Ipak je Primorac u 19h.
P r i m o r a c
neće. na eurosportu je olympiacos-mladost pa vasas-recco
Nastao je neki nesporazum koji je i dalje nejasan. Zvali su iz Eurosporta, trazili da se promijeni termin (na 19:30), ali na sajtu i dalje stoji da ce prenosit' tekmu iz Bukuresta...
A nasi danas na konferenciji za novinare rekose da ce bit' na Eurosportu.
Lud jebe zbunjenog.
No, to je najmanje i bitno, jer trebalo bi da bude na CG satelitu.
Na dance.hr najave dobre, kao i vazda.![]()
P r i m o r a c
kakve su informacije iz primorca, oće li odigrat bolje i motiviranije nego u zagrebu?
'oce...
Sto je to vama sa Busljeom, putuje kolima, ali nije li isuvise veliki rizik da igra sa upalom uha?
Jer i pored plasticne zastite, ako ga neko namjerno udari moze mu karijeru dovest u pitanje... Ne tako davno je Zlokovic dugo vukao tu povredu, bas zato sto nije bio na postedi.
P r i m o r a c
odradio je u subotu trening bez bolova, ali ne smije avionom zbog promjene tlaka na velikim visinama. nije treniro 7 dana. a marković ima velikih problema s ramenom. već duže vrijeme. ne znam što je s starijim suknom, i on bi nam sad odlično došo, ali je i on već dugo izvan ekipe
ajde pregrmite te probleme i dobite jadran, pa se vidimo u rijeci. što igra onaj gabor kis što dolazi u budvu ili cattaro?
Gabor Kis je sidrun, potvrdili su iz Cattara da su se dogovorili sa njim.
Pa ja se nadam da cemo izbacit' jadran, onda se vidimo u Rijeku. No tu se nista nece znat do revansa.
Nase je da stvorimo paklenu atmosferu i pomognemo igracima da dobiju, a revans ce bit' posebna prica.
Meni je Azevedo bolji igrac od Markovica, ako Pavo bude mogao cetvrtinu ili cetvrtinu i po' odigrat - njegova povreda se nece osjetit'. Buslje je znaci prakticno spreman.
P r i m o r a c
dobro sad, ne znam bili se složio s ovim u vezi azeveda i markovića. ali najveći je problem što jug nema zamjene za vanjske igrače. imamo dva sidruna, tri beka, i 4 vanjska igrača koji su zdravi (vranješ i bošković desno, azevedo i sukno mlađi lijevo). malo može uskočit marković desno, te ako bude bilo prilike tj ne budu on i bušlje opterećeni izbačajima, obradović lijevo
ima utakmica na eurosport 2 , sad sam vidio u programu...
k.
Brooclyn Forever !
Bio bi zahvalan ako bi netko izbacio link, ako ga uopće ima, na kojem se može gledat Partizan-Jug. Imam RTS 1 a koliko znam prijenos je na RTS 2
Jeli RTCG prenosi Primorac-Jadran? Na Eurosport 2 ne vidim nikakvu najavu ili sam slijep.
rtcg sat evo prenosi..
za jug ne znam ima li na es2, ali rts2 može da se gleda i "piratski"-na thor-u paket digitv..ako ti što znači
....
zaboravih..možda jug bude i na rts sat (ovo lupam) koji ima na hotbird besplatno (ako se što nije izmjenilo-nisam odavno gledao)
....
Primorac - Jadran gledam na kablovskoj jer nemam satelitsku ali Partizan - Jug nemam gdje gledat jer na kablovskoj imamo RTS 1 ali ne i RTS 2 koja ja mislim prenosi utakmicu. Sramota da HRT nije našao interes prikazati jednu tako važnu utakmicu. Bitno da prenose Barcelonu i Bayern. Mislim, nemam ništa protiv nogometa, naprotiv, ali nije li Jug ipak malo važniji. Ako nisu našli prostor na HRT 2, mogli su na HRT plus. Pljuc
Ne brini! Ima ko nema nista od toga![]()
kako igraju?
8-7 primorac i igrac vise, jos cetvrtina ipo do kraja ...
9-7 kis............
Pumba brate ajde isprati mi to do kraja jer umrijeh trazeci po oveme internetu.
ajde, zivotati, svaka ti dala
http://www.rtcg.me/
po sredini na vrhu ima live stream
trenutno 9:9 i igrac vise za primorac...
narodnjaci su soundtrack nase tranzicije....
za partizan- jug ima live :
http://www.rts.rs/page/live/ci.html
narodnjaci su soundtrack nase tranzicije....
Ali nema sansi da udjem na taj streaming.
kako stoje>>>>>>>>?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks