekao da se to izjalovilo, ne njegovom greskom. Ako je budva stvarno sa njim pregovarala to dokazuje koliki je smrad i folirant (lopov) Ticic, jer su upravo on i VK Budva bili najzesci kriticari nekadasnje Perove dvostruke funkcije (jadran+reprezentacija).
    Treba stvarno bit' ''covjek'', pa poslje godinu dana uradit' ono zbog cega si nekad pljuvao druge.

Za sat vremena mec koji moze da rijesi pitanje sampiona. Ja se nadam da nece.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pero ce u Primorac 100%
    Last edited by PERPER; 28-04-09 at 18:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

2. put u zivotu se tresem od zelje da budvanska pobijedi...

big giant head Guest

josh poluvrijeme do skoro obezbjedjene titule. sumnjam da ce jadran ovo ispustiti, ali ko zna. valjda ostanu skoncentrisani

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Budva Zeta je, Budva Zeta je, Budva Zeta je, Budva Zeeeta je !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Utakmica zavrsena prije no sto je i pocela...al mogli su bar malo prihvatljiviji scenarijo da naprave ovo je ipak previse providno.Jbt prije bi prihvatili da budu deklasirani u svom gradu no da mi osvojimo titulu.A bas me zanima kako ce protiv nas odigrat!Samo kompleksi,kompleksi,kompleksi...

big giant head Guest

a jel moguce da se ijedna utakmica zavrsi bilo kako drugachije osim zakljuchkom: primorac je pokraden. dzizsfakinkrajst...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Niko nije reko da je pokraden. Srecna vam titula ipak ste vi bili bolji od JUGA !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

******* se u tu titulu.Al eto nek vam je sa srecom

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    274
    Thanked in
    107 Posts

igraju budvani jos jednom sa jadranom :P,mada nece bolje no sad odigrat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

potpuno zaslužena pobjeda jadrana sa kojom je 90% osvojio i titulu-svaka čast.

msilim da je jadran zaslužio bar nešto da uzme ove godine-budvani kup, primorac f4, red je da i jadran uzme nešto-zaslužio je dobrim igrama tokom čitave godine.
    ....

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Ne znam što se dogodilo Budvanima u drugoj četvrtini. Čini mi se da je skoro svaki gol prolazio Šefiku kroz uši zato ga je i zamjenio Đuho...Jedine svijetle tačke su im bili sidruni koji su bili baš na nivou!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad koliko su zasluzili ne znam, ne bih se slozio da je i Primorac nije, barem podjednako zasluzio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma Jadran je zasluzio titulu koliko i Primorac !!!!Odlucio je mec u Zagrebu protiv Mladosti i na osnovu toga i one pobjede(kad su nas isto malo sudije zajebale) Jadran ce osvojit ovo prvenstvo....BUdvani su nocas mogli malo bolje odigrat al se vidjelo da ih boli K***C za sve u igrali su kao neki juniori .....fala budvanima na ovom nesebicnom gestu!!!
    A novljani ce doc u Kotor i isprasicemo ih da dokazemo ko je trebao uzet titulu !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo s nikolićem ne vjerujem da je istina, mislim da će preuzet partizan. on bi mogo preuzet mladost dok rudić ne odluči poć u penziju ili dok ga ne maknu ako nastavi s debaklima na kormilu reprezentacije

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Potpuno zasluzena pobjeda jadrana. Odavno nisam vidjeo bolje sudjenje, onaj mesar od Franicevica jedino protiv nas moze da radi sto ga je volja. Nocas je, sto zbog kontrafaulova, sto zbog svog (ne)kvaliteta, izgubio preko 10 lopti.
    Poslje lakrdije od Kup takmicenja dobili smo prvenstvo dje se sampion dobio poslje 2. kola.
    Jedinstveno takmicenje u svjetskom sportu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Poslje lakrdije od Kup takmicenja dobili smo prvenstvo dje se sampion dobio poslje 2. kola.
    Jedinstveno takmicenje u svjetskom sportu.

sampion se dobio poslije XXXY kola jadranske lige iz koje je jadran izasao uspjesniji od primorca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    sampion se dobio poslije XXXY kola jadranske lige iz koje je jadran izasao uspjesniji od primorca
    Ne i u medjusobnim duelima vec u duelima s jugom.Da je po medjusobnim mecevima kako je i trebalo bit sad bi nas bolio ***** za kukavnu budvansku a ovako...

Page 8 of 941 FirstFirst ... 4567891011121858108508 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)