Originally Posted by
takemysoulaway
aahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaha ha
A nasmija me sad kao nikad,cek jesi ti bio u USA ? ili WEST EU ? Jesi ti vidio takav slucaj,jako kako me nasmijavaju ovi postovi jos ono tipa u usa ako bacis cigar na ulicu odma policija ? Jesi to vidjeo za zenu ? Ne pricaj o necemu sto blage veze nemas,samo to.
Mozes reci da se tamo vise praktikuje da ako muz pocinje zenu da bije ona da ga prijavi,dje bi nam bio kraj da ako muz samo jednom u zivotu osamari zenu podje u zatvor ? Sta ako zena osamari muza ? Daj price za djecu.A to sto se u Crnoj Gori zene plase okoline itd sta ce reci ako se razvode itd,ili muza posalje u zatvor ako je bije,to je sve stvar jer su ih prije ucili da trpu,ali hvala bogu te se to mijenja.A moj stav da osamarim dijete,nece mi niko zabraniti,ja jesam protiv toga da se bije dijete da mu nanoses trajne posledice ali nikad necu biti protiv toga da ako ne slusa kad mu kazes rijecima,tj ako on radi nesto bas lose sto ako nastavi tako da radi kroz 10-15 godina da ga vidjam u zatvor,naravno da cu da dignem ruku na njega,iako cu prije toga pokusati pricom,znaci ruka i prut radije 2-3 puta to da upotrijebim nego da mi kasnije lezi u zatvor 2-3 godine.
Naravno da djecu ne treba stalno da bije covjek ponajmanje zbog najmanje gluposti ako je slomio nesto i da ga osamari,daleko bilo ali ja pricam o nekim drugim stvarima koje ti ocito ne mozes da shvatis
Odakle ti to znas ? Nije da ih branim,ali ako to nisi vidio nemoj da pricas o tome da rade tako,mozda neki rade mozda drugi ne rade.Jer da je biju sakama nogama svaki dan kakva bi mu dosla zena ? Ne vjerujem da bi mu se svidjala sva pomodrela,nego skrenuli smo malo sa teme,e i da dodam,i u CG pa i USA pa i EU ima slucajeva kad muz bije zenu zbog sitnice,pa je to zabranjeno zakonom,ali ipak zena od straha,ili od neceg drugog cuti o tome,ili mozda zbog djece ili mozda zbog ovo onog ima tu dosta toga,nego meni glupo okrenuli ste se prema tome da samo u bliskom istoku "siluju" muzevi svoje zene biju ih,mislim vi ste bili tamo pa ste to vidjeli cak cete nam neki snimak bacit na forum pa cemo se svi ismijati,a u EU ,USA & CG niko ovdje to ne radi..ni muslimani ni drugi...civilizovan narod,postuje se zakon.
Bookmarks