Comp. mi je bio u kvaru, bice i on poludio...
Uglavnom, gotovo sve sto sam govorio o proslom mecu u novi, o medijima, o kvalitetu ovih timova... vidjelo se u izjavama neposredno nakon meca (na TV-u i sutradan u Vijestima). Dakle, trebalo je da se ovo desi pa da Mustur prizna da smo fizicki jaca ekipa!
Ja odje nikad nisam govorio da smo bolji od novljana, ali mediji su svjesno pumpali jadran da bi se zanemarila najvaznija cinjenica - svi sem Ivovica, Gojkovica, Scepa i Radovica su u katastrofalnoj formi!
Ivovica je mali Draskovic fenomenalno cuvao (kad ovaj stane na 5m mali digne visoko ruke u vazduh, a drugi igrac iza ledja Ivovicu uzme loptu).
Sudjenje je bilo sramotno, a ne domacinsko! Duplo vise peteraca, duplo vise iskljucenja (imali smo ukupno 22!), da smo usli u produzetke izgubili bi jer ne bi imao ko da igra (imali smo jos jednu rezervu, ali samo zato sto nismo imali rezervnog golmana u 13!). 5 igraca je imalo 3 licne... Gol koji je priznat novljanima...mislim strasno.
Za karte je vec neko napisao...snasli smo se jbg... Kao i za prevoz, ma niko nam nista nije omogucio! Ja da se odje zahvalim za ponudi za karte (prepoznace se)
Posto i muriju cesto pljujem naglasio bi' da su bili max. korektni, iako se od pocetka osjecalo da cekaju malu glupost da nas izbace... No bili smo skroz organizovani, nismo smjeli nikakvu glupost da napravimo prije svega da ne bi klubu odmogli.
Veliko HVALA igracima, mada sam vjerovao vazda u njih, ovo je nesto sto se u Kotor nikad ranije nije desilo. Nikad se neko za Primorac i za Kotor ovako nije borio.
Jadran jeste bio nikakav, ali nismo ni mi bili odlicni (Kiss 5-0 sut, Crepulja fulao kontru 1 na 0 za +3 na minut i po' do kraja). Imamo dosta stvari da popravimo.
Mislim da je sada svima jasno da ce u utorak jadran imati mec loptu za titulu. Ako kiksne u bd nama se otvara prostor. Onda bi mi u bd trebali pola posla da obavimo. Jasno je da sada jadran u ko nema sto vise da trazi...

Zena i ja idemo u Rijeku, za ostale navijace Primorca ne znam.