mi kao domacin idemo direkno jel tako ? znaci Rum ili Ita idu na finalni ?
mi kao domacin idemo direkno jel tako ? znaci Rum ili Ita idu na finalni ?
Sve stoji o teskoj grupi, Grcko 5 mjesto u grupi nije tragedija, ali kad se poslije igralo za plasman od 7-12 mjesta Grci su hametice izgubili od slabasnih Rusa 9:4 i umjesto da budu 7. oni su bili na kraju 11. i ostali bez plasmana na ovo SP... a to je za reprezentaciju kao sto je Grcka KATASTROFA
Buducnost - Lovcen??
0-2
Još od 1920-e...
Jeste , Beciraj.
F.C.F.
Evo i mene...sto se tice revansa mozda su novljani u blagoj prednosti jer igraju na svom bazenu...mi smo svoju sansu zamalo ostvarili...ALi to ne znaci da ce lagano proci,ako mi zaigramo kako znamo sa puno discipline i dobrih realizacija sa igracem vise mislim da cemo proci!!! Sad kad bi u petak dobili mislim da bi im se digo moral pored mec evrolige u srijedu....
Svi u hn !!!! Sisaj Jadrane !!!
Kad je zrijeb za SP ?
EDIT:
Evo grupa
U Grupi A igraće Madjarska, Nemačka, Kanada i Južna Afrika, dok će se u
Grupi B takmičiti Crna Gora, Hrvatska, Kina i Brazil.
Grupi C Srbija, Španija, Australija i Kazahstann
Reprezentacije SAD, Makedonije, Italije i Rumunije igraće u Grupi D.
Pobednici grupa plasiraće se direktno u četvrtfinale, a timovi koji
zauzmu druga i treća mesta razigravaće za plasman medju osam najboljih.
Svetski šampionat u vaterpolu i ostalim sportovima u vodi održaće se u Rimu od 17. jula do drugog avgusta.
Nije lose, mozda i bolje Hrvati nego domacin ..
Last edited by Bijela_City; 17-04-09 at 11:48.
Dobili smo osrednju grupu, jer su A i D stvarno sprdnja, ali je jaca grupa Srbije. Sigurno prolazimo u cetvrt finale dje se ukrstamo sa grupm madjarske tj sa kanadom ili njemackom i onda u polufinale na Madjare i istorija se ponavlaj i ovo ljeto![]()
ako ne dobijemo hrvate idemo na madjare u cetvrtfinalu. ali sto nas je stalo, ima da deremo svakoga. jedino mi je glupo, sto dvije najjace ekipe(mi i hrvati), moracemo da se eliminisemo medjusobno prije finala. srbi i madjari su podmladili ekipe...
srbija je opet najbolje prosla, izbjegla je nas, hrvate i madjare do potencijalnog finala. uvjek ih je zrijeb mazio, ali zato ih mi u finalu ne mazimo...nego ima damo po p....![]()
lagano do finala ....![]()
pazi da vam SAD ne da, kao ovog ljeta, prije polufinala, ili pak da vas italijani ne pokradu isto prije polufinala... ne bih bas bio siguran da cete lagano u finale, a i ako dodjete tu ce bit kaznena ekspedicija crne gore ili daleko bilo hrvatske, i tu vam je kraj, a to vam je gore nego da niste ni dosli do finala![]()
dobra nam je grupaa mislim da srbija nema sto da trazi, nema im po igraca
pa momci vidimo se u rimako je neko zainteresovan da ide sa nama, imamo neki plan od cetvrfinala da pratimo reprezentaciju neka mi se javi
moguce ce biti i da se plati u rate do krecanja
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
idemo u rim da navijamo !!!
Znaci prolaz u 8 je siguran, a mislim da cemo i u 4 lagano da udjemo.
Meni nista od Rima, necu biti tu.![]()
P r i m o r a c
misko ajkula, pa kako će cg i hr izbacit jedna drugu prije finala. pa baš to što smo u istoj skupini znači da se ne možemo susrest ponovo prije finala. a srbija će na jedne od nas u polufinalu, zavisi od toga ko će bit drugi u našoj skupini (ako srbi budu C1)
Evo kotoranima ne daju u novi da idu, a ne u Rim...![]()
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks