da opravdamo pricu ovu gore sa jednom krivinom
koliko hladnoce treba za ovo[/FONT][/SIZE]
http://www.youtube.com/watch?v=TLyx5Z1exe0&feature=related
razlog zasto nece biti nikad veci od sene makar covjek
Last edited by desha; 22-04-09 at 08:55.
"Cuveni" "naj..."
Najbolja i najpoznatija "bitka" u F1, Villeneuve VS Arnoux, Dijon 79.
A sada i nešto novije:
Za njegovu smrt najvjerovatnije nije on kriv, vec mehanicari koji nisu zavarili letvu volana kako treba.
On je bio lud, to se zna, bio je nervozan, kacio se i pobio se sa svakim vozacom dok je dosao red na NAJVECEG, Senna mu je nesto vikao i NAJVECI ga je izgurao i kazu da od tada Senna je bio miran medju vozacima.
Onda posle svake trke je izjavio kako je vidio Isusa kako ga gleda, i kako je Bog napisao tu njegovu pobjedu....
Bio je bio istripovan i tacka.
TAKUMI
Ovdje mozete da vidite ko je bio NAJVECI:
TAKUMI
Ma ne znam sad koji radi a koji ne radi, jer to imam saved na kompu.
P.S. idemo dalje, redom, ko je bio Senna da Silva?
TAKUMI
Stvarno je ludacko preticanje bilo,ali je Montoja ima boljih i ludackijih.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nisam gledao klip, ali da li pricate o NAJVECEM vs. Mika, imali su jos jedan bolid izmedju sebe?
Ako je to u pitanju onda to nije nista spektakularno, NAJVECI je pretekao ovoga (ja mislim da je bio Burti) za cijeli krug, Mika ga je takodje pretekao za cijeli krug, Mika je bio na desnoj strani piste a ispred sebe je imao desnu krivinu, NAJVECI je bio na lijevoj strani piste a krivina je bila desna tako da je tu izgubio zbog ovog bolida izmedju njih.
Pogledajte sto znaci preteci 2 bolida koji su u istom lapu, znaci ne za cijeli krug:
http://img3.imagebanana.com/img/e06ssag3/MSC.JPG
Pod 1 je NAJVECI, pod 2 je Rubens a pod 3 je Mika.
Niste valjda zaboravili NAJVECI vs. Kimi u Brazil 2006?
TAKUMI
Ne, tu su samo pricali a vidis NAJVECEG kako mu vice...
TAKUMI
Vidim i podsjeca me na onu sprdnju sa hitlerom kad ga titluju na youtube![]()
She is only here to annoy herself!
Bojim se da su gorepomenuti obicne devojcice u odnosu na njega...
Pojedine "djevojcice" bi vozile i to da su bile tada zive ne brini![]()
Ubjedljivo najbolje preticanje u istoriji F1
Znachi DRIFT...Smijesno je uporedjivati ovo sa Hakkinenovim preticanjem,koje je vise na "muda" nego na SKILL.
To su bila vremenaSamo sa danasnjim downforceom i gumama se tesko moze izdriftat ovako.
Ovaj mali Pike je povukao na mamu.
Jes jbt.,"krpio" se sa Hamiltonom u GP2,a sad pojma....Zhao mi je sto Barikelo produzi ugovor,jer je trebo Bruno Senna da vozi za Brawn,tj.,dok je jos bila "HONDA"...
A jes taj Bruno bi tek cudo bio,Barikelo je za njega izmislio voznju,nije Ros lud,da valja cemu gledali bi ga mi vec u F1,ka onaj iz Srbije vjecni talenat Pavlovic cini mi se, sto mu je idol Ledeni,no nema sponzora,ali umije da vozi,e pa vazi.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Vazi vazi, vecina danasnjih vozaca ne bi gledala F1 da nisu imali sponzoreDo prije 15ak godina se u F1 ginulo a onda su zbog tatinih sincica usvajana nova pravila kako bi se djeca bezbjedno vozila.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks