Page 386 of 652 FirstFirst ... 286336376382383384385386387388389390396436486 ... LastLast
Results 9,626 to 9,650 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam ja da je Button dobar vozac i sve to,ali mrzim vjecne talente.Kad je trebao u Ferrari da predje,radovao sam se kao malo dijete,jer znam da je kvalitetan.

2. stvar: Pricas o Hamiltonu ko da je prosjek,a nije,jer je u prvoj sezoni bio bolji od Alonsa,koji je 2 puta pobjedio NAJVECEG kad je NAJVECI imao konkurentan bolid.Batalite pricu o sputavanju Alonsa u Mclarenu,jer to ne drzi granje.Spanac je kompleksash,koji nije mogo da podnese chinjenicu da je jedan CRNJA brzi od njega.
    Hamilton je najbrzi u karavanu,svidjelo se to nama ili ne...Ocima ga ne mogu vidjet,ali momak ima muda.Bash ima muda.Ono kao Senna nekad,ide u preticanje rizikujuci zivot.Prosle godine sam prisustvovao kad je sa 15. dosao na 7. mjesto u Monzi.Momak je kompletan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Hmmmm, Alonso u Hamilton u McM. Da, i?
    Kao prvo Hamilton je bio kod Dennisa koji mu je popusio kitu ako je to bilo potrebno, Alonso nije bio njegov vodonosa i nekoliko puta je popizdio zbog toga, znas li koliko puta se zalio na Alonsa kao "nije dobar team mate"...
    McM je samo jednom bio na strani Alonsa, kad su blokirali Hamiltona u box.

Vidimo sad crnju kako je dobar i koliko moze. Takav bi bio i prosle i pretprosle godine ali imao je srecu i dobar bolid, koji je inace kopija Ferrarija F248.

Hamilton kompletan? Tebe cujem.
    Sa 15 na 7 u Monzi? Uh, sjedis u najbolji bolid u Monzi...znas kako je to tesko. A recimo, sa 22 na 5, u Monaco?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Ustvari iz boksa ,zar ne
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kisa je lila ko iz kabla,a radilo se o chistim preticanjima,ne na pravcu nego u krivinama.Evo ni sad im bolid nije bog zna shta,ali je Crnja dobar.Pored Vettela,on je najveci favorit.Ferrari necu da iskljucim,jer mislim da ce KERS+difusor donijeti rezultate.Brawn ne zelim da spominjem,jer su se uzdigli previse.Uvijek sam mrzio te "one season drivers".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jakuza, da, iz boxa je krenuo.

Zodiac, maestro vozac ne pravi 6 pirueta tokom jedne trke. Svi su rekli da je on maestro kise, danas smo vidjeli da nije. On je ful normalan vozac, brz je samo kad ima dobar bolid, on jos nije izvukao preko 95% iz bolida. Taj vozac koji ide na sve ili nista taj vozac nije. Massa je danas vozio bolje od njega 100 puta, nijednu gresku nije napravio osim ono izlijetanje kad je SC bio na stazi, ali nije imao srece i eto.
    Lewis je jos jednom pokazao da je zivcan, nervozan, nestrpljiv...imao je srece sto je izletio na dielovima staze gdje nema zida i sljunka. On radi jednu gresku i gubi nekoliko sekundi, onda po gasu jer na taj nacin misli da ce dobit tih nekoliko sekundi nazad i opet radi drugu gresku pa to se ponavlja do sljedeceg dana.
    Kovalainen je bio smiren, imao je slabiju starnu poziciju i na kraju dodje do seste pozicije.
    Hamilton je posle izjavio da je imao previsok pritisak u gumama. Opet laze?

Hamilton je vozio danas kao Massa prosle godine u Silverstone.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je prvi put da mu se ovo deshava.Safety car se opet usrao u trku,jer Hamilton ne bi imao ovaj plasman,a Alonso bi mnogo bolje prosao...

Thanks Thanks Given 
    630
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Vidimo sad crnju kako je dobar i koliko moze. Takav bi bio i prosle i pretprosle godine ali imao je srecu i dobar bolid, koji je inace kopija Ferrarija F248.
    Pa eto po tome, ako su sva četvorica vozila isti bolid te dvije godine, a hamilton pretprošle više utopio titulu no što je kimi osvojio, a prošle osvojio .. meni je jasno onda ko je tu najbolji vozač.

A eo sad ova situacija kolko crnja može, opet može više od crvenih. A volio bi da se vrne taj tvoj "najveći" pa da ga vidiš malo kako se vozi sa force indijom pozadi, dako se spustiš malo na zemlju.

Ja ne znam što je ovo, disat se ne može od tebe na ovaj topic, nezavisno od toga dobija li ferrari il gubi, mislio sam ova sezona će ljepše malo proć da počinemo od oba tima, no kuras.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po toj tvojoj logici,Alonsu su obije titule poklonjene,jedna od strane Kimia,a druga od strane Shumahera.Radi se o 20 top vozacha,koji imaju priblizan kvalitet,nijanse odlucuju,tako da se i najmanje greske kaznjavaju.Prije ce biti da je prosle godine Hamiltonu titula poklonjena,jer se zna kako je i kad je osvojio...a da ne pominjemo Massino crijevo i ostalo.

Samo mi nije jasno kako je Kimi danas zavrsio 12i,a bio je 5-6...poslije boxa na 17. i onda ga nidje.Mora da je safety opet nesto zasro.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Znam ja da je Button dobar vozac i sve to,ali mrzim vjecne talente.Kad je trebao u Ferrari da predje,radovao sam se kao malo dijete,jer znam da je kvalitetan.

2. stvar: Pricas o Hamiltonu ko da je prosjek,a nije,jer je u prvoj sezoni bio bolji od Alonsa,koji je 2 puta pobjedio NAJVECEG kad je NAJVECI imao konkurentan bolid.Batalite pricu o sputavanju Alonsa u Mclarenu,jer to ne drzi granje.Spanac je kompleksash,koji nije mogo da podnese chinjenicu da je jedan CRNJA brzi od njega.
    Hamilton je najbrzi u karavanu,svidjelo se to nama ili ne...Ocima ga ne mogu vidjet,ali momak ima muda.Bash ima muda.Ono kao Senna nekad,ide u preticanje rizikujuci zivot.Prosle godine sam prisustvovao kad je sa 15. dosao na 7. mjesto u Monzi.Momak je kompletan.
    Bravo....doslovce sam zelio napisati isti komentar....
    Samo oni koji zive od proslosti, se mogu hraniti glupostima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post
    Pa eto po tome, ako su sva četvorica vozila isti bolid te dvije godine, a hamilton pretprošle više utopio titulu no što je kimi osvojio, a prošle osvojio .. meni je jasno onda ko je tu najbolji vozač.

A eo sad ova situacija kolko crnja može, opet može više od crvenih. A volio bi da se vrne taj tvoj "najveći" pa da ga vidiš malo kako se vozi sa force indijom pozadi, dako se spustiš malo na zemlju.

Ja ne znam što je ovo, disat se ne može od tebe na ovaj topic, nezavisno od toga dobija li ferrari il gubi, mislio sam ova sezona će ljepše malo proć da počinemo od oba tima, no kuras.
    Odlicno receno...:-))))
    Najmanji je postao i ostao....zao mi je sto je tako , ali jbga....show must go one...jbga....
    Posvetimo se malo Brown-u i etc....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

3-4 puta je crnja pretekao Kimija.....
    Samo sto nije vozio "okolu" njega :-)

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Pa je li Button kriv sto do sada nije imao naj auto?! Sta bi sumaher i hamilton uradili da su vozili za BAR i ostale timove, osvojili bi titulu? Vazi.

I nemamo sto bataljivati price o sputavanju Alonsa, iz sezone u sezonu vidi se koliko je hamilton prljav igrac. Nije ni Alonso cvijet ali ovaj mali je imao podrsku (jer je brit, jer donosi lovu itd. itd.) i opet je na jedvite jade uzeo titulu uz nevidjenu srecu.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Pa je li Button kriv sto do sada nije imao naj auto?! Sta bi sumaher i hamilton uradili da su vozili za BAR i ostale timove, osvojili bi titulu? Vazi.

I nemamo sto bataljivati price o sputavanju Alonsa, iz sezone u sezonu vidi se koliko je hamilton prljav igrac. Nije ni Alonso cvijet ali ovaj mali je imao podrsku (jer je brit, jer donosi lovu itd. itd.) i opet je na jedvite jade uzeo titulu uz nevidjenu srecu.
    NAJJVECI je osvojio dvije titule u Beneton , taklo da ne mlati praznu slamu.Sto se tice njegovog prelaska u ferari,sto je bio taj ferari tih godina,ja cu ti reci bio je NISTA,NULA,ali se zna ko je vratio Ferari na put NAJJVECI i gospodin Ros,ali nema sanse da se titule mogu osvajat , ako vozac nema iole konurentan bolid.A NAJJVECI je imao konkurentan bolid,a opet je bilo situacija kad je uzima titlue,a nije ima najbolji bolid,ne znam sad tacno 2003 cini mi se kad se borio sa Ledom i Montojom,ili jos prije toga kad je skinuo Hakinena i osvojio prvu titulu u Ferariju,tada nije imao najbolji bolid,a opet je pobjedjivao.Mislis li da je lako zabiljezit pobjedu,pa sve da imas bolid koji je brzi od drugih sekundu po krugu,pa znas li koliko je potrebno vjestine,koncentracije,strpljenja,za samo jednu pobjedu a NAJJVECI ih ima 91.Pa Alonsova zadnja titula isto mozda nije bila postena,jer su koristili mas damper,koji je kasnije zabranjen,ali ne ljudi samo pamte sto je NAJJVECI radio,a samo malo treba proguglat i vidjet sto su drugi vozaci tokom istorije cinjeli,i sve ce vam bit jasno.Baton nece biti sampion i nikad nece biti ni blizu jednog Alonsa,Hemiltona ili Fetela jer jednostavno nije to ta klasa.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

juhuuuu, evo opet pricamo o shumi gumiju :ass:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam ja da je Button extra vozac,ali mislim da nije "shampion".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post

Prosle godine Massu i Hamiltona je dijelio jedan bod, pretprosle godine Alonsa, Kimija i Hamiltona su imali po jedan bod prednosti. Alonso, sa svim tim mukama je imao bod vise/manje od Hamiltona, Alonso je imao 2 kvara tokom sezone a Hamilton 0. Hamilton se izvrtio na kisnom Ringu i uz pomoc vinca je vracen na stazu, sto je protiv pravila.
    Idemo dalje, prosle godine McM je bio brz, Ferrari nije. Ferrari brzinu je dobio od Valencije, i na kraju, pisljivi Massa je i Hamilton su bili isti, a Hamiltonu titula je pala s neba. Vidjeli smo njegovu trku, na kisnom Interlagosu.

EDIT: Svjetski prvak i tragicni Kovalainen imali su bod razlike juce.

A sto se tice mog prisustva na topic.....hmmmm, ako ti smetaju moju postovi, stavi me na ignore i svi mirni.
    Last edited by Fabia_Elegance!; 20-04-09 at 08:48.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ovo je prvi put da mu se ovo deshava.Safety car se opet usrao u trku,jer Hamilton ne bi imao ovaj plasman,a Alonso bi mnogo bolje prosao...

Ne ne, Ring 2008.

safety car je morao da bude na stazi, zato sto u pocetku je bilo nevozljivo.
    Rekao sam ti ja, Alonso ce past odmah jer nema brzinu a nema ni kapi u rezervar.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Nobody View Post
    Bravo....doslovce sam zelio napisati isti komentar....
    Samo oni koji zive od proslosti, se mogu hraniti glupostima...

OK, posto se slazes sa njim, i imas isto misljenje, reci nam kad je ono NAJVECI imao konkurentan bolid? 2005 i 2006-e?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Nobody View Post
    3-4 puta je crnja pretekao Kimija.....
    Samo sto nije vozio "okolu" njega :-)

A jeli? Nisam znao.
    Kimi je imao problema s motorom a Hamilton je imao KERS.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

i kimi je mogao da stavi kers, al su ga izvadili, ne valja to Uostalom, ni Brawn ni RBR ni Tojota nemaju KERS :roll:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    i kimi je mogao da stavi kers, al su ga izvadili, ne valja to Uostalom, ni Brawn ni RBR ni Tojota nemaju KERS :roll:

Ma juce niko nije imao KERS osim McM i BMWa.
    A pri obilazenju, KERS je od pomoci.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

ok, s tobom nema polemike, sve znas
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

http://sportbild.de/sportbild/genera...331200000.html

SportBild pise da je Bernie razgovarao sa Zetcheom u vezi kazne koja iznosi 35 miliona dolara i mogucnost iskljucenja McLarena u Barceloni i Monacu.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro bi im dosle pare od Mclarena na ovu krizu...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    NAJJVECI je osvojio dvije titule u Beneton , taklo da ne mlati praznu slamu.Sto se tice njegovog prelaska u ferari,sto je bio taj ferari tih godina,ja cu ti reci bio je NISTA,NULA,ali se zna ko je vratio Ferari na put NAJJVECI i gospodin Ros,ali nema sanse da se titule mogu osvajat , ako vozac nema iole konurentan bolid.A NAJJVECI je imao konkurentan bolid,a opet je bilo situacija kad je uzima titlue,a nije ima najbolji bolid,ne znam sad tacno 2003 cini mi se kad se borio sa Ledom i Montojom,ili jos prije toga kad je skinuo Hakinena i osvojio prvu titulu u Ferariju,tada nije imao najbolji bolid,a opet je pobjedjivao.Mislis li da je lako zabiljezit pobjedu,pa sve da imas bolid koji je brzi od drugih sekundu po krugu,pa znas li koliko je potrebno vjestine,koncentracije,strpljenja,za samo jednu pobjedu a NAJJVECI ih ima 91.Pa Alonsova zadnja titula isto mozda nije bila postena,jer su koristili mas damper,koji je kasnije zabranjen,ali ne ljudi samo pamte sto je NAJJVECI radio,a samo malo treba proguglat i vidjet sto su drugi vozaci tokom istorije cinjeli,i sve ce vam bit jasno.Baton nece biti sampion i nikad nece biti ni blizu jednog Alonsa,Hemiltona ili Fetela jer jednostavno nije to ta klasa.

Ne mogu da provalim jesi li ironican, inace Benetton je tada bio najbolji auto (kao sto je i Brawn ove sezone). A da nisi dijete znao bi i na kako prljav nacin je osvojio titulu prve godine.
    She is only here to annoy herself!

Page 386 of 652 FirstFirst ... 286336376382383384385386387388389390396436486 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks