a dje to uradi??
alllo
propast svijeta!!!!!!!!!
SMILE
because it's the second best thing u can do with your lips...
Pa da, to je bila strategija NAJVECEG.
NAJVECI!
P.S. kenneth, ovo je placi*****
http://img3.imagebanana.com/img/6woszex/placi*****.JPG
:lolblue:
TAKUMI
A ko je ovo ?
Mikača Hakinenn posle VN Italije 2000.
TAKUMI
A brate više!!!! Ima li moderatora odje?
Šumaher jeste moj favorit zauvijek, smatram da će ga teško ko preći u mnogo stvari koje je postavio, negdje ovdje sam iznijela i sve njegove rekorde ali puštimo više čovjeka na miru. Dosta je više te priče.
Napravite topic Sjećanja, i ja ću se rado uljučiti, pa ćemo tamo pisati a ovdje dajte da pišemo o tekućoj sezoni.
Hvala na pažnji
Last edited by montenegrina; 07-04-09 at 09:49.
o tekucoj sezoni ce se pisat kad ferari pocne da pobjedjuje, do tad cemo svi citat naklapanja o "navecem"![]()
vazda se na ovaj topik ufatite slavnih poduhvata najmanjeg cim ferariju lose ide, isto je bilo i prosle sezone, i pretprosle![]()
Gledam sad Canadu 1999....
![]()
TAKUMI
procitaj post ispod svoga![]()
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=9488
Meni nije jasna jedna stvar...pratim Formulu od '94,tj.,od dana kad je Senna poginuo,1. Maja...Nijednu sezonu od prelaska Shumahera u Ferrari pa do sad nijesam propustio....Ne sjecam se nijedne trke ni datuma...znam neke dogadjaje,ali ovo da pamtim ko Fabia,to je nemoguce.Pa ja se ne sjecam trka od 2008 i 2007,a ne "MAGNY COURS '98" and shit...Brat uchi na pamet sezone.
A sjecas li se Madjarske 1998, kad je zaostajao za X vozacem (ja mislim da je bio David) 25 sec onda Ross mu je javio da ako zeli prvo mjesto, u sledecih 19 krugova mora da smanji prednost za 25 sec, ovaj je odgovorio: THANK YOU, stigao je Davida, pretekao ga i pobijedio!!
Onda, Spanija 1996 - 45 sec ispred Alesija....45!!!
To su bila vremena.
TAKUMI
MODERATORIIIII!!!!!!!
cak i nama na "Ferraristima" ide na onu stvar (izvinjavam se na izrazu) Fabia sa ovom pricom o ferrariju i schumiju... moze mala intervencija? ne trazim(o) da ga banujete, samo da ga upozorite![]()
SMILE
because it's the second best thing u can do with your lips...
Priznaj priznaj da je tebi drago kada Bruno noćas probija embargo...
Pa gle, uvijek su bili zajedno tako da...
A da, i Ron si svi mehanicari kazu da NAJVECI je bio prisutan pri konstrukciji svakog detalja i on je bio jedini vozac koji je UCIO mehanicare.
Bio je najbolji u svemu, svima je citao lekciju, pa cak i Senni, pogledaj Silverstone 1993 kako ga sije. Senna je tada vozio MC Laren koji je tog dana bio prebrz po krivinama, i NAJVECI sa kantom od Bennetona brije i njega i Prosta.
TAKUMI
Fabia ne daj se,nije lako branit NAJJVECEG koga ljudi ili vole ili mrze,nema izmedju.NAJJVECI je pored toga sto je bio NAJJVECI vozac svih vremena bio i najvelikodusniji,treba se samo sjetit Monaka kada je dao nesretnom Truliju da i on jednom pobjedi,pa toliko puta pustio i Rubinja da pobijedi,pa katkad i Masu, jednom rijecju NAJJVECI.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ili kad je dao 800 000 000 dollara za zrtve tsunamija![]()
TAKUMI
Ima li ijedna tema o WRC-u i Moto GP-u,i prati li to ko uopste,posto Sebastijan Leb pise svake nedjelje nanovo istoriju ovog meni izuzetno intresantnog takmicenja.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks