Ako neko zeli da kupi ovakvog ima ga na prodaju za 500e ali mu je menjac sjeban.
Fabia kako nije slabo,on te je zaeba na foru kao 1.6 sta si mislio dovesce trojku gt?Ne mozete vidjet kakav je ko vozac kad vozite tako razlicita auta...imas na forum vr6 se prodaje pa kupi da spasis obraz
A koji ti je to audi?nadam se da je ovaj http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=19701
niujedne mi gace lastike nema
aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
ne znam jel smijesno il tuzno..
http://img3.imagebanana.com/view/9uq...8042009945.jpg
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
oh dear...![]()
Originally Posted by my name is ...
Greska.
FCK you're wrong dude!
znam ja sve to veoma dobro.al u brdo ti imas prednost veliku....a mene je tocak 17",a fabricki je 15"...znaci masu je usporava.
i opet cu te iskidat,i tebe i fabiana
nema jaudoga sad....uzmi bmw,il predaj mec![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
a meni bi srce puno srece bilo i da me iskidash i da te iskidam...
svejedno mi. Samo da mogu rec nekome 'konacno coek uzeo auto' :P
i mani mi se tih podgorickih/CT izraza 'iskidat' itd.
Odje jedino auto koje kida je s4 balsin.Kad te ostavi 100 metara - to je kidanje.
Last edited by aCid_cOokiE; 08-04-09 at 23:20.
Juche sam vidio kako pauk dizhe nepropisno parkiranog ferarija f430 na cosku stanka dragojevica i neke od prikljuchnih ulica. Prolazio sam autom pa nijesam bash mnogo toga vidio, ali sam bio bash pozitivno iznenadjen. Ne znam je li odvezhen ili je vlasnik stigao na lice mjesta.
Zar je moguce da i se i kod nas stezhu lanci? Mislio sam da to necemo vidjeti ni u narednih 15 godina. Svake pohvale za ovakve akcije.
Nadam se da cemo jednog dana vidjeti kako dizhu krivokapicu nepropisno parkiranog audija S8, ispred buda bara...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Haha ja se ismijah proslog petka kad je onaj veliki pljusak bio. Idem sa Zlatice ka gradu onom novom trasom, kisa pada ,nema puno auta,ja ga zaletio malo i sasvim slucajno vidim nesto prelazi magistralu ,upalim duga a coek obuka crne gace, neku tamnu jaknu i nabio kapu haha, kakav irvas,moga sam ga ladno pokupit a i da ne znam![]()
---Chelsea Fc---
ne stezu se lanci...mozda lanchici.
to je vjerovatno bio vanjin ferrari, znaju da on nece vrisku napravit ako mu se digne auto.
Ali sam ja zato prije par vikenda vidio dzip jednog 'biznismena' ispred NICE VICE i sishao dolje kod elmag p.prostora i zaustavio daciu sa inspektorima da ih ispitam - kako to?
citiram 'necu da rizikujem da izgubim posao/dobijem batine/nesto gore zbog NJEGA'
napominjem da je auto na 'obicne tablice' tako da nema vadjenja na CG fore itd.
Nije u vladi, nije u policiji.Vjerovatno znate o kome se radi.
E kad ti to kazu 2 (starija) inspektora komunalne policije - onda ti se stvarno smuchi zivot.
I to nije izolovan slucaj.
neka se CD auta parkiraju na sred fontane ako oce ali brate..
Doslo mi je tu noc da poperim auto pored dzipa, nego iskreno nisam smio jer je pored bio dzip sa ekipom interventne.
Konacno?nije do mene zavisilo brate....Inace,nabavio sam one pareposle duela idemo na to pice i da probam klinja naravno.
A sto se tice dzipova...pa i ja sam vozio dzip slicnog lika,po sluzbenom zadatku,i policajac mi je na 120 km/h diga ruku da me pozdravi,jer je mislio da on vozi....naravno stakla su potpuno crna,aftermarket.
kakav osjecaj moci,to ti ne mogu opisat...
nema sto,mora se skola ucit![]()
probas klinja samo ako ja probam WteK
velike skole su ti sa dzipovima pozavrshavali hahaha
naravnonemoj mi vec nadimak davat kumim te kapom,nije mi ni oslacala jos hahaha
imaju oni zivotne skole![]()
ja sam glasao za mila ne za ranka
zaebali su me![]()
![]()
Ko razumije shvatice![]()
Priznaj priznaj da je tebi drago kada Bruno noćas probija embargo...
za pocetak nek pocnu da dizhu crveni golf 3 sa aftermarket stopovima i nekim felmama... Prije ga je vozio 'inspektor' komunalne.A valjda kad je prodao auto prodao je i MOC da se parkira bezobrazno.
Imaju kad Ranka i Mila opomenut.
ja vidjeh juche tu crvenu ali je vozashe neki choek.
btw, rastafer - jesi se vozio u a5 3.0 tdi ?
ja nesto nisam chuo tok tok tok...nema sigurno zvuk kao benzinac ali se i ne chuje kao stari traktori.
A ko je zeljan zvuka moze da uzme auspuh
a5 tdi vs bmw 330i
naravno ne moram da kazem da je auto nenormalno brzo (osim ako se nisi podigao na ferrarija)
prastajte na off![]()
vidjeh ga i u astona, u karadjordjevu pa ga stisnu
O BUDA kakav zvuk!
PRESMIJESHNO
Vozio sam se u druge tdije i hdije koji su zvanicno tisi od tdija. Dok je zatvoren prozor i ne osjeti se cim se spusti milimetar odmah se pozna zvuk...a ovo je jos spajderka koju sigurno neces voziti full zatvorenu. Pa novi 730d nisam sjedio u njega ali ja u 20 godina starog Accorda dok stojimo na semaforu cujem kako torokce njegov motor. Vjerovatno su njemu nabili 100 kila izolacije i balansvratila kako bi ublazili to da se unutra ne cuje no dobro sto zna dijete sto je 100 kila![]()
Priznaj priznaj da je tebi drago kada Bruno noćas probija embargo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks