Originally Posted by
Jakuza
NAJJVECI je osvojio dvije titule u Beneton , taklo da ne mlati praznu slamu.Sto se tice njegovog prelaska u ferari,sto je bio taj ferari tih godina,ja cu ti reci bio je NISTA,NULA,ali se zna ko je vratio Ferari na put NAJJVECI i gospodin Ros,ali nema sanse da se titule mogu osvajat , ako vozac nema iole konurentan bolid.A NAJJVECI je imao konkurentan bolid,a opet je bilo situacija kad je uzima titlue,a nije ima najbolji bolid,ne znam sad tacno 2003 cini mi se kad se borio sa Ledom i Montojom,ili jos prije toga kad je skinuo Hakinena i osvojio prvu titulu u Ferariju,tada nije imao najbolji bolid,a opet je pobjedjivao.Mislis li da je lako zabiljezit pobjedu,pa sve da imas bolid koji je brzi od drugih sekundu po krugu,pa znas li koliko je potrebno vjestine,koncentracije,strpljenja,za samo jednu pobjedu a NAJJVECI ih ima 91.Pa Alonsova zadnja titula isto mozda nije bila postena,jer su koristili mas damper,koji je kasnije zabranjen,ali ne ljudi samo pamte sto je NAJJVECI radio,a samo malo treba proguglat i vidjet sto su drugi vozaci tokom istorije cinjeli,i sve ce vam bit jasno.Baton nece biti sampion i nikad nece biti ni blizu jednog Alonsa,Hemiltona ili Fetela jer jednostavno nije to ta klasa.
Bookmarks