dal ovo sto smo danas mogli da gledamo formulu na kom smo god kanalu htjeli ostaje i za citavu F1 sezonu?![]()
ultra kanal zvanicno u osnovnom paketu!
dal ovo sto smo danas mogli da gledamo formulu na kom smo god kanalu htjeli ostaje i za citavu F1 sezonu?![]()
SMILE
because it's the second best thing u can do with your lips...
sto im pomenu? zaboravili su![]()
pa da se penjem na krov da namjestam onu riblju kost ako je ovo bilo slucajno![]()
SMILE
Namjesti ti riblju kost, valjaće ti svakako!
početkom ovog mjeseca u Hrvatsku, Srbiju i Crnu Goru stigao je novi premium filmski kanal iz produkcije HBO-a Središnje Europe - Cinemax. Cinemax smo očekivali i krenuo je sa radom točno kada je to i bilo najavljeno (svaka čast na tome što se HBO drži zacrtanih rokova, op.a). Isto tako smo znali da od drugog kanala Cinemax 2 za sad ipak neće biti ništa.
ImageUnatoč tome što je prije nekoliko mjeseci bio najavljen istovremeni dolazak obaju Cinemax filmskih kanala (Cinemax 1 i 2), kasnije smo nažalost dobili službenu obavijest da ćemo na dvojku morati pričekati još neko vrijeme, a glavni krivac za to je velika globalna gospodarska kriza.
Unatoč tome što je Cinemax 2 praktički identičan Cinemaxu 1 (emitira iste sadržaje samo u drugim terminima) ipak je ostao žal za drugim kanalom. Napokon, dva su kanala bolja od jednog, zar ne? Čini se da HBO Central Europe unatoč velikim financijskim poteškoćama u koje je zapao cijeli svijet ipak stalno misli na nas. Naime, na distribucijskoj frekvenciji HBO i Cinemax kanala na satelitu Amos 2 na 4° zapadno već se pojavila identifikacija kanala Cinemax 2 Adria International. Zasad nema identifikacije pojedinačnih kanala Cinemax 2 Croatia, Cinemax 2 Serbia i Cinemax 2 Slovenia, no kada se one pojave to bi moglo značiti da je dolazak Cinemaxa 2 kod nas pred vratima.
Doznali smo da je riječ isključivo o testovima koji ni na koji način nisu povezani sa konkretnim datumom starta Cinemaxa 2 kod nas i nisu pouzdan pokazatelj da će taj kanal ubrzo krenuti sa emitiranjem u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Crnoj Gori.
Cinemax 2 Adria International na listi kanala
Testovi se odvijaju na satelitu Amos 2 na 4° zapadno na frekvenciji 10.806 GHz Horizontalno, Symbol Rate 27500, FEC 5/6 Mpeg2 kodirano u sistemu Power VU. Video feed kanala je identičan kao na onom kojeg ima Cinemax 2 Central Europe (Video pid 1110) što znači da će se raditi o identičnom sustavu lokalizacije kao i kod Cinemaxa 1, a to su DVB titlovi i višestruki audio kanali.
Nadamo se da će Cinemax 2 stići uskoro, a dotad ćemo se zadovoljiti sa Cinemaxom 1.
Za sada ništa od toga, do novog.....
samo nam reci da li ce do prvog maja doci novi ili nista prije septembra?
Do 1. maja neće sigurno!
hvala na informaciji, pozdrav tnt!
Nacekacemo se mi do tog nazovi novog. Fino osmisljena prica za popunjavanje ovih stranica... Jedna stvar mi nije jasna: kakva je svrha ankete na sajtu BBM-a? Koliko ja znam ankete traju najduze 15 dana i nakon toga se objave rezultati. Ne bi me cudilo da ova traje do tog "novog"... ili pojedini ne zele da priznaju finalni skor, sto kod nas nije neuobicajeno i za mnogo vaznije stvari.
Sve će to biti bolje sa novim...., pa i sajt, a do tada pozdrav svima od novog...!![]()
Imam ja i konkretno, ali.....
posto izbacih extra tv.... mozda bih bbm ugradio... moze li mi ko dati vise informacija ??!?!![]()
Ja ima vec nedelju dana kako ne posjecujem ovu temu bas zbog tog ''novog'' .Ide mi na zivce![]()
---Chelsea Fc---
A da ti počneš pisat sa novim?
Ovo bijaše nekad fina tema gdje se kokretno odgovaralo na pitanja i prihvatale se sugestije a sad sve više liči na temu koju uređuju ljudi iz T-Coma.
Pošto si novi na forum, pa možda ne znaš T Com boje magenta nije baš omiljen na forum.
Pa umjesto ovakvih postova ti se sa novim se javi na forum![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ide zbilja ovaj Broj Jedan na zivce s njegovim najavama kako ce sce biti zlatno s novim.
Evo vam jedan predlog za pocetak. Nemojte da gasite sportske prenose koje emituju NEcrnogorske televizije.
Hmmm, to sa prenosima je baš onako, zeznuto je. Vidiš, i ja sam se nervirao zbog toga (i dalje, doduše, samo manje) ali kad vidiš da tako mora bit onda moraš prihvatit. LM, znam da sky sports hd i ostali kanali iz paketa legalno nijesu dostupni niđe nego na području UK, baš zbog prava prenosa. E sad kako je sa Premierom i sl., ne znam, možda premier pukne dosta para pa može i on. anyway, to ne opravdava bbm i t-com (i ostale operatere) za ovakvo ponašanje, tj. gašenje prenosa.
sta te interesuje?
p.s. mislim da je ovo dovoljno -> http://www.bbm.cg.yu/servis.cjenovnik.php
SMILE
Moze li barem Pro Tv da se ukljuci umjesto bbm info da barem slusamo dobru muziku umjesto reklama lutrije crne gore i cijene super paketa bbm-a, svi vec znamo napamet koliko kosta? hvala unaprijed!
Evo i konkretno! Biće aktivirano još 20 kanala različitih sadržaj (PRO TV, TV VIJESTI, TV 777, RAI SPORT, DSF, CINEMAX, MTV DANCE, TOP CHANNEL....) jedan XXX u osnovnom paketu; EPG će biti maximalno tačan, sa poisima pojedinih emisija; automatsko podešavanje sata ljetnje - zimsko vrijeme (ovo se već radi); poboljšanje kvaliteta signala, bez uticaja vremenskih (ne)prilika, stalno napajanje predajnika; TELETEXT na svim kanalima koji ga emituju (uskoro RTCG 1 i 2) uz mogućnost prijema i preko TV daljinskog; 2 audio kanala (mogućnost izbora komentara isl,); minimalno "zamračivanje" pojedinih kanala; novi prijemnici; korisnički servis sa tehnički i pravno obučenim kadrom 24 časa na usluzi; uvođenje i RADIO kanala; privlačni paketi po pristupačnim cijenama; zatim uvođenje INTERNETA, itd.....
Sve to ijoš toga činiće kablovskog operatora Broj JEDAN u Crnoj Gori!
Za sada toliko, pozdrav svima! Uskoro....![]()
a mi sto kupismo ove recievere i potpisasmo ugovor za Super Paket na godinu dana?
ustvari, taman ce ovo sto si ti napisao i bit nedje oko nove godine![]()
SMILE
100% novi resiveri, jer mislim da ovi tesko mogu to sve da podnesu. Ovo su neki Crnogorci![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks