Quote Originally Posted by Mabus View Post
Sto se tice bica zena u Kur'anu, to se odnosi SAMO na neposlusne zene. I ne misli se na bice, vec na SAMO jedan udarac i to nakon sto se prije toga opomene na fin i kulturan nacin. Evo npr. ti NL, imas zenu. Otisao si na put. Vratis se sa puta i tvoj brat ti kaze da ti se zena smekala sa komsijom. Bacala mu je osmjeh, izazivala ga pricom, pozivala ga pricom da se seksaju. Ti je prvi put opomenes fino i na kulturan nacin. Odes na posao, zena opet uradi isto. STA CES URADITI NL? Razvesces se. U Islamu je razvod braka zadnja opcija. U Islamu je brak svetinja. Ozenices drugu. Ali ti sa onom prvom imas djecu, moras je izdrzavati i ako si razveden. Oduzela ti je pola kuce, jer ste je gradili dok ste bili u braku. Kako tako btw. razmisljate? Sto se tice udaranja djece, od kuda kod vas tolika glupost. Sa vama se samo moze sa primjerima pricati. Npr. imate dijete od 5 godina. Dijete izvadi kitu i popisa vam se na tepih. Vi mu kazete da to ne smije da radi. On opet i stalno to isto radi, da li cete ga svaki put samo opominjati? Sta cete uraditi?
Off topic
Ja bi ga vala snimao i mozda bi pare zaradio na tom snimku nasmijalo bi me dijete..
N_L ja ako mogu da pricam o jedno te istoj stvari vazda jadi me vidjeli..